11 Yllättävää työskentelyä kotitilastoista

Jos olet Internet-taitava ja osaat erottaa se, mikä tekee arvostettavista lähteistä, tämä työ kotona -työ voisi olla sinulle sopiva. Lääkintä- ja terveysyritykset ovat toiseksi yleisimpiä 2020-luettelossa. Lähes jokainen iso yritys on päässyt sosiaalisen median vaunuun keinona tavoittaa asiakkaansa suoraan ja maksamatta suuresti televisio-, painotuotteista tai radion mainoksista. Niiden monien yritysten joukossa, joilla on laillista työtä kotoa, on Appen. Deloitte & Touche, Deloitte Consulting, Deloitte Tax ja Deloitte Financial Advisory Services. Suosittelen ottamaan tämän ILMAISEN 7 päivän sähköpostikurssin siitä, miten voit aloittaa myymisen Amazonilla äidiltä, ​​joka tekee täyttä työtä asettamalla tätä. Tämä on yleisintä tekniikan alalla, koska teknologiayrityksillä on infrastruktuuri etätyöntekijöiden ylläpitämiseksi.

Pitäisi olla ei-puhelin, maksaa noin 15 dollaria tunnissa. Jokaiselle yritykselle olemme toimittaneet linkin kohtaan, missä ne yleensä mainitsevat kotipohjaiset työmahdollisuutensa. Laitat nämä tuotteet myytäväksi eBayssa ja pidät voitot. Kun Magic Ears keskittyy vähentämään heikommassa asemassa olevien lasten koulutuskuilua Kiinassa, se yhdistää maailmanlaajuisen luokkahuoneen edullisten 1-4 online-englanninkielisten oppimisohjelmien kautta. Sseko-kumppanina saat jakaa Ssekon tarinan ja myydä korkealaatuisia kauniita tuotteita. Sivuston mukaan moniin heistä liittyy ”työnantajia”, jotka yrittävät maksaa työntekijöille sivuston maksujärjestelmän ulkopuolella ja osallistua jonkinlaisiin sekkeihin tai rahamääräyspetoksiin. Kuka tietää kuinka monta muuta otettiin?

Palkka voi olla noin 11 dollaria tunnissa.

Voit löytää nämä työpaikat sairaaloista ja terveyskeskuksista ja hakea aivan kuten perinteiseen hoitotyöhön. Täällä lukemasi tiedot ovat aina objektiivisia. Se on pieni tekninen työ, jonka kuka tahansa voi oppia sopivalla määrällä koulutusta joko verkko-ohjelman tai paikallisen yliopistoosi kautta. Ilmainen ja kattava luettelo tarjoaa yritysprofiileja, työpaikkojen historiaa, yrityksen pääkonttorin sijaintipaikkoja ja paljon muuta. Keskimääräinen palkka on 14 dollaria tunnissa.

 • Monet asiakaspalvelun edustajat toimivat vähittäiskaupoissa, pankeissa ja luottolaitoksissa.
 • Katso tämä EPIC-artikkeli!
 • Asema on avoin maailmanlaajuisesti, ja ihmiset voivat työskennellä jopa 20 tuntia viikossa.
 • Etätyöntekijöille on tarjolla mahdollisuuksia moniin tulkkaus- ja käännösrooleihin.

Ensisijainen Sivupalkki

Vaikka palkka vaihtelee, virtuaaliassistentit voivat tyypillisesti veloittaa 15–75 dollaria tunnissa. Toinen suosittu ei-puhelintyö on online-akateeminen tutorointi. Siellä on tarpeeksi tilaa mukana toimitettujen laitteiden sijoittamiseen ja kaikkien tapaamiseen. Bitcoin-tv-show boom or bust, joten kun avoin työpaikka avattiin nopeasti rahalla, se putosi syliini. Kyky työskennellä virtuaalisesti voi johtaa korkeampaan tuottavuuteen, parempaan asiakaspalveluun, vähentyneisiin poissaolosuhteisiin, alentaa kustannuksia ja vähentää stressitasoa. Seuraa häntä Twitterissä @ktkjohnston. Bitcoinin louhinta, ei ole väliä, oletko ammattilainen vai aloittelija Bitcoinien louhinnassa - aloita Bitcoinien louhinta vain 5 minuutissa. He tekivät yli neljänneksen luettelon merkinnöistä. Leipuri, Lolasta.

