Upeita Tapoja Ansaita Rahaa Kotoa Vuonna 2020

Saatat odottaa kunnollista palkkapäivää, jos pystyt panemaan sen toimintaan. Käteiset maksut Golden Profit payout Intiassa, silti, jos yritys maksaa toistuvasti osinkoa, joka on suurempi kuin voitto, olisimme huolissamme. Voit ansaita useita satoja dollareita yhdessä lyhyessä urheilukaudella erotuomarina nuoria lapsia. Harkitse kotisi verkkosivustojen testaamista osa-aikaisena ponnisteluina. Tunnetko WordPressin, laajennukset ja muut?

Jos olet hyvä kokki, tee ruokablogi. Ansaitse rahaa takaisin ostoksille. Voit myydä ne Craigslistissa parhaan dollarin hintaan, mutta jos haluat nopeaa rahaa, tarjoa myydä ne musiikkikauppoihin. Saa palkkaa joka kerta, kun osallistut tutkimukseen (talletus suoraan PayPal-tilillesi). Tässä artikkelissa tutkitaan tapoja asettaa taloudelliset tavoitteet ja saavuttaa ne sitten helposti. Alustat, kuten WordPress, Medium, Blogger ja Squarespace, ovat markkinoiden luotettavia.

Vaikka myyntisuppiloissa on huomattavia teknisiä yksityiskohtia, niiden ymmärtäminen nykyään saattaa asettaa sinut korkeammalle verkkomarkkinoinnin kyvylle. Jos tilastoja on jotain edetä, vertaisarviointiteollisuus voi saavuttaa yli 1000 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä. Esimerkiksi Nielson Mobile Panel on sovellus, josta voit ansaita palkkioita vain asennuksen jälkeen. Katso kymmenen parasta ostaa ja myydä Craigslistissa. He ansaitsevat nyt 4–15 000 dollaria kuukaudessa työskentelemällä ympäri maailmaa (ja heillä ei ollut kokemusta aloittaessaan)! Contena tarjoaa paljon työpaikkailmoituksia yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä, ​​jotka tarvitsevat kirjoitus-, oikoluku- ja editointipalveluita, mikä tekee tästä erittäin vaativan mahdollisuuden ansaita rahaa verkossa. Sitä kutsutaan Disneyn Haunted Mansion:

Muuten voit myydä joitain harvinaisia ​​esineitä alhaisilla hinnoilla. Luonnolliset myyjät nauttivat tästä palkkiopohjaisesta myyntimallista. Instacart - saat palkkaa ostaa ja toimittaa muiden ihmisten päivittäistavaroita. Verkkoympäristöt, kuten Etsy, Amazon FBA ja Big Cartel, ovat tehneet sen entistä helpommaksi. Italian jää on kuuma, kuuma, kuuma (ei kirjaimellisesti tietysti)!

Miksi et ansaitsisi ylimääräistä rahaa kotoa? Sinun tarvitsee vain linkittää luotto-/maksukorttisi, ja joka kerta kun käytät niitä, tämä sovellus antaa sinulle jopa 10 prosenttia takaisin Dosh-lompakkoosi. Yksi heistä kasvatti liiketoimintaansa yli 1 000 000 dollariin viiden vuoden aikana! Jotkut eBay-myyjät katsovat suuntauksia ja yrittävät ennustaa, mikä tulee olemaan markkinoiden edessä. Jos olet halukas käyttämään aikaa oppia kehittämistaidot, jotka ovat tarpeen korkealaatuisten ohjelmistotuotteiden (tai jopa MVP: ien luomiseksi avuksi rahoituksen saamiseksi) rakentamiseksi, luotettavien online-oppimisympäristöjen, kuten Treehouse, CodeAcademy ja Skillcrush, joukossa on yhä enemmän hanki tarvitsemasi taidot. Valloita 60 sekunnin binaariopiskelmien vaihto: hyvän todennäköisyyden tekninen suunnitelma menestykseen ebook: matt duffield: amazon.in: kindle store. Tämä ei kuitenkaan ole helppoa rahaa. Vaatteiden tavoin voit päättää myydä ei-toivotut kirjat, tai haluat tehdä siitä tasaisen sivutulon. Onneksi kustannukset laskevat nopeasti, ja saat korkealaatuisen droonin Amazonilla alle 1500 dollarilla.

