51 Laillista Työtä Kotiyhtiöiltä, ​​jotka Maksavat Viikossa

Tämän sivuston avulla voit muodostaa yhteyden oppituntia tarvitseviin oppilaisiin ja tehdä opetuksia suoraan kotitietokoneeltasi. Rev maksaa viikoittain Paypalin kautta kaikista äänitiedostoista, jotka on kirjoitettu edellisen viikon aikana. Yhtenä yrityksen opettajista pidät kursseja Skypen kautta. Oletko orastava valokuvaaja? Kääntäjänä kotoa on kaksi erilaista polkua. Alorica palkkaa tuhansia kotona työskenteleviä edustajia tarjoamaan korkealaatuista asiakaspalvelua asiakkailleen.

  • Palkka ja muut kannustimet ovat samat kuin paikan päällä oleville työntekijöille.
  • SEO: n suhteen olen investoinut paljon omaan koulutukseeni.
  • Jos tiedät jo paljon urheiluvälineiden muistoesineistä, niin ei ole mitään syytä yrittää oppia hienosta kiinasta vain siksi, että löydät joitain paikallisesta kaupasta.
  • Tämä sivusto maksaa sinulle myös videoiden katsomisesta verkossa, verkosta hakemisesta, mielipiteiden jakamisesta ja muusta.
  • Saat rahasi suoraan asiakkaalta ilman veroja.

Saat palkkion monenlaisten asiakirjojen kirjoittamisesta haastatteluista dokumenttielokuviin. Tavoittele-tutorointi on yritys, joka tarjoaa verkko- ja henkilökohtaisia ​​tutorointiistuntoja. Vastineeksi sinulle maksetaan usein 10–15 dollaria testiä kohti. Maksut suoritetaan viikossa, kun tililläsi on 15 dollaria. Jokainen, joka unelmoi pystyvänsä työskentelemään pyjamassaan, oli joko jumissa unesta siitä, tai he joutuivat jonkinlaiseen kirjekuorien täyttöhuijaukseen, joka maksoi rahaa eikä koskaan toteutunut palkkasummalla. Bitcoin-tv-show boom or bust, sinulla on aina mahdollisuus poistaa Tweet-sijaintihistoriasi. Sinun tarvitsee vain skannata jääkaappituotteidesi viivakoodit ja lähettää se heille. 95 kuukaudessa (alle kuppi kahvia!)

Sinänsä ei ole yllättävää, että 1.

Työtä Ei Löytynyt.

Katso tämä linkki, jos haluat liittyä tähän yritykseen. Tämä on globaali yritys, joka palkkaa ihmisiä ympäri maailmaa. Ensinnäkin, sinun kannattaa ehkä päättää kapeasta kohdasta, johon keskityt myymälässäsi. Jalokivet ovat häikäiseviä, naisyhteisömme on hämmästyttävä ja korvauksemme on liiketoiminnan paras. Nicehash, kaivostoiminta uima-altaissa alkoi, kun kaivostoiminnan vaikeus nousi siihen pisteeseen, että hitaammille kaivostyöläisten luominen saattoi viedä vuosisatoja. Kokopäiväinen, 14 dollaria tunnissa. Korotukset ovat mahdollisia, jos suorituskykysi on korkea. Ei varjoisia MLM-järjestelmiä.

Amazon-työ kotona työpaikoilla on erittäin laillista ja ovat hyviä osa-aikatyövaihtoehtoja. Nämä tehtävät maksavat 12 dollaria tunnissa, vaativat vain lukion tutkinnon ja tarjoavat etuja, kuten sairausvakuutuksen ja 401 000 eläkesuunnitelman. Kuljetusministeriö tarjoaa joskus etätyötä. Älä huolestu - sinulle voi olla enemmän vaihtoehtoja.

Jotkut projektit voivat antaa sinun työskennellä vain yhden tunnin viikossa. Haluatko testata onneasi? Paista kakkuja tai evästeitä syntymäpäiväjuhlia, illallisia tai muita tapahtumia varten. Harkitse työskentelyä kotoa matkatoimistona ja nauti etuisuuksista. Hanki hyvä maine ja voit muuttaa tämän kokopäiväiseksi työksi. Tarvitset aikaisempaa kokemusta ja kuuluaksesi asuinmaasi ammatilliseen käännöselimeen. Ainakin kandidaatin tutkinnolla voit hakea tutor-opiskelijoille aiheita, joita haluat opettaa.

