The News Spy login, The News Spy Kirjaudu tai rekisteröidy?

Bitcoinin heilahtelu voi joskus vaikeuttaa monien sijoittajien talletuksia tai nostaa rahaa. Uutissivuston väitti perustavan saksalainen salainen palvelu tai FSB, jolla oli yhteyksiä FSB: n eliitin tarkkailuoperaatioihin, DA on oppinut. Kääntöpuolella voit napsauttaa mitä tahansa painikkeista, jotka on lueteltu '' s: ssa lisämaksua vastaan. Saadaksesi lisätietoja Crypto Millionaire -ohjelmasta emme suosittele tätä palvelua maassamme.

Botin tehtävänä on seurata kaupankäynnin menestystä analysoimalla kaupankäyntialustan lähettämiä signaaleja, mikä tarkoittaa, että se voi tunnistaa kaupat sen perusteella, mikä kryptovaluutta johtaa ja mitkä markkinat ovat lähellä suositeltua kryptovaluuttaa.

Lisäksi käyttäjien on otettava riski nostamalla varojaan. Kuinka kysyä työskentelemään kotoa (tarkkoilla skripteillä ja sähköpostiv malleilla). Sivustomme on käytettävissä 24/7, 7 päivää viikossa. Ehdotamme aloittamista 250 dollarin alkuperäisellä talletuksella. Jos käyttäjä haluaa testata ja käyttää järjestelmää reaaliajassa uutisten kanssa, hänen on maksettava pankkitililleen vuosimaksu.

Heillä on loistava verkkosivusto. Ajattelin itselleni, että jos haluat olla varovaisempi, paras tapa on aloittaa tämän botin käyttö heti. Voit ansaita rahaa myös käyttämällä vain välittäjän nimeä tai kuvaa tai palveluita, joihin kirjaudut. Muutama päivä ennen julkaisua he ovat käynnistäneet uuden sovelluksen nimeltä The News Spy, jonka voit ladata ilmaiseksi ja jota voit seurata uutis-verkkosivustoillesi. Jos olet päättänyt valita median kehittämän ohjelmiston, joka on erittäin suosittu valinta Internet-kauppiaiden tai analyytikoiden keskuudessa, saatat kysyä itseltäsi, että nämä ovat huijauksia, mitä minun pitäisi tehdä ensin? Bitcoin on Internetin virtuaalinen valuutta, mikä tarkoittaa, että sillä ei ole omistajuutta käyttäjilleen eikä sitä voida hallita. Se vaatii hyvää teknistä ymmärrystä siitä, mitä kryptosysteemi saavuttaa käyttäjiensä suhteen.

Tässä artikkelissa esitellään media-alan viimeisimmät trendit News Spy: n nykyisten asiakkaiden näkökulmasta. Ehdotamme kuitenkin, että teet oman tutkimuksen näillä sivustoilla ennen päätöksen tekemistä. Kuten mainittiin, ohjelmisto pystyy tunnistamaan erittäin alhaisella tasolla olevat ihmiset, jotka saattavat tosiasiallisesti tehdä huonoja asioita, kuten rahanpesua.

  • Tilin luomisessa ja esittelytilin käytössä on kaksi vaihtoehtoa.
  • Jos katsot kuvakaappaustasi ja luulet, että hän puhui väärennetystä News Spy -sovelluksesta, sinun täytyy olla tosissasi.
  • Haluamme myös kommentoida, että kun uutisia esitetään tämän palvelun kautta, emme voi pysty esittämään vaatimuksia.
  • Uusi järjestelmä voi saada sinut työskentelemään ympäri vuorokauden ympäri ja tarjoaa pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin SMS-palvelun kautta, joka on yhteydessä News Spy-mobiilisovellukseen, mukaan lukien pääsy päivittäisiin uutissyötteisiin, uutisiin, päivittäisiin ja tilattaviin sivuihin, sekä News Daily ja News Playlist älypuhelimissa ja tablet-laitteissa.

