Bitcoin Lifestyle-sovellus Onko Amazon.in, onko Amazon.com huijaus? TULOSTEN TULOKSET TERVETULOA TULOSTEN TULOKSEN ELÄVIEN TULOKSIIN Bitcoin Lifestyle app

Mutta sinun on ymmärrettävä, että pyrimme parantamaan Litecoin-versiota. Syy siihen, että käyttäjillä on niin paljon vaikeuksia CFD-kaupankäynnissä, on se, että käyttäjät eivät näe muita CFD-välittäjiä, joita on saatavana sellaisista syistä. Kun he päättävät kaupankäynnistä, heillä ei ole aikaa analysoida kaupankäynnin signaaleja, mutta keskittyä todelliseen asiaan ja yrittää parhaansa voittoa varten. Jos haluat kokeilla uutta ohjelmistoa, ei ole parempaa aikaa tehdä se kuin nyt! Siltä osin kuin kaupankäyntimaksut menevät, minimimäärä on 250 dollaria.

Sovelluksen tarkoituksena on antaa sinulle pääsy kauppaan ja omaisuuteen sekä niihin liittyviin salausvaluuttavaihtoihin ja oppia niistä.

Mutta samaan aikaan meillä ei ole mitään estää sitä olevan huijaus. Bitcoin Lifestyle-ohjelmisto on todella helppo, ja käyttöliittymä on riittävän suoraviivainen kaikenlaisten käyttäjien käyttöön. 3 toimivia käytännön futuurikaupan strategioita, esimerkiksi ottaen huomioon meneillään oleva Yhdysvaltojen ja Kiinan kauppasota, voimme seurata, kuinka E-mini-futuurit nousivat yhden kuukauden huipulle maailman jännittävimpien talouksien välisten jännitteiden lieventämisessä. Nyt voit helposti aloittaa Bitcoin Lifestyle-sovelluksen tekemällä tämän itse. Demotili voi antaa sinulle pääsyn myös laajempaan valikoimaan kaupankäyntivälineitä, mukaan lukien Bitcoin futures, Ripple-sopimukset, ETSX ja Bitcoin futures, sekä futuurijohdannaisiin. Kun talletat talletuksen, voit sitten alkaa käyttää kaupparobottia. Vertailun vuoksi, olemme jo julkaissut bitcoinrobottiarvostelut aiemmin! Se tarjoaa myös pääsyn palvelimilleen ja palveluihinsa Yhdysvaltain ja Hongkongin välisen VPN-verkon kautta.

Ohjelmisto on suunniteltu toimimaan tehokkaasti ja välttämään arvokkaiden määrien menettämistä joka kerta. Alustan toiminta edellyttää aktiivista tiliä, mutta rahaa ei voida nostaa, ennen kuin tätä rahaa käytetään kaupankäyntiin. Täydellinen ja vakaa Bitcoin Lifestyle-sovellus voi viedä vain enemmän minuutteja ansaitaksesi sinulle. Bitcoin profit review & bonus, huijaus tai legit? Peruuttamisprosessi: Sovellus on suunniteltu siten, että on vaikea nähdä, mistä käyttäjä kotoisin on, ja saada paras tuotto minuutin kaupankäynnistä. Loppujen lopuksi jokaisella on omat ainutlaatuiset Bitcoin Lifestyle-asetukset kiinnostuksensa ja kiinnostuksensa perusteella.

Siksi päätimme aloittaa Bitcoinin louhinnan.

Liiketoiminta Kanadassa

Alusta ei ole vielä käytössä, mutta voit tarkistaa alustan edistymisen virallisella verkkosivustollaan alla olevan linkin avulla. Voit nähdä kaikki ominaisuudet täältä. Vertailun vuoksi keskimääräisen sijoituksen tulisi olla noin 350 euroa (273 puntaa) kuukaudessa. Tämä järjestelmä on laillinen ja vapaa, huijauksia on siellä hyvin vähän.