  • Riippumatta siitä, kuinka suuri yrityksesi kasvaa, tarvitset runsaasti tilaa kirjojen varastointiin.
  • Kuviin voi sisältyä kohtauksia arkielämästäsi, käyntikohteista tai kuvia luonnosta.

Asiakaspalvelun Edustaja

Tower Groupin mukaan vuosittain jopa miljardi dollaria lahjakorteista jää lunastamatta. Mikä on bitcoin news trader-ohjelmisto? Ja arvaa, mitä tapahtuu talletuksen tehneelle henkilölle? 88 pois Comcast-laskuistani seuraavien 12 kuukauden aikana! Selaa lastenhoitajaa, selaa heidän verkkosivustoa ilmaiseksi. Varmista vain, että ymmärrät myyntiin liittyvät maksut, ennen kuin ryhdyt syöksymään. Saatat ajatella, että ravintoloilla on omat kuljettajansa, eikö niin? Joskus on tarpeen soittaa yritykseen tai täyttää lomake saadaksesi luotto Paribuksen tavoittamisen lisäksi. Tuhannet yritykset tarvitsevat työntekijöitä kotona työskentelemistä varten. Kuulostaa helppolta tavasta ansaita rahaa kotoa.

Siivoin kaivokseni ja päädyin ansaitsemaan yli 100 dollaria. Tällöin Uber-kuljettajaksi tuleminen voi olla erittäin tuottoisa osa-aikaisella puolella hälinästä. Joten anna vuokraajasi mennä avoimelle tielle, kun istut ja lasket rahaa, jonka he juuri maksoivat sinulle. Vierailet vain Ebates-verkkosivustolla ja napsautat sitä kauppaa, johon haluat tehdä ostoksia. Napsauta tätä oppiaksesi kuinka perustaa oma tuholaistorjuntayrityksesi.

Monet pankit antavat sinulle käteisbonuksen vain tilin avaamisesta niissä.

Käytä Ilmaista Rahaa Säästävää Robottiä.

Nämä ovat upeita paikkoja ansaita rahaa verkossa, koska tiedät, että heitä vierailevat ihmiset etsivät erityisesti taitojasi, joita sinulla on. 52 helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti vuonna 2020. Yksi avaimista menestykseen Etsyllä on valinta, teollisuuden sisäpiiriläisten mukaan. Opettajaksi tulee asua Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa, olla suorittanut kandidaatin tutkinnon tai yli minkä tahansa alan.

Siellä on aina tonni transkriptioita, ja se on yksi yleisimmin suositeltavista keikoista kotona aloittelijoille. Nyt, jos et tiedä ihmisiä, jotka saattavat toivoa valmennuspalveluitasi, on olemassa useita online-työkaluja ja yhteisöjä, joiden avulla on uskomattoman helppoa löytää asiakkaita ja opettaa melkein mistä tahansa aiheesta, jota voit ajatella. Jos näin on, sinun täytyy myydä niitä!

Aloita Päiväkoti

Muutaman minuutin kuluttua vastaamalla kysymyksiin ja katsellessaan muutamia opetusvideoita sivuston toiminnasta, olin lisännyt tililleni 5 dollaria. Leirintäalue - Jos sinulla on vieraita kotona Airbnb-tyyli, se tekee sinusta hieman epämukavaksi, ehkä heidän pitäminen ulkona olisi hiukan parempi? Rakastan rehellisesti mielenkiintoisia ja luovia tapoja ansaita rahaa, koska se osoittaa, että vaihtoehtoja on todella paljon. Koripallon vedonlyöntijärjestelmä, uudelleenlähdöt Yksi suositeltava vinkki on seurata pelien uudelleenlähdöksiä milloin tahansa. Lisäksi kirja kustantajat etsivät aina seuraavaa suurta kirjaa.

Kuten minkä tahansa työnhakijan kohdalla, on tärkeää, että ansioluettelosi ja muut ammatilliset profiilisi ovat ajan tasalla. Ja päivän päätteeksi ei ole liian vaikeaa laatia kannattavaa sovellusideaa. Sanoisin, että mennä jälkimmäiseen vaihtoehtoon, varsinkin jos olet uusi ajatus. Captcha-ratkaisijana sinun on luettava captcha-kuvat ja kirjoitettava tarkat merkit. Tilaa toimittaa paketteja Amazon Flex -sovelluksella ja aseta aikataulusi niin paljon tai vähän kuin haluat työskennellä.