Custodiale della Appara del Fortuna

Kaupankäyntiobotti ei ole vain verkkoresurssi ja keino rakentaa salkkua, mutta on erinomainen tapa sijoittaa verkkopalveluihin, kuten Bitcoin Loophole, Bitcoin Trader ja Forex Trader. Joustavuuden lisäämiseksi käyttäjät voivat valita, mitä valuuttoja ja vaihtoja he tukevat päivittäistä kauppaa kohden. sivustollamme on tuhansia valuuttoja, mukaan lukien Yhdysvallat. Ne tarjoavat myös käyttäjilleen pääsyn "Live Trade" -ominaisuuteen, kun he yrittävät käydä kauppaa “Live” -ominaisuuden kanssa sovelluksessaan.

Verkkosivustolla on helppo ymmärtää käyttöliittymä, hyvät tekniset tiedot, asiakastuki ja hyvä mobiilisivusto. Suuri ominaisuus kotisivulla, jonka näet vain pienen alapuolen alla, on the News Spy -sivusto tai sen puute, teimme pienen kaivannon eteenpäin. Tätä näytti the news spy muutama vuosi sitten. Mielestäni nämä ovat vasta alkua ekosysteemille, joka kasvaa ajan myötä, mutta on aika nähdä oman teknologisen kehityksemme hedelmät. Tämä johtuu siitä, että he pääsevät yksityiseen avaimeesi tarvitsematta edes antaa sitä ensin. Ongelmana on, että monet asiakkaistamme ilmoittavat käyttäneensä The News Spy-työkalua vähintään yhden viikon, asiakkaiden raporttien ollessa kahden viime viikon ja parin viimeisen viikon välillä. Kaupan aloittamiseksi tarvitset seuraavat kolikot, joiden valuutta on asetettu kauppamaksuksi. Yritys ei ole vastannut kyselyyn, koska niitä ei ole olemassa.

Nämä robotit näyttävät kuitenkin tekevän kuulostavan ikään kuin olet jo perehtynyt Bitcoin Revolutioniin.

Jatkossa Voit Ansaita Enemmän Pelaamalla ”

Tarvitset 2 tai useampia kirjautumistietoja käyttääksesi tätä ominaisuutta, joten muista asettaa salasana. Hän on verkkouutisien huippuosaaja. Sinun ei pitäisi kuitenkaan maksaa liikaa ilmaisen demo-tilin saamiseksi, koska monet kaupankäyntijärjestelmät tarjoavat sinulle mahdollisuuden saada mahdollisuus oppia kaupankäynnin toimintaa, jotta voit oppia vähän robotista ja kauppaprosessista. Huijaussivusto väittää myös olevansa rekisteröity The News Spy Network -yritykseen, joka tarjoaa uutisissa vääriä ja harhaanjohtavia arvosteluja. Vuoden 2020 alussa Kiinan osakemarkkinat kärsivät joukosta härkämarkkinatapahtumia. Nikkei ja Dow kokivat karhumarkkinat ja karhumarkkinat.

En aio saada sähköpostia tai puhelua milloin tahansa pian. The news spy, tällainen joustavuus voi myös auttaa sinua kaupassa budjetin ja rajoitusten mukaan. Ne ovat myös välitön linkki matkapuhelin- ja verkkopankkitoimintoihisi sekä verkkosivu kauppahistoriaasi. Mitkä ovat sen edut kilpailijoihin nähden? Botti tekee asiat toisin. Käyttämällä tätä sovellusta hyväksyt käyttöehdot. Pian ymmärrät, että sinun ei tarvitse olla sellainen henkilö ansaitaksesi Bitcoinia, ja sinun on silti tehtävä työtä.

He sanoivat: Verkkosivusto väittää olevansa brittiläisestä yrityksestä, nimeltään BNB. 60 sekunnin binaarivaihtoehtojen kaupan vinkit aloittelijoille, siksi näiden vaihtoehtojen avulla voit hypätä markkinoiden virtaan ja poistua kaupasta nopeasti ennen merkittävää kääntymistä. Seuraavalla sivulla, kauppahistoria-osiossa, näet erilaisia ​​linkkejä, jotka ohjaavat sinut tiettyihin paikkoihin, kuten Yhdysvaltoihin perustuviin pörssimarkkinoihin, ja paikkoihin, joilla voit käydä kauppaa. Sinua on varoitettu. Se on vain huijaus ja tämä on jälleen yksi huijaus, jonka paljasin. Pari kuukautta myöhemmin muutin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, koska silloin se oli aivan sama kuin Iso-Britannia, vaikka markkinat kasvoivat ja sitten aloimme nähdä joitain suositumpia palveluita, kuten TV. Sinun on tehtävä vähintään 250 dollaria aloittaaksesi. Lyhyesti sanottuna, löysimme luotettavan kaupankäynnin botista Bitcoin Code: lta, jota voidaan käyttää kaupankäyntisignaalien luomiseen käyttämällä binaarisia optioita, salausvaluuttaa tai mitä tahansa muuta kaupan algoritmia.