Mutta todellisuudessa hänellä ei ole rahaa tässä ohjelmassa. Sinun ei tarvitse mennä tämän työkalun yli ja yrittää vain ajaa käsiäsi, kun se on käytettävissä. Lyhyen tutkinnan jälkeen päätelin, ettei ole olemassa yhtä tapausta, jossa Bitcoin Lifestyle varastettiin tai vaurioituisi millään tavalla. Itse asiassa vain harvat elinkeinonharjoittajat pääsevät hintaan helposti maailmassa, ja jopa silloin pieni riittää tuottamaan huomattavaa voittoa. Verkkokauppa tarjoaa kauppaa tuntien jälkeen instinetilla, päivän hyvää tilausta (GFD) koskeva tilaus, joka on tehty markkinoille saattamista edeltävän, päivän tai pidennetyn ajanjakson aikana, vanhenee automaattisesti pidennetyn ajan istunnon lopussa. Jos tarvitset apua, voit ottaa yhteyttä meihin yhteyttä-sivumme kautta!

Suosittelemme, että testaat reaaliaikaisen kaupankäynnin ominaisuuden, ja reaaliaikaisen kaupankäynnin asetukset on asetettu korkeimpiin asetuksiin ennen kaupan aloittamista. Kauppiaalta näyttää siltä, ​​että Bitcoin Lifestyle on aikaasi arvoinen. Tässä on paljon, mitä emme pysty paljastamaan, joten ole valmis tekemään oma tutkimuksenne ja löytämään sinulle sopiva. Nyt kun nämä robotit voivat käyttää käyttäjien selaushistorian tietoja, jotka sisältävät valokuvia, osoitteen ja muuta, on aika ottaa käyttöön automatisoidut markkinat ja sijoittaa. Onko Bitcoin Trader huijaus? “Ei, tietysti ei!” Tässä on testi ja arvostelu Bitcoin Lifestyle Review -sivustolla, seurauksena on, että se voi toimia rekisteröityjen ja hyvin säänneltyjen välittäjien kautta. He ovat auttaneet ihmisiä kaikilla elämänaloilla. Robotti pystyy havaitsemaan ja ratkaisemaan kauppaehdot nopeasti. 32 yksinkertaista tapaa ansaita rahaa ilman työtä, voit auttaa asiakkaitasi alentamaan kiinteistöveroaan, ja he maksavat sinulle siitä komeasti! Bitcoin Lifestyle -kirjautumisprosessi on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen. Maailman johtavan digitaalisen henkilöllisyyden käytön tutkimuskeskuksen, yksityisyyden tutkimuksen keskuksessa työskentelevän tutkijan ja insinööreiden ryhmä National Standards and Technology -yksikössä oli ajatus luoda hajautettu salausvaluuttajärjestelmä käytettäväksi sovelluksia, kuten vakuutus-, pankki- ja verotustarkoituksia.

Jos haluat aloittaa nopeasti, suosittelemme lukemaan tämä vaihe vaiheelta -ohje, joka auttaa sinua aloittamaan nopeasti.

Onko Bitcoin Lifestyle Review Legit tai Legit välitön hyväksyntä?

Meidän tapauksessamme puhumme salausvaluutanvaihdosta, jossa käyttäjät voivat ostaa omaisuutta sieltä, mutta myös vetää ne pois valuuttatarjonnasta - se on kuin Uberin tai matkapaketin maksaminen. Mutta siellä on niin paljon tilaa kasvaa, ja tarvitsemme kaiken mahdollisen avun, jotta voimme välttää konkurssin ja menettää rahamme. He eivät vaadi sinua robotin jäseneksi. Ei ole yllättävää, että heillä on ollut upea viikko. Saatat joutua myös vahvistamaan sähköpostiosoitteesi.

Kuinka bitcoinit toimivat? Kuinka saat talletuksen?

Mutta kuinka heidän pitäisi tietää varmasti, kuinka paljon tarvitaan kaupan aloittamiseen? Ohjelmisto käyttää kehittynyttä algoritmia, joka on suunniteltu nopeaan pääsyyn salausvaluuttamarkkinoille tekemällä tarkkoja kauppapäätöksiä. Kuinka ansaita rahaa yliopistossa: side-hustles opiskelijoille, voit auttaa ihmisiä päivittämään huoneitaan ja saada siitä maksun. Bitcoin profit, "Rakensimme liiketoimintaamme, laajensimme, kaikki näytti todella hyvältä, näytti siltä, ​​että pystyisimme ottamaan perheemme matkalle Japaniin ja pystyisimme olemaan itsenäisiä ammatinharjoittajia ja pystyä tarjoamaan runsas elämä lapsillemme. Voit myös tarkistaa, kenen kanssa he olivat.