Esimerkiksi, jos asut kotikaupungissani Rhode Islandilla (tai kenties suosikkivaltiossani Havaijilla), sinulla ei ole onnea Amazonissa - mutta osoittautuu, että CVS palkata työpaikkoja kotoa varten. Jos olet joukkuepelaaja, itse motivoitunut, luotettava ja valmis ansaitsemaan huomattavia tuloja osa-aikaisesti heti, ota yhteyttä Leslie Morrisiin osoitteessa lesliejmorrisyl @ gmail. Tämä käynnistys toimii täysin etänä. Se oli aika vapauttavaa. 85/ääni minuutti, ja suurin osa transkriptiohenkilöistä ansaitsee noin 10 dollaria tunnissa. 11 yllättävää työskentelyä kotitilastoista, ”Lyhyt tehtävä” -sivustot ovat yleensä hyviä vain lisärahalla. Kuvaile vaihtoehtoja työstä kotoa, jota muut yritykset ovat käyttäneet ihmisille, jotka työskentelevät sinun kaltaisissa töissä, etenkin jos odotat työntöä. Vaikka siellä on runsaasti freelance-mahdollisuuksia, suuri haaste on löytää ne ja neuvotella oikeasta hinnasta.

Palkka vaihtelee projektikohtaisesti korvauksena, ja suurin osa ostajista ilmoittaa ansaitsevansa 13–15 dollaria tunnissa. Gallupin mukaan 43 prosenttia U. Vaikka on vaikea löytää tarkkaa palkkaa puhelinkeskuksen edustajille, jotka työskentelevät kotona, Glassdoor. On kuitenkin joitain tietojen syöttämistä koskevia töitä, jotka edellyttävät sertifikaattia, kuten lääketieteellinen kooderi. Yli 150 maassa toimiva Deloitte koostuu seuraavista tytäryhtiöistä:

 • Cabin stylisttinä ansaitset tuloja myymällä ohjaamon suunnittelijakokoelmia kotona olevien pop-up-kauppojen ja henkilökohtaisen verkkosivustosi kautta.
 • Veteraani freelancerit ja muut etätyöntekijät voivat veloittaa sanakohtaisesti pitkistä artikkeleista, jotka ansaitsevat heille yli 1 000 dollaria.
 • Sinun on maksettava aloituspaketti tai koulutus.
 • Yrityksen perusti turhautunut etätyöntekijä, jolla oli ”aha” -hetki, kun työtoveri asetti kokouksen aikana videotarvikkeet kääntyvälle tuolille, jotta sitä voidaan kiertää, jotta ulkopuoliset työntekijät näkivät kuka puhui.
 • 8 miljoonaa - 3.

Cigna

Vastaat puheluihin ja kommunikoit pienyritysten potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Mediaani palkka on keskellä tietoa, ja puolet työpaikoista maksaa vähemmän ja puolet enemmän. BELAY auttaa yritystä kasvamaan tarjoamalla asiakkaille virtuaalisia avustajia, verkkovastaavia, kirjanpitäjiä ja copywritereitä. Eksklusiiviset kokoelmat, joita myydään stylistiverkoston kautta ja rakentavat omaa yritystään poikkeuksellisen yhteisön tuella.

Työntekijöiden toveruudella on suuri merkitys tuottavuudessa ja moraalissa, joten anna työntekijöille mahdollisuus seurusteluun. Tarkistin tämän sivuston kokonaan, ja se on kirjaimellisesti yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa verkossa. Edgeuity -opettajat ilmoittavat ansaitsevansa 50 000–65 000 dollaria vuodessa ja saaneet erinomaisen etuuspaketin. No, olemme auttaneet ihmisiä löytämään työtä kotitöistä vuodesta 1999 lähtien. Vaikka tästä kotona tehdystä työstä on saatavilla vain vähän tietoa, koska se on suhteellisen uusi, tuhansia sosiaalisen median johtajien luetteloita löytyy CareerBuilderin kaltaisilta sivustoilta. Tämä osa-aikainen mahdollisuus on avoin sekä Yhdysvaltojen että kansainvälisille asukkaille. Kuinka ostaa kryptovaluuttoja, bitcoin-luoja Satoshi Nakamoton idea oli niin hyödyllinen kolmen tekniikan (Internet, yksityisen avaimen kryptografia ja kannustinta ohjaava protokolla) erityisestä organisoinnista. Prudential tarjoaa kattavan etupaketin kokopäiväisille työntekijöille. Nautitko puhumisesta ystävillesi?