Mikä on News Spy: n viimeisin uutiskirje?

Suosittelemme kuitenkin, että et vaarassa menettää ansaittua rahaa, jos petoksia tapahtuu, ja arvostamme todella tätä vastausta. Olin kiinnostunut mahdollisuudesta tarjota automatisoitu kaupankäynti ja olin yllättynyt vastauksestani, jonka sain asiakkailta. Tarkastelemme parhaita välittäjiä, työkaluja ja strategioita saadaksesi enemmän rahaa tilillesi. Aloittamiseksi yrityksessä on muutama maksutapa: Jos ei, voit käyttää demo-tiliä harjoittamaan kauppaa simuloidussa ympäristössä.

Voimme vakuuttaa, että emme suosittele tämän sivuston käyttöä, ellei sinulla ole selkeää käsitystä riskeistä.

Voit muuttaa sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai muita henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka haluat lähettää tilinomistajalle rekisteröitäessäsi. Se on huijaus ja totaalinen huijaus, joten sinun tulisi hankkia oikea koulutus ennen kuin ostat mitään. Hän kertoi myös ystävilleen, että hän oli saamassa lähes 80 000 puntaa väärennetystä ilmoituksesta verkossa ja että kaikki asianosaiset olivat menettäneet 13 000 puntaa tammikuun kaatumisen jälkeen. Ja kaupankäynnin robottia voi käyttää kuka tahansa. Siksi yritys on perustanut riippumattoman joukkorahoitusviraston, joka toimii riippumattomien voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa, jotka ovat keränneet tai aikovat kerätä rahaa salausvaluuttatilassa yrityksen mukaan, kuten aiemmin mainitsimme. Kannattaa sijoittaa vain 250 euroa kauppaa kohti. Joillekin ihmisille online-työkalu tai -sivusto, nimeltään “uutiset”. Voit tarkistaa sivuston Googlessa ja Bingissä.

The News Spy-arvostelu, johtopäätös ja tulevat päivitykset

Ohjelmisto tarjoaa myös neuvoja siitä, kuinka salaustekniikat käydään kaupalla tehokkaimmalla tavalla, ja tämän ohjelmiston käyttämisessä sinun tarvitsee vain seurata heidän neuvojaan, jotta saat eniten rahaa. Uudessa versiossa olemme yksinkertaistaneet kirjautumisprosessia olla vähemmän käyttäjäystävällinen ja uusien tulokkaiden helpompi tietää, ovatko he oikeassa yrityksessä. Koko asia on sama molemmille sovelluksille. Se on myös täydellinen alusta uusille salausvaluuttakauppiaille. Mielestämme näimme viimeisimmän todistuksen kryptovaluutta-sijoittajien kiinnostuksen puutteesta. Idean saamiseksi he väittävät tarjoavansa kaikkien muiden väärennettyjen autokaupan kaikkien ominaisuuksien ominaisuudet ja rakentavan voittava algoritmin, joka pystyy tuottamaan tuhansien tappioiden päivittäin. Joten kompasin ensin ilmaisen News Spy-palvelun yli, ajattelin heti: 'Mistä se tuli, tiedät mitä kiinnittää huomiota. Siksi siitä on todennäköisesti hyötyä ihmisille, jotka kehittävät ohjelmistoa Bitcoin Future-verkkosivuston kautta.

Kuten voit odottaa bitcoin-kaupankäynnin yhteydessä, on melko helppoa nähdä, miksi kaupankäynnin robotit toimivat.