Video on raivoa nykyään. Rahoitus saattaa olla syy. Aina kun teet ostoksia Dosh-kumppanin sijaintiin tilillesi kytketyllä kortilla, saat käteistä tallettaa suoraan Dosh-lompakkoon. Tämä tarkoittaa, että on täysin laillista muuttaa lähdekorvauksia W-4: lläsi, mikäli olet vaatinut oikean määrän vähennyksiä todellisessa veroilmoituksessa. Kryptovaluuttojen tulevaisuus, kilpailuun pääsy on helppoa ja kestää vain muutaman minuutin viikossa. Viljelijöiden markkinoista on nopeasti tulossa menemiskohta ihmisille, jotka haluavat syödä tuoreita, terveellisiä ruokia. Nyt Amazon KDP: n (Kindle Direct Publishing) avulla voit julkaista työsi helposti ja alkaa myydä sitä Amazonissa. Saatat joutua hankkimaan toimiluvat tai luvat.

Luo Verkkokauppa

Samanlainen kuin Gigwalk, mutta voit käyttää toimeksiantoja myös verkossa tai puhelinsovelluksella. Ja koska jokaisella sovelluksella on omat ainutlaatuiset tarjouksensa, rekisteröiminen useammalle kuin yhdelle varmistaa, että saat parhaan mahdollisen tarjouksen. Sinun on tarjottava uutta sisältöä johdonmukaisessa aikataulussa pitääksesi asiakkaasi tyytyväisinä. Laita tietä osoittavat kyltit näkyviin paikkoihin naapurustosi ympärillä, mieluiten pääkaduille, jotka johtavat kadullesi ja useille kadun nurkille kodin välittömässä läheisyydessä. Kun myyt huutokauppasivustolla, sinun on hyväksyttävä molemmat tyyppiset maksut - ja monissa tapauksissa jyrkkä leikkaus kotiin ansaitsemastasi tulosta. Jaan kaiken, mitä olen oppinut viimeisen vuosikymmenen aikana, vetämällä omasta kokemuksestani ansaita jatkuvaa 20 000 dollaria kuukaudessa tai enemmän sivutuloja (päivätyöni puolella) verkkolähteistä, kuten tytäryhtiöistä, kursseista, freelancerista ja muita tapoja ansaita rahaa verkossa, joita tutkimme tässä oppaassa. Napsauta tätä kirjautuaksesi ja saadaksesi 5 dollarin liittymisbonuksen!

Turvatornin, jonka he ostivat 6 200 dollarilla ja käänsi 25 000 dollarilla vain kuukautta myöhemmin. Binaarisen vaihtoehdon strategia, valitse voimassaoloaika tyypillisen keinun pituuden mukaan. Jos tämä kuulostaa sinulta, voit löytää työpaikan usean VA: n yrityksessä: Voit ehdottomasti ansaita rahaa blogin avulla. Tutorointi ja testivalmistelut ovat yli miljardi dollaria vuodessa.

Voitko tehdä peruspäivityksiä, kirjoittaa vähän tai hankkia freelance-kirjoittajia? Palkka voi olla jopa 100 dollaria yhden päivän työstä. Katsotaanpa nyt niin kurja, kuinka verkkokauppasi toimii. Koota kurssi. Tutkimus on loistava paikka aloittaa työskentely verkossa. Ohjeena sinulle maksetaan prosenttiosuus ennalta neuvotelluista hinnoista vastausta kohti ja antamiesi vastausten lukumäärästä.

Käynnistä Ja Kasvaa Käynnistys

Jos tämä kuulostaa mielenkiintoiselta sinulle, tutustu täydelliseen oppaaseeni parhaasta strategiasta ansaita rahaa blogoinnissa ja perusteellisesta vierasblogikokeilustani tammikuusta 2020. Siihen sisältyy hyvin vähän tai ei lainkaan työtä loppuun asti, ja voit aloittaa aloittamisen ilman mitään investointeja. Plus500 ja eToro.

Voit myös sisällyttää laskentataulukkoharjoituksia auttaaksesi opiskelijoita. Mediakohteiden 35 kappaleen sulkemismaksu. Tilaa yksi hänen ilmaisista työpajoistaan ​​saadaksesi lisätietoja siitä, miten ansaita kotona rahaa oikolukijana.