Web-kehittäjä

Emme voi odottaa jakaaksesi enemmän kanssasi ja kirkastaksesi elämääsi ryöstökoruilla. FlexJobs analysoi joustavan työn ja etätyön kasvua viime vuosina, ja se on analysoinut 40 000 yritystä ja heidän työpaikkailmoituksiaan vuosina 2020-2020. Onko sinun pudottaa lapset tai käydä kuntosalilla ennen päiväsi alkamista? Palkka ja muut kannustimet ovat samat kuin paikan päällä oleville työntekijöille.

Analysia - Testien suorittaminen kestää noin 15 minuuttia. Bloomberg, siellä on hyvät mahdollisuudet, että kaikella on vain niin paljon järkeä. Hänen mukaansa liikevaihto laskee keskimäärin 50%, kun kotona työskentely -vaihtoehto on käytettävissä. Ei kokemusta tai teknistä tietämystä; tutustu askel askeleelta -opetusohjelmaan aloittamiseksi.

Vielä pahempaa, suurin osa blogeista ansaitsee nolla dollaria vuosiksi kasvaessaan ja vakiintuessaan. 45 keskeiset etätyö- ja etätyötilastot vuodelle 2020, ja joka kerta kun pelastat jonkun päivän, sinut hämmästytetään siitä, mitä se tekee sinun puolestasi. Sosiaalisen median johtajat ansaitsevat yleensä saman verran kuin virtuaaliassistentti, ja tuntihinnat ovat 15–75 dollaria melko yleisiä. WriteScore (lueteltu myös alla) vaatii kahden vuoden korkeakoulututkinnon. Joten, jos näet televisiossa mainoksen XYZ Life Insurance Co. Useimmat yritykset omaksuvat etätyön: TryMyUI - Testien suorittaminen kestää noin 15-20 minuuttia. Yhtiö työllistää yli 93 000 ammattilaista ja se perustettiin virallisesti vuonna 2020 sen jälkeen, kun Xerox oli jaettu kahteen julkisesti noteerattuun yritykseen. ArborBridge tarjoaa räätälöityjä testien valmisteluohjauksia ja kursseja SAT-, ACT-, ISEE-, SSAT-, GRE- ja GMAT-tekniikoille sekä erikoistunutta tuutorointia useista aiheista.

Tekniikkayritykset Palkkaavat Kotityöntekijöitä

Tämä on valtava punainen lippu. Arabia-Englanti kaksikielinen. 67 todistettu kotona toimivia liikeideoita, rahoitusjättilällä on yli 63 000 työntekijää ympäri maailmaa, ja sen vuositulot ovat lähes 32 miljardia dollaria. Mieti valvonnan käsitettä ehdotuksessasi ja selvitä, kuinka se voidaan tehdä tehokkaasti etätyön aikana. Yhtiö etsii ajettuja työntekijöitä, joilla on erinomainen aikajohtamistaito ja jotka kykenevät priorisoimaan tehtävät ja työskentelemään tiukkojen määräaikojen mukaisesti. Yleensä sinun on ansaittava vähintään, ennen kuin maksetaan, ja YouTube maksaa kuukausittain - jos et ansaitse tarpeeksi yhdessä kuukaudessa, saldo katoa. Yrityksillä on usein markkinointibudjetti, mutta heillä ei ole aavistustakaan, kuinka ne käytetään. Tällä hetkellä sovellettavissa vain Yhdysvaltojen ehdokkaisiin. Työskentele mistä tahansa.

Zapier tarjoaa kokopäiväisille työntekijöille kilpailuetupaketin. Tarvitset vähintään kandidaatin tutkinnon, ja hakemus tapahtuu VIKID-verkkosivuston kautta. Tämä akkreditoitu verkossa toimiva korkeakoulu tarjoaa kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja muun muassa koulutuksen, neuvonnan, johtamisen, terveystieteiden, julkishallinnon ja tietotekniikan aloilla.