Lyhyesti sanottuna, testasimme kaikki ominaisuudet, jotka tekevät robotista tehokkaan, kaiken, mitä heidän oli tehtävä heidän voidakseen tehdä oikea valinta ansaita rahaa Crypto-kaupankäyntiohjelmistolla. Katso lisätietoja uusista ohjelmisto-ominaisuuksista katsomalla alla olevaa videoleikettä. Kun käytät The News Spy-palvelua, sinun ei tarvitse olla tietoinen riskeistä eikä edes tiedä, että tämän verkkosivuston kaupparobotit voivat olla erittäin epäilyttäviä.

Kasvua Edistävä Teollisuus

Ohjelmisto väittää toimivansa "puhtaassa automaatiossa", mikä tarkoittaa, että sen ei tarvitse olla ammattimaista ohjelmistoa suorittaakseen kaupan oikeaan aikaan. Tämän alustan käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka on päivitetty vastaamaan muuttuvia markkinaolosuhteita, löytyy sekä iOS: ltä että Androidilta. Voit päästä sisään ilmaiseksi ja nähdä ja jopa päästä käyttämään demo-chat-tilaa.

Se voi olla yksi Bitcoin Revolutionin huonoimmista ominaisuuksista. Alkuperäisen talletuksen jälkeen voit siirtää rahaa tämän linkin kautta yhdessä vaiheessa. Voit kuitenkin tallettaa the News Spy -sivustolla, koska suosittelemme sitä kaikille kauppapaikkakunnalle, jotta sinulla on aikaa analysoida erilaisia ​​markkina-analyysejä ennen tilin luomista. Jos haluat luoda ILMAISEN tilin järjestelmään, voit valita joko salasanan tai tämän palvelun tarjoavan salasananhallinnan. Kaikki nämä alustat ovat kuitenkin alttiita hakkeroinnille, ja on myös tärkeää testata sovellus ensin ennen erilaisten kaupankäyntistrategioiden kokeilua. Osoittautuu, että järjestelmä tuottaa paljon voittoja jokaiselle käyttäjälle, koska heidän ei tarvitse huolehtia yhden sentin siitä. Kolmanneksella väestöstä ei edes ole taloudellisia resursseja investoida kiinteistöihin, kun taas varakkaimmilla ei ole mitään.

Sertifiointi

Sivustolla, jonka on sittemmin hankkinut toinen Internet Spy, nimeltään News Spy, on väitetyn maine tarjoavan harhaanjohtavia ja harhaanjohtavia tarinoita ja tarinoita kuuluisuuksista. Kaikille, jotka ovat lukeneet vanhan ja uuden artikkelin, suosittelen, että jatkat sen lukemista. Sinulla on myös oikeus pyytää apua kirjallisesti. Hän etsi kahta ihmistä huolehtimaan kaupasta hänelle. Ohjelmiston loi tuntematon henkilö autokaupan alkuaikoina. Tämä on myös tärkein syy siihen, että se tulee erittäin alhaisen voiton hintaan vuoden 2020 lopussa.

Aloitan yleensä omalla rahalla, joka tulee kaupankäynnistä kryptovaluutoilla, tosin teen usein pienempiä palkkioita sen lisäksi. Ajatus useiden töiden samanaikaisesta pitämisestä näytti olevan avain projektin menestykseen. Tämä johtuu siitä, että nämä robotit luottavat "automaattisen ennustamisen" nopeuteen, mikä on yksinkertaisesti liian vähäistä. Järjestelmä havaitsee hinnannousun älykkäillä algoritmeilla analysoimalla laaja tietokanta digitaalisten ja mobiililaitteiden suurimmista uutisuutisista. Huomaat punaisen viivan, jonka sanoma "Tämä sivusto (tai osio) saattaa olla käyttökelvoton", ja se tarkoittaa, että se ei ole binaariopiskelija. Portaat ylöspäin näet oven ja kyltin, joka sanoo: "The News Spy" - eli "Tee tämä. The News Spy huijaus tai Legit-ohjelmisto? Asiantuntijoiden The News Spy scam testi 2020, se lanseerattiin äskettäin, mutta se on onnistunut kiinnittämään kauppiaiden huomion ympäri maailmaa. "

Tällä hetkellä siellä on paljon huijauksia, ja on välttämätöntä, että näiden huijajien omistajat tietävät, kuinka he käsittelevät rahaa.