Kaupparobotit

On ollut ilmoituksia ihmisistä, jotka käyttävät tätä sovellusta päälle kauppaa salausmarkkinoilla ansaita rahaa. Ja se kaikki kuulostaa hämmästyttävältä. Sinun on vielä täytettävä nimesi lomakkeeseen liittyäksesi. ”Todellisuudessa sinun ei tarvitse olla Bitcoin-miljonääri (niin kauan kuin omistat tililläsi kerralla muutaman Bitcoinin). Kryptovaluutoista on tullut erittäin suosittu omaisuusluokka niille, jotka ovat taloudellisesti vaikeissa asemissa ja joilla ei ole resursseja tai aikaa hankkia teknisiä palveluja ansaita rahaa verkossa.

Olisimme iloisia siitä, että automatisoitujen kaupankäynnin sovellusten lukumäärä Internetissä kasvaa entisestään. Et koskaan tiedä, mikä kiinnostaa sitä eniten ihmisiä. Meille on erittäin selvää, että kyse on huijauksesta, eikä rahaa ole mahdollista palauttaa. Tapoja ansaita rahaa kotoa, hyvä uutinen on, että suurin osa näistä vaihtoehdoista on ilmaisia. Se ei myöskään vaadi sähköä. Jos haluat kokeilla tätä kaupankäynnin robottia ja myös testata sen ominaisuuksia, jätä kommentti tähän. Ohjelmisto on saatavana ilmaiseksi rajoitetussa määrässä pörssejä. Katso lisätietoja tarkistamalla bitcoin-miljonäärisivustomme ja bitcoin-miljonäärisovellus.

Algoritmi perustuu ajatukseen tietokonealgoritmeista, joilla on kiinteä tarkkuustaso. Ohjelmisto on suunniteltu analysoimaan lohkoketju ja tekemään tapahtumia puolestasi. Salaustekniikka on paljon helpompaa kuin perinteiset välittäjät. Muutamia teknisiä ominaisuuksia: Sinun on ehdottomasti maksettava maksu, joka todennäköisesti maksaa sinulle enemmän kaivostoiminnan aloittamisesta ja voittojen saamisesta, mutta se ei ole niin vaikeaa tehdä sitä Bitcoin Lifestyle Bitcoin -kauppajärjestelmässä, koska bitcoinisi talletetaan lompakkoosi heti.

Bitcoin Loophole: Mikä se on?

Ajatuksena on käyttää sitä kaupan tekemiseen, mutta ilman välittäjän käyttöä. Kun olet ladannut ja suorittanut Bitcoin Loophole -sovelluksen, tämä opas opettaa sinulle Bitcoin-, Ethereum- ja Bitcoin futures -sovellusten ostamisesta, kaupasta ja ostamisesta. Itse asiassa se on sama ohjelmisto, jota käyttävät väärennetyt uutissivustot, joista olet lukenut tämän Bitcoin Lifestyle-katsauksen alussa. Mutta se voi olla vielä pahempaa.

Jos käyttämäsi välittäjä on kuitenkin poissa maastasi, sitä ei voida jäljittää sinuun ja häviät kaikki rahasi Bitcoin Lifestyle-alustalla. Jos tarvitset apua, voit jättää viestin yhteystietosivun alle tai ottaa suoraan yhteyttä meihin. Tällainen kaupankäynti tapahtuu säännellyllä alustalla, jonka avulla kuka tahansa voi käyttää sitä menemällä välittäjään kuten yllä olevassa esimerkissä. Tämä on toinen huijaus, jonka olemme ottaneet sen mustalle listalle tarkistuksen perusteella. Tätä prosessia voidaan pitää 'yhtenä tärkeimmistä indikaattoreista' - ne osoittavat, että Bitcoin Lifestyle toimii ja on todella noussut alustan sijoituksella. Bitcoin Revolution on periaatteessa kaupankäynnin robotti, jonka voit alkaa käyttää yksin.

Bitcoin-hintafutuurit Vs. Markkinoiden Ennusteet

Tämä ohjelmisto on ihanteellinen aloittelijoille, jotka eivät tunne kryptovaluuttakaupan hyviä puolia. Green gold: kultaharkot tai fiat-valuutta? USDA: lla on melkein pysyvä tarkastajavaltuuskunta Meksikossa. Kuinka aloittaa Bitcoin Lifestyle-sovelluksen käyttö verkossa? Mutta jos olet amatööri, voit ansaita rahaa myös virtuaalisen käteisvarojen (VBO) avulla. Minimitalletus kaupankäynnin aloittamiseen Binancella on 300 dollaria kaupan aloittamiseksi turvallisemmalla tilillä.

Salausvaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat ajat - sen vuoksi on välttämätöntä investoida niihin kaikin tavoin. 10 parasta hyödykevälittäjää kauppaa hyödyke cfd: llä vuonna 2020, pelkästään Yhdysvalloissa sen osuus on yli yksi. Ja jos uskot Bitcoin Loopholeen aitona kauppajärjestelmänä, ota hetki nyt. Tällä tavalla voit parantaa bitcoin-maailman kryptovaluuttaa parantaaksesi perhe-elämäsi elämää. Näin Bitcoin: Hinta on noussut alle kahdessa viikossa Forexin mukaan. Syy, että he käyttävät tätä ominaisuutta, on varastaa pääsy lompakkoonsa, jotta he voivat ansaita rahaa heille.

Tätä ominaisuutta käyttää tärkeä kauppakumppani. Tämän järjestelmän avulla voit luoda kauppoja itse. Kaupparobotit, mukaan lukien kauppiaille tarkoitetut, ovat nopeita ja luotettavia.

Onko Bitcoin Lifestyle App Legit vai huijaus?

Joten sinun tulisi kiinnittää huomiota siihen, mitä maksat seuraavana päivänä tai parin vuosikymmenen kuluttua. Et voi odottaa tietää enemmän tästä ilmaisesta alustasta maailman suosituimman salausvaluuttakaupan sovelluksen takana. Prosessi tämän ohjelmiston hyödyntämiseksi on seuraava:

Mikä on vähimmäiskauppa päivässä aloittelijoille? Seuraavasta taulukosta näet, että meillä on opas ladata se ilmaiseksi! Parhaan mahdollisen kokemuksen luomiseksi sinulla on oltava tietty määrä tietoa aiheesta. Voimme selvästi nähdä, että on paljon tekemistä, ennen kuin joku löytää makuilleen sopivan salausvaluuttakaupan alustan.

Ethereum

Mutta ihmeellisin asia tässä järjestelmässä on, kuinka helppoa sen käyttö on. Testasimme kaikkia salauksenvaihtoominaisuuksia sovelluksessa varmistaaksemme, että meillä on paras kokemus. Jos tarvitset apua, suosittelemme ottamaan yhteyttä tukitiimiimme. Nämä sovellukset osoittavat sinulle, kuinka helppoa on ostaa, myydä ja käydä kauppaa Bitcoinilla. Edes suosittelemme, että aloitat käyttämällä niitä nyt, koska se on ainoa tapa kasvattaa passiivisia tulojasi, jos et halua menettää niitä uudestaan. Vaikka voit olla varma vähän rahalla, ohjelmisto on erittäin riskialtinen. Cryptohopper, muista, että FCA ei aio tehdä äkillistä u-käännöstä asenteestaan. Tämän lisäksi jotkut palveluntarjoajat sallivat sinun jopa myydä palveluitaan, mutta useimmilla näistä palveluista on erittäin alhainen tuotto, joten sinun tulee myös harkita, käytätkö jotain näistä. Olemme jatkaneet yksityiskohtaisesti monien ihmisten luottamista tähän ohjelmistoon, jotta heistä tulisi miljonäärejä.

Tämä tarkoittaa, että voit itse käyttää Bitcoin Lifestyle-tiliäsi ja siirtää varoja joutumatta lataamaan erityistä ohjelmistoa.
Alusta perustuu tekniikkaan, ja niiden tiedetään jo olevan erittäin tehokkaita, kun kyse on salausvaluuttakaupan ohjelmiston tarjoamisesta ilmaiseksi.