Hanki Palkka Testata Sovelluksia Ja Verkkosivustoja

Work @ Home -asiakaskokemusedustaja; Alkaen lokakuu Tästä huolimatta siellä on yrityksiä, jotka tarvitsevat tietojen syöttämisen esimerkiksi captcha-merkinnän, perustyyppien kirjoittamisen, lääketieteellisen transkription, muotoilun, lääketieteellisen koodauksen, palkkatietojen syöttämisen ja muun suhteen. Näyttää siltä, ​​että on vähän kysyttävää, säästääkö rahaa - ainakin käyttöliittymässä - kun työntekijät työskentelevät etäyhteydessä. Loppujen lopuksi "kotona suoritetut huijaukset ovat edelleen valitettava ja yleinen osa näitä työmarkkinoita", kertoi Brie Reynolds, vanhempi ura-asiantuntija työnhakusivustolla FlexJobs. Tämä itsenäinen urakoitsija (1099) tilataan myynnistä kaikilla saapuvilla puheluilla. 52 viikon korkea ja matala kaupankäyntistrategia, seuraavan kerran, kun osake suoritetaan tällä tasolla, jotkut sijoittajat myyvät osakkeitaan raivoissaan pelkäämättä toista kääntymistä. Ehdokkaiden on oleskeltava kohtuullisen ajomatkan päässä yhdestä tärkeimmistä napa-alueistaan:

Ura Kotona

Menestyneet etätyöohjelmat ratkaisevat suorituskykypohjaisten mittausjärjestelmien, näkyvyyden ja mielenkiintoon liittyvän ongelman, tuottavuuden ja esitaidollisuuden asenteiden. Voit löytää työpaikkoja kotoa myös yrityksissä, kuten American Express, autonvuokrausyritys Enterprise, Xerox, Nielsen ja monet muut. Nämä ovat joitain parhaista työpaikoista äideille, joilla ei ole kokemusta. Jotta voit tehdä tämän työn hyvin, sinulla on oltava erinomaiset: Suosittelen tämän hienon kurssin aloittamista päivähoitoyrityksen perustamisesta. Nämä voivat olla itsenäisiä urakoitsijatyöitä, joita voit tehdä omalla aikataululla, mutta on paljon sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka auttavat sinua löytämään työtä tekemällä jotain rakastamaasi. Niin kauan kuin asiakkaiden odotuksia pidetään, Worldwide101 rohkaisee tiimiään löytämään heille sopivan työrytmin. Chat-agenttityöt saattavat olla ihanteellisia sinulle, jos osaat hyvin monitehtävissä ja olet hyvin tietokoneitaitoinen.

 • Joten on yleistä, että monilla erilaisilla työpaikoilla etätyö rajoittuu työntekijöihin, joiden työ on tieto- tai tietopohjaista ja joka ei vaadi työntekijän fyysistä läsnäoloa.
 • Tällä kasvavalla yrityksellä on käytettävissä monia etäasemia, ja heillä on erittäin korkea etäkulttuuri.
 • Tunnettu verkkokauppias palkkaa kotona toimivia virtuaalisia työntekijöitä monenlaisissa rooleissa, kuten verkkopalvelut, henkilöstöhallinto ja myynti.
 • Ja voit työskennellä todella kotoa nauttimalla joustavasta aikataulusta ansaitsemalla 25–42% palkkiot plus bonukset ja palkkiot.
 • Kansallisen kuluttajaliiton ja petosten mukaan.

Lyhytaikainen Vuokra-isäntä

He palkkaavat lähtötason, ylemmän tason rahoituksen ja kirjanpidon ammattilaisia. Bitcoin Era Review, SCAM Bitcoin? Löydämme uudelleen perustarpeemme (vastakohtana mainontateollisuuden tuottamiin loputtomiin toiveisiin), mutta löydämme myös tasapainon säästävyyden ja kuluttavuuden ääripaiden välillä. Intohimo kuntoon? Pearson on yksi niistä yrityksistä. Suosittuihin työryhmiin kuuluvat asiakaspalvelu, myynti, markkinointi, toiminta, henkilöstöhallinto, tuotehallinta ja ohjelmistokehitys. Toinen kieli on etu. Kuinka aloitan: Monet näistä mahdollisuuksista ovat kaksikielisille työntekijöille, jotka puhuvat englantia ja ranskaa.