Yksi parhaimmista tavoista, joilla voit ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti, on investoida verkostoitumiseen työssä, viettää aikaa oppimiseen niin paljon kuin mahdollista ja yrittää saada korotus tai ylennys. Tai voit kirjoittaa vierasviestejä muiden ihmisten blogeissa. Joten tarkista ne ja kerro meille, jos sinulla on kysyttävää! Siellä sinä (ja mehiläisesi) tulet sisään! Harkitse myyntiä Ebay-, Craigslist- ja Facebook-ryhmissä. Mihin voit löytää parhaat osa-aikaiset työt?

Saatat joutua ajattelemaan vähän laatikosta, joten kokeile näitä aloittelijoille.

Kirjanpito

Kausiluonteiset pihanpuhdistukset ovat enemmän tekemistä kuin säännöllinen nurmikon leikkaus. Verkkotyö kotona, varmista, että sävelkorkeutesi ei kuulu toistuvasti. Oletko koskaan halunnut istua oikeussalissa ja päättää onko joku viaton vai syyllinen? Jos osaat hallita tätä kaavaa, voit hallita aivan kirjaimellisesti tässä tilassa. Kääntät heidän sisällön englannista toiseen kieleen. Jos sinulla on ylimääräistä tilaa kodissasi tai asunnossa, kämppiksen hankkiminen on yksi tapa kerätä rahaa nopeasti. Siellä, missä ansaitaan kunniallista transkriptiotuloa, on erikoistuminen, jotta voit tehdä tarkempia ja arkaluonteisempia kirjoituksia nopeasti, tarkasti ja tehokkaasti. Pidämme Stashista, koska he antavat sinulle 5 dollaria käteistä vain ilmoittautumiseesi! Jos olet aivan uusi online-liiketoiminnassa ja haluat yksinkertaisesti julkaista kurssin niin nopeasti kuin mahdollista, eLearning-alustat, kuten Udemy, Skillshare ja Teachable, ovat loistava paikka aloittaa.

Katso TV: tä

Pond5 - Pond5 on erittäin hieno sivusto, jossa ei ole vain valokuvia, vaan myös musiikkia, videoita, ääniefektejä ja kuvia. Tässä on video, joka selittää sen toiminnan: Kyllä, yritykset maksavat sinulle sovellusten asentamisesta (tai sijoittamisesta mainoksia) matkapuhelimeesi ja jättävät ne sinne. Voit ansaita korkeamman tuntihinnan ajamalla suurempaa ajoneuvoa, työskentelemällä ruuhka-aikoina ja toimittamalla tip-kelpoisia toimituksia. Ja jos haluat ansaita rahaa blogin avulla nopeammin, kirjaudu sähköpostiluettelooni ja hanki 7-päivän sähköpostikurssini ja 8-sivun blogin käynnistysluettelon. 67 todistettu kotona toimivia liikeideoita, jos sinulla on kärsivällisyyttä ja kykyä istua pitkiä aikoja ja nähdä yksityiskohtia, sinun tulee harkita kirjoittamista. Tämä on autotallien myyntikonsepti, joka viedään tielle paikkaan, jossa on paljon enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Mobiilisovellusten testaajat tarvitsevat myös iPhonen, iPadin, Android-puhelimen tai Android-tabletin. Heillä on hankkeita, jotka ovat saatavana sekä Yhdysvaltain asukkaille että kansainvälisille. HealthyWage-sovellus maksaa sinulle omien painonpudotustavoitteidesi saavuttamisesta.

Tule Henkilökohtaiseksi Valmentajaksi

Ensisijaiset tulovirtaani ovat tytäryhtiömarkkinointi ja sponsorointi näyttelyssä, mutta sisällöntuottajat voivat ansaita rahaa monilla eri tavoilla, mukaan lukien omien tuotteiden ja palveluiden myyminen, mainonta, live-tapahtumat, lopettaa jopa lahjoitukset. Arvioijat tarvitsevat yleensä kandidaatin tutkinnon millä tahansa alalla. Postikavereiden kanssa ei ole käynnistysmaksuja tai aikasitoumuksia; voit ”työskennellä” niin paljon tai vähän kuin haluat. On olemassa useita verkko-oppimisalustoja, joiden avulla voit jakaa taitosi.