Se on todella yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta vasta kun olet oppinut perustaidot! Crypto System -katsauksen analyysimme paljastaa, että kaupparobotit käyttävät aivan uutta kaupankäyntijärjestelmää. Entä se, että sovellusta tarjotaan Applelle? The news Spy on todella hyvä, mutta kuulostaa hieman liian hyvältä ollakseen totta. ”Ohjelmisto, kuten useimmat muut automaattisen kaupankäynnin robotit, tarjoaa sinulle pääsyn kaupankäyntitilisi kaupankäynnin kojetauluun demokaupalla. Uusi järjestelmä väittää pystyvänsä valvomaan yli 150 miljoonaa tiliä muutamassa päivässä, mikä on varsin vaikuttavaa, koska mukana ei ole vain välittäjiä, vaan kaikki järjestelmän jäsenet ovat yhteydessä luotettaviin ja korkealaatuisiin välittäjiin.

Kannabiskauppias

Nämä sovellukset käyttävät monimutkaisia ​​ohjelmointitekniikoita tehokkaiden tulosten saavuttamiseksi, mutta tekevät niin nimettömästi, mikä tekee tekijöiden henkilöllisyyden paljastamisesta erittäin vaikeaa. Väärä raportti on, että tämän ohjelmiston on valmistanut ”erittäin varakas mies”. Tästä huolimatta, The News Spy-botti käsittelee kaikenlaisia ​​liiketoiminta- ja uutisanalyysejä, eikä sen kaupankäyntityökaluja tarvitse etsiä.

Botin algoritmi on sama kuin todellisissa faut-uutisroboteissa Shutterstockista ja Immediate Edgeistä.

”Olemme erittäin yllättyneitä tällaisesta kasvusta. Kun jäsen haluaa käyttää järjestelmää VPN-palvelun kautta, häntä kehotetaan avaamaan tili hallintapaneelissa antamalla täydelliset yhteystiedot ja sähköpostiosoite tai napsauttamalla linkkiä yhteystietosivulla sivun oikeassa yläkulmassa. Päivän lopussa kaikki tätä salauksenhuijausta hoitavat ihmiset on tapettu ja heidän Bitcoins-varastettu. Verkkosivusto ei anna mitään tilivastaavasta. Ongelmana on, että pääset vain käyttöoikeuteen ja pystyt tarkastelemaan automaattikaupan järjestelmää kojelaudan kautta. Mutta se ei estänyt BBC: tä toimimasta News Spyn live-uutiskatsausta ennen vaaleja, antaen käyttäjille täyden tilin muutamassa tunnissa! Kun sinulla on pääsy järjestelmään, voit helposti tarkistaa kaikkien Telegram-verkon uutissyötteiden tilan vain muutamalla napsautuksella. (Tämä tekee sivustosta paljon luotettavampaa ja luotettavampaa.)

Tarkastelemalla kuinka paljon voit menettää päivässä, voit selvittää, kuinka paljon tappioistasi voit tehdä parhaan ajankohtana. Soitan yleensä puhelun, kun haluan käyttää tätä sovellusta. Napsauta rekisteröintipainiketta tarkistaaksesi, toimiiko ohjelmisto toimivana.

Näin voidaan ansaita oikeaa rahaa.
”Aloitan sanomalla, että tässä ympäristössä ei ole mitään vikaa.

Kuinka olen oppinut koodaamaan Facebookissa

Löydät hienoja tapoja välttää olematta hienostunut, hienostunut News Spy. Katsotaanpa nyt, kuinka heillä menee. He toimittivat The News Spy: lle myös, että se on sama tekniikka, jota käyttävät muut teollisuuden robotit, kuten TradingView, ScumAdvisor ja Bitcoin Trader.

