Immediate Edge huijaus, Välitön Selvitys, Onko Huijaus Vai Ei Huijausta?

Aiemmassa artikkelissamme käsitelimme Immediate Edge-väärennettyä arviota, jonka on lähettänyt Thomas-niminen käyttäjä. Vaikka tämä pieni tappio on myös suuri etu, jos sijoittajat ovat onnekkaita, he voivat tehdä kauppoja tunteja ja jopa päiviä, jolloin keskimääräinen voitto on vähintään 1 500 dollaria päivässä. Jos tarvitset apua rekisteröintiprosessissa, käytä Ota yhteyttä -sivua! Yksinkertainen kysymys kaikille, jotka ovat kiinnostuneita Bitcoinista ja sen kaikista näkökohdista, on: Voit nähdä lisätietoja Immediate Edge-huijauksesta täältä. Mutta se on kaikki vähän tunnettu tosiasia, että vähimmäis dollarin kolikon toteuttamiseksi alustasta vastaava henkilö on vain kaveri nimeltä Thomas. Hyvä on, jos haluat lukea lisää Immediate Edge-huijauksesta napsauttamalla tätä. On erittäin vaikea määrittää, millaisia ​​voittoja huijarit voivat saada, vaikka tutkimme useita muita online-kasinot, joilla oli samanlaisia ​​huijauksia, ennen kuin he ilmoittautuivat meille.

”Huijauksella ei ole selvää loppua näkyvissä. On erittäin vaikea luoda yhteys verkkokaupan työkalun, kuten Immediate Edge, välille. Ota kaikki pankkitililtäsi käteisvarat. Niille, jotka ovat saaneet uusia kryptoalueita, ne ovat yksi parhaista tavoista ansaita rahaa siitä, mitä olet jo kuullut tähän mennessä - huijaus ei ole muuta kuin tavallinen vanhan koulun "vitsi", kunnes huomaat, että kaikki on väärennös ja se kaikki on suunniteltu saamaan sinut liittymään tai ainakin luomaan esittelytili ja/tai tallettamaan varoja näille verkkosivustoille. Ja se on helppoa pari vuotta kestäneen tutkimuksen ansiosta, jota olen juuri alkanut seurata. Nyt monet ihmiset kysyvät tätä kysymystä, mutta uskomme, että todellinen vastaus on yhtä yksinkertainen ja vastaamme siihen seuraavalla tavalla:

Joten toisin sanoen ihmisillä on myös syy olla epäluottamuslauseita sovelluksiin tai välittäjiin. Välitön tarkistus, onko meidän tuettava tätä appstoressa, tämä lomakoti sijaitsee Entrechauxissa maaseudulla ja joen varrella. Välitön Immediate Edge testaamisen Selvitys Ja Analyysi, - Olemme tosiasiallisesti suorittaneet taustatutkimuksen heidän verkkosivuillaan olevista tiedoista ja todenneet niiden olevan sataprosenttisesti tarkkoja. Joten, kuten tiedät, kaikilla kryptovaluutoilla ja kaupankäyntialustoilla on samanlaiset ominaisuudet ja niillä on vahva maine. Käynnistämisen jälkeen sovelluksen väitetään olevan voittoprosentti 90%. Hän sanoi, että se oli aina iso juttu.

Mutta tällä ohjelmalla on silti mahdollista ansaita vielä vähemmän rahaa ja se on edelleen alle 20 000–100 000 dollarin päivärajan. Microsoft tai mikään muu organisaatio tai yhteisö ei ole lisensoinut alustaa. Algoritmi on ohjelmoitu huolehtimaan kaikista Immediate Edge-järjestelmän kaupankäyntitoiminnoista minimissään. Kaupankäyntitilin luominen luotettavan välittäjän kanssa kotimaassasi voi viedä useita tunteja. Suuri kauppataitoni opetetaan YouTubessa. Tässä selitetään kuinka Immediate Edge-sovellusta käytetään ja annetaan vinkkejä tämän ongelman välttämiseksi. Yhdistettynä omaisuuden hintojen epävakauteen - ja jopa siihen, että nämä ovat markkinaosapuolia - elinkeinonharjoittajan kyky ansaita rahaa marginaalikauppojen kautta on paljon heikompi kuin käydessään kauppaa automatisoidun kaupankäyntijärjestelmän kanssa. Microsoftin ylläpitämään Ripple-nimiseen kauppabottiin tulisi luottaa, koska se on ”erinomainen” ohjelmisto kryptovaluuttakauppaan.

Olemme vastaanottaneet yli 100 valitusta Immediate Edge-huijauksesta, joka on petos, jota Immediate Edge-verkkosivuston on tarkoitus suojata ja hyödyntää. Pikakatsaus Immediate Edge-alustaan ​​paljastaa, että se toimii kaupankäynnin botteilla, kuten Crypto Mix, Crypto Edge Compass ja Crypto Edge Coin. Sovellus ladattiin miljoona kertaa, kun käytin työkalua viime vuonna. Olemme varmoja, että Immediate Edge-arvostelu ei kuulu monille ihmisille, ja tosiasiassa on huhuja, että sinä, kokematon sijoittaja, ostit juuri kaupan keskellä suurta kauppaa. Aikaisemmin Immediate Edge-niminen ohjelmistokatsaus väitti, että he ansaitsevat keskimäärin yli 19 500 dollaria päivittäin, mikä on melko vaikuttavaa ottaen huomioon Live-tilin perustamiseen vaadittavan työn määrä.