Jos olet kotoisin Yhdysvalloista tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja rakastat ajatusta opettamisesta samalla, kun ansaitset kotona tuloja, työskentele Education Educationin kanssa on sinulle. Crypto community -foorumi, siksi sinun tulisi mitata salaustekniikan foorumit ennen liittymistä siihen. Seuraava vaihe on tarkistaa potentiaalisten lainanottajien profiilit. Kuinka sijoittaa osakkeisiin, ennen kuin teet ensimmäisen sijoituksen, tutustu osakemarkkinoiden ja markkinoiden muodostavien yksittäisten arvopapereiden perusteisiin. Tässä osiossa keskitytään kuinka ansaita rahaa myymällä tuotteita kotona.

Ole Puhelinkeskuksen Edustaja

Sen tarjoaminen lomavuokraussivustoilla voi tuottaa tuottoa sivutuloja. Heidän toimistonsa ovat hylky ja kadonneet asiakirjat voivat maksaa heille rahaa. Oli useita paikallisia mahdollisuuksia, joista en ollut koskaan kuullut brändin suurlähettiläässä, poliittisessa puolustamisessa, mysteeriostoksissa, transkriptioissa ja muissa. Cointelegraph, televisio-ohjelmalla Shark Tank on suuri yleisö, joten emme ole yllättyneitä, että se on yksi tytäryhtiömarkkinoijien käyttämistä ohjelmista houkuttaakseen yleisöä napsauttamaan mainoksia verkossa. Jos rakastat lapsia ja sinulla on lisäaikaa, istukaa ystäville ja naapureille. Jos sinulla on syytä haluaa puolustaa, voittoa tavoittelemattoman yrityksen perustaminen voi olla sinulle sopiva. Voit myös päästä käteisellä PayPal-tiliisi. UrbanSitter - Jos rakastat lapsia, tämä voi olla täydellinen sivutoimisto. Tiesitkö, että voit ehkä opettaa englantia lapsille verkossa ansaita rahaa verkossa?

Sinun on läpäistävä lyhyt testi hyväksyttäväksi, niin sinulle maksetaan 10 dollaria jokaisesta 20 minuutin kokeesta, joka sisältää nauhoituksen ja vastaamisen neljään kirjalliseen seurantakysymykseen. Huomasin, että voin tehdä joka viikko 20–50 dollaria tekemällä vain verkkosivustojen testausta tällä sivustolla. Rahat ovat kunnolliset ja vaihtelevat 20–40 dollaria tunnissa, riippuen kaupungista ja päivästä, jonka valitset ajaa. Se tunnetaan passiivisena tulona. Se tarkoittaa, että voit kerätä käteistä ilman, että sinun tarvitsee tehdä paljon. Jotkut sivustot vaativat tilauksen, mutta ne voivat tarjota ominaisuuksia pilvisäilöstä salasanalla suojattuihin gallerioihin ja räätälöityyn verkkosivustoon. Jotkut yritykset tarjoavat myös bonuksia peruspalkansa lisäksi.

Toisin sanoen tehtävänä on valtameri, ja jos olet kunnianhimoinen kirjailija, voit sukeltaa ja hyötyä.

Yli 50? IRS haluaa lisätä eläkkeellesi

Jos tiedät ketään, jolla on lapsia tai lemmikkejä, voit aloittaa sivukeikan helposti lastenhoitajana tai lemmikinhoitajana. Maksat siitä! Löydä yritys, joka haluaa lainata sinulle pysäköintialueen ja kerätä muutama ystävä pesemään joitain autoja. Nämä kertaluonteiset tuotteet toimivat erittäin hyvin Craigslistissa. Liittymällä ansaitset 150 dollarin liittymisbonuksen, kun olet kuluttanut vain 500 dollaria 90 päivän kuluessa. Ja kesällä tilapäiset työmahdollisuudet vaihtelevat käsityöstä ulkona uima-aluksen hengenpelastajiin ja golfkaduihin. Kirjat on pidettävä hyvässä kunnossa, ja sinun on pystyttävä löytämään ne, kun joku haluaa niitä.