Bitcoin Money-arvostelu

Suosittelen myös, että kestää muutaman kuukauden tottuaksesi sovelluksen kaupparoboteihin. Bitcoinia kutsutaan yleensä sijoitusluokan instrumentiksi, mikä tarkoittaa, että se kuuluu perinteisten osakkeiden johtavien vaihtoehtojen ja optioiden luokkaan. Tärkeimmät ominaisuudet, jotka tekivät Bitcoin Lifestyle-ohjelmasta onnistuneen ollessa legit-sovellus, ovat, että sillä on hyvä käyttöliittymä ja sen käyttäjäystävällinen käyttöliittymä on hieno käyttää. Näin toimiessa on selvää, että Bitcoin Lifestyle ei ole maineessaan ilman ansioita. Talletuksen jälkeen luomme tilin. Tämä on erittäin älykäs robotti, jonka avulla voit ansaita rahaa parhaalla automatisoidulla ohjelmistolla. Käyttöliittymä on melko suoraviivainen; edes sinun ei tarvitse olla asiantuntija käyttääksesi Bitcoin Lifestyle-sovellusta. Voit nyt tarkistaa, kuinka paljon rahaa ansaitset kuukaudessa, tai voit ostaa Bitcoin- ja Crypto-parin omassa tahdissasi ja ajallaan.

Mt. Carmel - lopullinen ratkaisu

Entä vääriä uutisia ja vääriä uutisia? Sitä on erittäin helppo käyttää ja jokainen voi ansaita rahaa. Muutamaa viikkoa myöhemmin sain tällaisia ​​sähköposteja ihmisiltä, ​​jotka kertoivat minulle, että olen heidän seuraava miljoonani. Coinbase keskeytti kaupan 2020 coinbase-päiväkaupan, bitcoin osuu siihen merkkiin, joten noudatat sääntöäsi tiukasti ja myyt kuten hyvän päivän kauppias. Ongelmana on yksinkertaisesti se, että verkkosivusto on täysin väärä yritys huijata sinua tallettamaan huijaussivusto.

Prosessi on yksinkertainen ja suoraviivainen ja antaa sinun nauttia kaupankäynnistä helposti. Jos BTC oli vain 5 dollaria, vaihto maksaa vain minimitalletuksen, joka tarvitaan tilin avaamiseksi alustalla. Botti analysoi ja arvaa, mikä on Ethereumin osakekannan markkina-arvo tietyn ajanjakson ajan. Vaikka sovellus on laillinen ja toimii, siellä on monia kaupankäynnin robotteja, jotka tarjoavat samankaltaisia ​​palveluita, mutta käyttämällä paljon robotteja ja tietojenkalasteluohjelmia varastaaksesi henkilökohtaisia ​​tietoja pahaton asiakkaalta. Monet ihmiset suhtautuvat erittäin skeptisesti Bitcoin Revolutioniin, jonka ovat hyväksyneet monet kuuluisuudet, kuten Elon Musk ja Donald Trump.

Paras Bitcoin Trader-arvostelu

Kaikki nämä strategiat toimivat, ja ihmiset voivat hyödyntää niitä. Ja viimeiselle kauppapaikkakehittäjälle, joka on Bitcoin Lifestyle-luoja, luovutetaan järjestelmän kautta. Aina on parempi lukea arvosteluja foorumeilla, sen sijaan että hyvä syy pitää sijoituksenne. Bitcoin itsessään on kupla, ja se on markkinoiden haihtuvin bitcoin tällä hetkellä. Ohjelmisto huolehtii tästä puolestasi, etkä näe tietojasi kuin etunimi ja sukunimi verkkosivustolla.

Sivusto on hakkeroitu. Vaikka monet kauppiaat ovat kiinnostuneita Bitcoin Litestä, tämä botti on erittäin lupaava. Se tarjoaa kolme eri tapaa käyttää tätä ohjelmistoa, mutta niitä ei vaadita. 10 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa kotona, vaikuttaa siltä, ​​ettei se ole kaikkein tuottoisin vaihtoehto, mutta huippupalvelijat ansaitsevat tiettävästi jopa 7000 dollaria kuukaudessa, mikä tekee tästä kokopäiväisen tavan ansaita rahaa joillekin verkossa. Kun olin asemassa maailmassa ilman pankkikokemusta tai edes tuntemusta markkinoista, yritin käyttää Bitcoin Lifestyle-kykyä parhaan kykyni mukaan, ja se ei tehnyt mitään. Paljon on muuttunut alustalla viimeisen tarkastelun jälkeen, mutta on selvää, että salaustekniikkaalusta on siirtymässä vahvuudesta heikkouteen.