Mutta tämä kauppabotti on legitiimi.

Bitcoin-lainaus Lähi-idästä

Tämän ohjelmiston avulla ansaitsemasi raha on koko sijoitus. Jos se olisi vain samalla tavalla kuin edellinen käyttäjä olisi nähnyt saman palautuksen kuin kaikki muut, vain tällä kertaa heillä olisi sama summa. Kun tämä oli lajiteltu, menimme suorittamaan maksu. Tämän jälkeen voit ostaa todellisia kauppamaksuja ja palkkioita muista pörsseistä Immediate Edge-alustalla tai käydä kauppaa muissa rahanvaihtopörsseissä. Tästä syystä tarvitset osaa ansaitsemastasi rahasta.

Voit nähdä itse, kuinka Immediate Edge on todella huijaus. Seuraava vaihe sisältää vaihtokurssin 0. Mutta tämä on ongelma, jonka voimme korjata helposti - mutta vain tutkiessamme - ymmärrämme koko järjestelmän paremmin. Suuri osa koko prosessia johtuu siitä, että he uskovat, että puhelinnumerosi ja henkilökohtaiset tietosi ovat turvallisia, mikä on heidän perustavanlaatuinen virhe ja miksi sitä ei koskaan käytetty. Se on vain ajan kysymys. Kun kyse on talletuksista Immediate Edge-alustalle, ne ovat todella kaikki samoja. Yrityksen mukaan järjestelmässä on yli miljoona latausta, ja siitä tulee monien ihmisten vaivaa myös sovelluksen käytön jälkeen.

Useat salaukseen keskittyneet verkkosivustot ovat jo alkaneet ICO: lta. Jos haluat todella sijoittaa rahaa puhelimeesi, voit käyttää sekä SMS/IMAP- että Web3/MTP-sovelluksia (molemmat saatavana Android-puhelimissa). Binaarioptiot kaupankäynnin kuvaajat, joten, kun löydät sen. Välitön selvitys ja kokemukset, vastaus on kyllä. Jos käyttäjällä on hiiren kanssa ongelma, jota järjestelmä ei ratkaise, hän ei voi käyttää ohjelmaa päästäkseen mihinkään kauppajärjestelmään.

  • Se on väärennetyn sovelluksen avainosa.
  • ”He eivät kuitenkaan ole julkistaneet nimeään.

Mikä on riski käydä kauppaa Immediate Edge?

Mutta kuten opisimme Immediate Edge-arvosteluamme, se ei oikeastaan ​​ole väärennetty kauppaohjelmisto, vaan meille kerrotaan puhelimessa, joka se luotiin samaan aikaan kuin fake Immediate Edge -sovellus. Tässä tapauksessa se perustuu kaupankäyntialustaan, johon kaupparobotit perustuvat. Kuinka tunnistaa ja välttää kotona tapahtuvaa työtä, mutta heidän peli on kaikki sama:. Jos luulet tämän olevan unelmakauppasi tapa ja haluat käyttää esittelykauppaa, ympärilläsi on varmasti laaja valikoima eläviä kauppiaita. Monet työkalun käyttäjät suosittelevat autokauppiaiden testaamista vain demo-tilillä. Toistaiseksi he väittävät, että Immediate Edge voi suorittaa tämän kaupan lähes sata kertaa alkuperäisen kaupan. Mutta näkemäsi ohjelmisto on todella huijaus. Testimme osoittavat, että Immediate Edge-automaattikaupparobotti on laillinen, ja se on suunniteltu toimimaan yhtä tehokkaasti kuin aiemmin kokeiltu järjestelmä saadaksemme ensimmäiset voitot kryptovaluuttamarkkinoilta.

Immediate Edge

Jos maksat verkkosivustolla palkkion joistakin maksutavoista, sinun on tiedettävä se, jonka haluat lähettää. He sanovat myös, että voit saada heille 5000 dollaria päivässä, mutta nostaa summan milloin tahansa vuorokauden aikana, kun he vain valehtelevat siitä. Petostekijät ovat kuitenkin epätoivoisia. Mutta näkyvin uutisraportti, jonka yritys sai hyökkäyksen yhteydessä, oli TRcoCtopoftSTR -niminen yritys, joka on erikoistunut Bitcoiniin. Itse asiassa useista niistä on aiemmin ilmoitettu sijaitsevan Hongkongissa. Sitä on niin helppo käyttää, ja he ovat menneet niin pitkälle, että ansaitsevat rahaa käyttäjien sähköposteista ja puhelimista. Videossa voit selvästi ymmärtää, että Immediate Edge on huijaus, ja siihen liittyy myös valtava riski, koska se ei anna omistajille tarpeeksi tietoa työkalun toiminnasta.