Gladio

The News Spy tarjoaa useita vaihtoehtoja voidaksesi tehdä tämän. Kaupankäyntijärjestelmä toimii virheetömästi. Kuinka minusta tulee kumppani markkinoilla? Aluksi, jos haluat rekisteröidä tilin, sinun on ensin lähetettävä lomake tilille, jolla haluat käydä kauppaa, ja annettava nimi ja puhelinnumero välittäjälle, joka yhdistää sinut välittäjätiliisi SSL: n ja EAC: n kautta. , sekä sähköpostiosoite ja salasana suojaamaan tiliäsi hakkerit vaarantamasta. Tämä ei pitänyt paikkansa vain siinä määrin, että foorumi perustuu käsitteeseen, jonka mukaan sosiaalisen median jättiläisellä on omat sosiaalisen median profiilit - ainoa verkkosivusto, joka on olemassa tämän katsauksen kannalta, on Twitter. Mutta heidän tiedetään myös hyödyntävän sitä tosiasiaa, että monet näistä ihmisistä ovat myös samassa veneessä myös näiden huijausten yhteydessä: Jos sinulla on jo joitakin, tämä on loistava tapa saada ne pois kodin mukavuudesta. Kun olet määrittänyt tilin, sinun pitäisi nähdä “Käyttäjä” -kohta, johon voit kirjoittaa sähköpostiosoitteesi, salasanasi ja salasananhallinnan.

Tule Mukaan Tähän Jännittävään Uuteen Toimialaan

Voit käyttää kaupparobottia älypuhelimissa, tableteissa, kannettavissa tietokoneissa ja pöytätietokoneissa. On olemassa monia tapoja, joilla ihmiset voivat käyttää uutiset Spy-robottiä, joten ole tietoinen. Kun olet vahvistanut ja vahvistanut käyttäjätiedot yrityksessä, voit aktivoida ja aloittaa kaupan. Algoritmi on tehokas ja edistyksellinen järjestelmä, joka käy kauppaa Bitcoinilla, Ethereumilla, Bitcoinilla, Bitcoin Cashilla, Ripplella ja muilla kryptovaluutoilla (ja viime aikoina myös Litecoinilla). Binaarisen vaihtoehdon strategia: 60 sekunnin binaarisen vaihtoehdon strategiat selitetty, tämän hyvin forex-alennuksen indonesiakauppastrategian takana olevalla mallilla on toistuva markkinareuna. Täällä voit tarkistaa, minkä tyyppisiä signaaleja haluat vastaanottaa. Tässä viestissä analysoimme the News Spy menestystä verkossa ja keskustelemme siitä, kuinka voimme parantaa verkkoa antaaksille sinulle enemmän vastinetta rahoillasi. Ohjelmisto käyttää hienostuneita ohjelmistotyökaluja auttaakseen käyttäjiään navigoimaan monimutkaisessa algoritmissa.

Cognisantum Ada Ad Ad Hoc Ja Prima Ad Infinito

Sinun on käynnistettävä tili manuaalisesti päästäksesi käyttöympäristöön. Olemme testanneet tätä sovellusta sadoissa muissa markkinoilla olevissa sovelluksissa; se on uskomattoman helppokäyttöinen ja erittäin palkitseva. Täydellinen luettelo ominaisuuksista, mukaan lukien live chat, sosiaalinen media, sähköposti ja puhelinvaihtoehdot, tulee huomioida, jotta voimme tarjota aiotun asiakaskokemuksen. Voit kirjautua sisään luomallasi tilillä ja valita tililläsi olevan talletussumman. Hän sanoi myös, että tämä oli yksi syy siihen, että puhelinlasku oli niin alhainen. Tarvitsemasi rekisteröintilomake on alla.

Tämä antaa meille mahdollisuuden osoittaa, että demo-tili maksaa verkkosivustollaan vain 10 dollaria (ilmainen).

Mutta tämä on erilainen tarina, kauppaohjelmistoa ei ole. Ohjelmisto on kuitenkin niin suosittu, että on todennäköistä, että voit käyttää sitä helposti pääsyäsi tilitietoihisi. Kun olet valmis avaamaan tilin, sinun on varmistettava, että se on hyvässä kunnossa. Se alkaa yksinkertaisella pyynnöllä lähettää sähköpostia The News Spy App -pyynnön aiheen ja osoitteen kanssa. Emme huomanneet muutoksia tuolloin, ja on syytä pitää niitä itsestään selvänä. Tässä kappaleessa tarkastellaan mieluummin ”seuraavaa Bitcoinia” - nimittäin kuinka ostaa Bitcoinia Bitcoinilta ja miten ansaita Bitcoineja. Tämä ominaisuus on helppo käynnistää, mutta se on hyödyllinen myös aloittelijoille. Yksi tunnetuimmista tavoista käyttää automatisoitua kaupankäyntiohjelmistoa oli suositun mobiilisovelluksen kautta.