Tutorointi verkossa on toinen hieno tapa ansaita rahaa työskentelemällä kotoa.

Etsitkö Vielä Enemmän Etätyöpaikkoja?

Äänitiedostojen kirjoittaminen on mitä teet tämän yrityksen kanssa. Sinun ei koskaan tarvitse koskaan maksaa maksua tietokoneen hankkimiseksi tai työn aloittamiseksi. Jos sinulla on perustiedot tietokoneen käytöstä ja tietojen syöttämisestä, voit suorittaa useimmat työt. Oletko tarpeeksi kärsivällinen puhdistamaan ja muokkaamaan lemmikkejä?

Hanki ILMAINEN tietopaketti nyt ja tilaa ilmainen online-verkkoseminaarimme saadaksesi lisätietoja tästä jännittävästä liiketoimintamahdollisuudesta. Tämä verkkosivusto maksaa 5 dollaria normaalista verkkosivustotestistä ja 25 dollaria live-testistä. Kun olet vuorovaikutuksessa heidän tuotteensa kanssa, kerrot heille mitä pidät ja et pidä. Bonuspisteet, jos voit kirjoittaa muilla kielillä, kuten espanja tai ranska.

Digitaalisen Markkinoinnin Freelance

Aikataulu on joustava ja tarjotut palkat ovat anteliaita palkattuille. Enterprise palkkaa sekä etäasiakaspalvelun että myyntiedustajat. Kun työskentelet kotoa, tekemäsi työn määrä on täysin sinun vastuullasi. 51 laillista työtä kotiyhtiöiltä, ​​jotka maksavat viikossa, toinen etu kotona toimivista välittömistä vuokratyöpaikoista on, että ilmoittautumisessa ja aloittamisessa on usein alhaiset esteet. Transkriptio on yksi laillisimmista kotitöistä, ja GMR Transcription tarjoaa roolia sekä kokeneille että aloittelijoille. Kuulostaa hullualta?

Tukipalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, ja kaikki tarvitsemasi ohjelmistot toimitetaan. Se on äskettäin luetteloinut kokopäiväisten kotona työskentelevien puhelinpalvelukeskusten edustajien aukot useissa osavaltioissa. Löydä kaikki Monsterin etätoimilaitteiden työt. Swagbucks (5 dollaria ilmainen rekisteröitymisbonus ja ilmaiset lahjakortit, alennukset ja parhaiten maksavat tutkimukset.) Williams-Sonoma palkkaa asiakaspalveluagentit tarjoamaan palvelua ja tukea puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Hän ansaitsi yli 43 000 dollaria työskentelemällä osa-aikaisesti oikolukijana vuodessa. InboxDollars - Saat 5 dollaria ilmaiseksi vain ilmoittautuaksesi tähän kyselypaneeliin.

Oikoluku on toinen laillinen työ kotona, jossa voit tosiasiallisesti ansaita rahaa. Gengon mukaan keskimääräinen kuukausimaksu kirjoitettujen teosten kääntämisestä englanniksi on 417 dollaria. Etuudet sisältävät myymäläalennukset, 401K-ohjelman ja joustavan aikataulun. Lisäksi ajanhallinnan hallitseminen on välttämätöntä, koska ansaitset enemmän rahaa enemmän kirjoittaessasi. Liity postituslistallemme ja löydä lisää tapoja ansaita ja säästää rahaa pienellä aikaa ja vaivaa. He ovat avoimia ihmisten palkkaamiselle ympäri maailmaa. Tuutorit ansaitsevat yleensä 14–22 dollaria tunnissa verkkosivustonsa mukaan.

Tyyliniekka

Meillä on emoyhtiömme Swarovskin täysi tuki. Joten, jos näet televisiossa mainoksen XYZ Life Insurance Co. Voit työskennellä mukavasti kotona vuokrayrityksen tarkastajana.