Hae

Tiesitkö, että voit tehdä kannattavaa sivutoimistoa vuokraamalla vauvojen varusteita matkustaville perheille? Se on mahdollisuus päästä jossain käytännössä ja työskennellä korkeammin palkattujen transkriptio-töiden parissa. Tällainen koulutus antaa sinun tehdä omia tuntejasi ja ajaa yrityksesi johtotehtäviä kotoasi. Onko bitcoin circuit huijaus? lue tämä arvostelu ennen rekisteröitymistä! Lisäksi voit löytää asiakkaita esimerkiksi Upwork- tai Contently-sivustoilla. Noin 15% matkatoimistoista oli itsenäisiä ammatinharjoittajia vuonna 2020, mutta suurin osa muista työskenteli matkajärjestely- ja varauspalvelualalla.

Arts

Etsitkö todellista työtä kotitöistä, jotka eivät poista sinua? Täysi luettelo löytyy täältä. Opi liikkeellä ollessasi mobiiliharjoittelusovelluksen ja konsulttitukitiimimme kanssa. Binaaristen optioiden kaupankäyntistrategia 60 sekuntia, joka toimii ruotsissa, ja se on mahtavaa. On paljon freelance-kirjoittajia, jotka antavat yli kuusi lukua, kun taas toiset antavat pari sataa dollaria kuukaudessa. Cfd investments -valitusarkisto, fieldView ja FieldView Parallel ovat Intelligent Light -yhtiön tavaramerkkejä. Meillä on elinvoimainen naisyhteisö, joka on valmis ottamaan vastaan ​​ja mentoroimaan sinua aloittaessasi… ja joka tavalla! Sinulla on mahdollisuus osallistua innovatiiviseen ohjelmaan, jolla on vaikuttavia tuloksia. Pitää olla kandidaatin tutkinto.

Ehkä sivusto, josta tutustuit etsiessäsi kuvia, Shutterstock käyttää toisinaan freelancereita tarkistamaan ja muokkaamaan kuvia. Jotkut tehtävät ovat freelance-työntekijöitä, toiset ovat itsenäisiä urakoitsijoita ja toiset ovat kokopäiväisiä työpaikkoja, joilla on etuja. Meillä on liiketoimintaa melkein jokaisessa maassa, pääkonttori on 13 maassa. Jos se olet sinä, sinun tulee harkita elämävalmentajaksi tulemista. LUE LUOTTAMUKSENI. Hubstaff on täysin etätiimi, joka on jaettu ympäri maailmaa. Heillä on tällä hetkellä aukkoja markkinointi-, kehitys- ja asiakaspalveluosastoillaan. Tarvitset aikaisemman myyntikokemuksen ja ainakin lukion tutkintotodistuksen. Bitcoin pro, bitcoin-huijauksia on tapahtunut (ja epäilemättä tulee olemaan) melkein lukemattomia, mutta nämä petokset tekevät luettelon tähän mennessä seitsemän parhaimmasta bitcoin-huijauksesta. Tarjotut palvelut voivat sisältää kaiken sähköpostin hallinnasta, sisällön luomisesta, kirjanpidosta, graafisesta suunnittelusta, sosiaalisesta mediasta ja muusta!

Ole varovainen näkemäsi sivustojen ja mainosten suhteen. ÄLÄ KOSKA vastaa reagointiin, rahasiirtoon tai Western Unioniin liittyviin tarjouksiin. Vuonna 2020 perustettu Tuft & Needle on suora kuluttajille tarkoitettu patjayritys, joka myy edullisia, korkealaatuisia patjoja. Kotoa työskentelemällä työntekijät voivat minimoida häiriötekijät ja lisätä aikaa, jonka he keskittyvät projektiin. Sen sijaan opiskelijat maksavat prosenttiosuuden tuloistaan ​​työn purkamisen jälkeen. Täällä on vielä paljon kysely-/vastausmaksullisia asiantuntija-sivustoja. Työskentelen erittäin osa-aikaisesti blogissani nyt ja ansaitsen enemmän rahaa kuin silloin, kun olin yrityksessäni. Aikaisempi kokemus on aina etu.