Pienemmässä, turvallisemmassa lompakossa, kuten älykortti tai älykortti, kuten pankkitili, saldoketjussa olevat Bitcoin-transaktiot näyttävät paljon turvallisemmilta kuin talletukset, jolloin käyttäjät voivat tehdä paljon isompia kauppoja vähemmän maksuilla. Jos olet kriptovaluutan aloittelija, lue ja lue, kuinka saada miljoonia kauppaa bitcoinilla! Syynä on, että itse bitcoin-markkinat ovat kasvaneet monella eri tavalla, ei ole yllättävää, että Bitcoin on tällä viikolla kasvutaulukossa. Kasvun odotetaan tapahtuvan heti vuonna 2020. Irtisanominen ja talletukset - Aloita napsauttamalla Sign up (Kirjaudu), sivun alaosassa olevaa kirjautumislomaketta. Mutta silloin kun löydät pienen pelin verkosta. Suosittelemme kuitenkin katsomaan sivua, jos tarvitset lisätietoja. Prosessi voi olla yksinkertainen, ja käyttäjän tuntemus siitä on avaintekijä, joka voi viime kädessä muuttaa tietä salausvaluutan lompakkoksi. Jos olet asiantuntija ja kauppabotti tietää kaikki oikeat sanat, et menetä rahaa heidän kanssaan.

Kuinka aloittaa kaupankäynti tänään Bitcoin Cashilla

Tämän alustan avulla käyttäjät voivat käydä kauppaa Bitcoin Lifestyle-sovelluksen kanssa tien päällä ilman puhelinta tai Internet-yhteyttä. Sinun tarvitsee vain yhdistää ja käyttää alustaa turvallisesti. Muutamalla napin napsautuksella kauppabotti avaa kaupan, jolla on vähimmäismäärä Bitcoinia, jonka käyttäjä haluaa sijoittaa, ja enimmäismäärä, jonka käyttäjä voi laittaa tilille. Jos olet aloittelija, tiedät paljon kriptovaluuttateollisuudesta - jos päivän päätteeksi voit, sinun pitäisi joko löytää jokin kryptovaluuttakauppa sijoittaaksesi aikasi, tai voit sijoittaa vain ansaitut ansiot. rahaa, koska tämä on ainoa kerta, kun joudut koskaan sijoittamaan. He vain sanovat tekevänsä parhaansa parantaakseen sovellusta, mutta useimmat ihmiset eivät tee niin kovaa kuin väittävät. Jos he tekevät niin, joku muu huijari ottaa heihin yhteyttä ja heidän nimensä poistetaan tililtäsi.

Tämän jälkeen sinun tulee päättää itse, haluatko sijoittaa yritykseen. ”Algoritmi etsii Internetiä löytääkseen paikkoja, joissa ihmiset voivat maksaa rahaa tavaroista ja palveluista. Siksi haluat ostaa jotain, jota voit tosiasiallisesti käyttää, kuten aitoa digitaalista lompakkoa, ei vain "virtuaalisia" tilejä. Bitcoin blueprint test 2020, kuten aiemmin totesin, jonkinlainen virtualisointi tai säilytys, joka antaa Bitcoinille mahdollisuuden mukautua ja kehittyä siirtymällä tiivistettyyn protokollien ja puolustusten joukkoon, auttaisivat varmistamaan, että se ei vain selviä, vaan myös menestyy. Hype ei ole koskaan ollut tutkalla. Meillä on myös Bitcoin Loophole-opas, joka auttaa sinua lukemaan esittelyn. Windows 8: lle tai uudemmalle ei ole tällä hetkellä uusia arvosteluja, joten pysy vain kuulolla, jos sinulla on edelleen ongelmia tai jos tarvitset lisätietoja, koska tiedämme, että tämä ei todennäköisesti ole aikaa ja vaivan arvoista. He tekevät tämän samannimisen kauppabotin välityksellä ja tiedetään, että ne on luotu kaikkein käyttäjäystävällisimpiä ja vaivatta!

Väärän Bitcoin Trader-sovelluksen vakuuttaminen ei vie paljon vakuuttavaa. Käyttöliittymä oli samanlainen kaikille käyttäjille. Tämä saattaa tuntua hyvältä idealta äärimmäisenä ja johtaa mahdollisesti todelliseen käyttöön, mutta vähäisemmässä määrin vain hullu. Tänään nähneet kaupparobotit toimivat paremmin kuin aiemmin nähneet robotit.