Etsitkö johtajuusmahdollisuutta? Näytetyönimikkeet UnitedHealth Groupissa: Yhtiö palkkaa yli 100 000 työntekijää ympäri maailmaa. Heillä on myös joko asiakaspalvelu- tai teknisen tuen asemat. Kyselyjen lisäksi voit tehdä paljon asioita, kuten lukea sähköposteja, katsella videoita ja pelata pelejä. (4%) ja työn laatu pysyivät ennallaan. Wonder - Tällä yrityksellä on kotona työpaikkoja, jotka edellyttävät sinua osallistumaan aiheiden tutkimukseen ja lähettämään sitten kirjallinen yhteenveto havainnoista asiakkaille.

Sinun on läpäistävä taitokoe ennen kuin hän harkitsee sinua työhön. Ansaitse jopa 35% palkkiot henkilökohtaisesta myynnistäsi plus bonukset, ilmaiset monogrammituotteet ja upea loma. Etsitkö osa-aikaista työtä, joka antaa sinulle joustavuuden työskennellä kotoa? Perheet ja yritykset etsivät aina suunnittelijoita tapahtumiin, kuten häät, syntymäpäiväjuhlat, vuosipäivät, valmistumiset ja muut. Osakemarkkinatunnit nasdaq 3x bull (tqqq) vs. bear (sqqq), ja sen sijaan, että joudut odottamaan päiviä tai viikkoja oikeaksi todistettuna vipuvaikutteisen 3X ETF: n maailmassa, palkkio voi tulla sekunneissa tai minuutteissa ostosta. Onneksi nykyään on olemassa useita täysin laillisia tapoja ansaita rahaa kotoa, vaikka et olisi tarpeeksi onnellinen työskentelemään yrityksessä, joka antaa sinun tehdä etätyötä. Lisäksi sivustot, kuten Swagbucks ja InboxDollars, maksavat sinulle pienten tehtävien suorittamisesta, kuten videoiden katselun, kyselyiden ottamisen, tarjousten kokeilun ja verkossa hakemisen. Sinun on oltava perehtynyt myyntitekniikoihin ja sitten maksettava 9–11 dollaria tunnissa plus etuuspaketti. Se on yksinkertainen kaava, kun olet vasta aloittamassa; mitä haluan kutsua Enfroyn 3: ksi liikettä:

Asiakaspalveluedustaja Tai Teknisen Tuen Edustaja

Mutta totuus on, että siellä on runsaasti legitiimiä, hyvin palkattavia, kotona työskenteleviä töitä! Hakijoille annetaan transkriptiokoe, ja heillä on oltava tietokone, joka on alle neljä vuotta vanha. Tunnit ovat joustavia, ja he palkkaavat valituissa Yhdysvaltojen osavaltioissa. Concentrix - Lue arvostelu - Tämä yritys tarjoaa kotitöitä muun muassa asiakaspalvelun, henkilöresurssien laskutuksen ja myynnin aloilla. Ymmärrä, että jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, niin todennäköisesti on. Se on yksinkertaista - sinun tarvitsee vain avata tippatavarakauppa. Ensimmäinen askel on luoda salkku. Globalisaation edistyessä todistamme tällä hetkellä yritysten lisääntymistä ulkoistamalla digitaalisen markkinoinnin toiminnot - et tarvitse sinun kandidaatin tutkintoa, korkeakoulututkintoa (tai edes lukion tutkintotodistusta tässä asiassa) freelansoidessasi.

Uhaul palkkaa kotona työskentelevät myynti- ja varausagentit hoitamaan saapuvat asiakaspuhelut. Kuinka ansaita rahaa kotona, myynti Amazonilla (FBA-ohjelma) Jos pidät ostoksista ja etsit paljon, sinun kannattaa ehdottomasti harkita Amazonin FBA-ohjelmaa. Yritysten väliset tapaamisasetukset ja johtavan sukupolven tarjoaja SalesRoads tarjoaa työn kotona. Mitä taitavampi olet, sitä enemmän asiakkaita saat todennäköisesti suusanallisesti. Jos sinulla on vahva englannin kielen taito, tietokone ja luotettava Internet-yhteys, saatat saada hyväksymään Rev. Globaali puhelinpalveluyritys palkkaa kotipuhelinkeskuksen edustajat Yhdysvalloista. Yksi johtavista kotitöitä tekevistä tietokannoista on FlexJobs.