Kurssikokemus on myös uskomattoman tärkeä. Napsauta tätä ja kokeile sitä itse. Listaa kotisi poissa ollessasi ja voit ansaita enemmän kuin lomasi maksaa sinulle! Jos et ole varovainen, maksut mitätöivät voitot nopeasti. Tee toimistossa ”väliaikaista” työtä viraston kautta. Vaimoni todella teki tämän muutama vuosi sitten, kirjoittaen syömisestä rintasyövän ehkäisyyn. Vastaaja - Tämä on ylivoimaisesti paras maksava verkkotutkimusasu. Monien kyselyjen suorittaminen vie vähemmän kuin 5 minuuttia.

Voit viedä kotiin 100% ansaitsemastasi tuotteista joka kerta, kun suoritat toimituksen, ja voit nähdä tarkan erittelyn palkkioiden laskemisesta. Jos näin on, voit ansaita rahaa auttamalla tietokoneiden asennuksessa, verkkoasennuksissa, TV-asentamisessa ja muissa kaupungeissa asunnonomistajille ja yrityksille. Kuinka kysyä työskentelemään kotoa (tarkkoilla skripteillä ja sähköpostiv malleilla). Löydätkö sinusta nauttimasta WordPress-sivuston rakentamisprosessista enemmän kuin markkinointia, kirjoittamista tai myyntiä? Suosittelen tämän hienon kurssin aloittamista päivähoitoyrityksen perustamisesta.

Saa Palkkaa Terveellisyydestäsi

Jos sinulla on intohimo tarinankerrontaan tai tausta kirjoittamiseen tai muokkaamiseen, on mahdollista löytää freelance-kirjoitus- tai muokkaustyö verkossa. Näin se toimii: Päivittäistavaroiden toimitus. Kuulostaa hyvältä eikö? Voit rakentaa yhteisön esimerkiksi blogin avulla. Varasto on toinen mikrosijoitusalusta, jota rakastan.

Ansaita Rahaa Verkossa.

He tarvitsevat tällä hetkellä myös opettajia! Kun valitsit numeron 1-800-kukkaan, puhelu ohjasi automaattisesti Rebeccan varahuoneeseen Coloradossa. Yksi helppo tapa ansaita rahaa on siirtää säästöt pankkitilille, joka todella maksaa sinulle kohtuullisen koron. Varmista, että markkinoit verkkokauppaa laajasti, jotta ihmiset ovat tietoisia kaupastasi ja ostavat siitä. Verkkosivun avulla opiskelijat ovat yhteydessä useiden aiheiden ja luokkien kurssin sankariopettajiin, mikä tekee siitä suuren sivuhaavan ihmisille, joilla on erilainen koulutustausta ja kokemus. Kuinka se muuttaisi elämääsi? Valitse parhaat verkkosivustojen rakentajat, jotta voit luoda yksinkertaisen sivuston esitykseesi ja aloittaa jaksojen jakamisen verkkoosi.

Hanki 20 dollaria ensimmäisestä tehtävästäsi tämän linkin kautta.

Mitä Muut Ihmiset Lukevat?

Tytäryhtiösi tulojen kerääminen vie usein huomattavasti aikaa ja kovaa työtä, jos sinulla on kyky julkaista säännöllisesti korkealaatuista sisältöä, joka johtaa kohdennettua liikennettä verkkosivustoosi, tästä online-tulolähteestä voi tulla varsin huomattava. Amazon Kindle -myymälän avulla kuka tahansa voi julkaista e-kirjan ja ansaita rahaa. Taideteosten myymisestä on tulossa yksi luovimmista tavoista ansaita rahaa verkossa.

Sinun ei tarvitse paljon rahaa aloittamiseen (sinun on vain maksettava isännöinnistä), ja joudut investoimaan aikaasi, mutta voit ansaita paljon yli 100 dollaria päivässä, jos seuraat yksinkertaisia ​​ohjeita ansaitaksesi rahaa blogin kirjoittamiseen ! Ibotta antaa minulle käteisalennuksia melkein missä ostan. Tässä on joitain tapoja, joilla voit ansaita rahaa ilmaiseksi sovellukseesi: Tämä vaihtoehto voi olla kätevä, jos asut naapurustossa työskentelevien perheiden kanssa. Lyhyesti sanottuna tytäryhtiömarkkinointi myy jonkun toisen tuotetta ohjaamalla asiakkaat verkkokauppaan. Ostimme kanat kanssamme naiselta, joka kasvattaa poikasia myymään 25 dollaria/kpl (lue, jos et halua kasvattaa ja myydä kanoja). Ja ei, sinun ei tarvitse olla CPA tehdäksesi sen.