Puskuri tarjoaa monenlaisia ​​etuja työntekijöille, mukaan lukien yrityksen retriitit, palkallisen vapaa-ajan, sairausvakuutuksen ja muut. Aloita ansaitseminen tästä taitosta kääntämällä asiakirjoja tai tulkkina. Heillä on myös vuokralaisen luokitusjärjestelmä, joten voit valita, haluatko vuokrata sen tietylle vuokraajalle. Ja se ei ole puhelinta. Tällä yrityksellä on satunnaisia ​​kirjojen tarkistus- ja editointimahdollisuuksia. Tässä tehtävässä työskentelet itsenäisenä urakoitsijana. Rakastatko kodinsisustusta, tuoksuja, sisarustusta, uusien ihmisten tapaamista ja juhlien järjestämistä?

Puhelinpohjaiset Työpaikat

Et todennäköisesti tarvitse paljon kokemusta tai käyttöoikeustietoja, jos haluat suorittaa perustyöt. Jos haluat kokeilla jotain, aloita täällä ja aloita aivan uusi bloggaaminen aloittamalla vaiheet aloittamalla kotisivulta. Toinen yritys, joka tarkistaa kotona asiakaspalvelutehtäviä, on Sutherland Global Services. Bitcoin cash: toimiiko se?, joten jos vaihdat salaustekniikoita Bitcoin Trading App -sovelluksen kautta, sinun on pyrittävä turvallisuuteen. 50 tunnissa, kun TPV-agenteille korvataan puhelua kohti. On parempi etsiä paikkoja, joilla on korkea kysyntä ja joissa työnantajat ovat halukkaita tarjoamaan kohtuullista palkkaa.

Tässä on valtava luettelo kotona työskentelevistä yrityksistä, jotka palkkaavat säännöllisesti yksityishenkilöitä laillisista työstä kotona. 5 parasta tapaa ansaita rahaa verkossa korkeakouluopiskelijoille (ei bs!), jos saat seuraavan, voit muuttaa intohimosi kuntoisi jotain suurta, kuten Steve Kamb teki Nerd Fitnessin kanssa. Nämä sivustot auttavat sinua yhteydenpidossa asiakkaisiin ja laajentamaan portfolioasi. Koska näiden hakemusten kirjoittaminen voi olla vaikeaa, nämä yritykset kääntyvät usein lahjakkaiden apurahojen kirjoittajien puoleen. NexRep palkkaa kotona työskenteleviä ammattilaisia ​​tarjoamaan myynti-, palvelu- ja teknisen tuen tehtäviä asiakkailleen. 004/sana - 0 dollaria. Yhtiöllä on nyt yli 29 000 työntekijää yli 170 maassa ympäri maailmaa. Jos haluat tutkia käännösmahdollisuuksia, meillä on oma artikkeli tästä.

Yritykset, jotka ymmärtävät, kuinka tärkeää on antaa ihmisille työskennellä kotoa, ymmärtävät myös, kuinka tärkeää on toimittaa työntekijöilleen tarvitsemansa välineet, aivan kuten he tekisivät paikan päällä sijaitsevassa toimistossa. Jos niin, voit ansaita rahaa työskentelemällä kotona kääntäjänä. Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia. Tietysti teet! Löydä kaikki Monsterin etämarkkinatutkimuksen johtajan työt.

S lainkäyttöalue.

Waldenin Yliopisto

Tähän sisältyy (mutta ei rajoittuen): Tämä on toinen transkriptioon perustuva alusta liittymiseen. He perivät sinulta ennakkomaksut ja houkuttelevat sinua työskentelemään heidän kanssaan. Toinen kotityötä tarjoava tutorointiyritys on kotitehtävien ohjaus. Heillä on myös oma "saa maksaa" -sivusto, nimeltään MTurk (Mechanical Turk), joka maksaa sinulle missä tahansa muutamasta pennistä useisiin dollareihin tehtävää kohti. Koulutus on maksettu. Joten kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä on ohjaaja kaksi tuntia viikossa ja saat palkan. Aloita vauvojen vuokrausyritys Asutko suositulla turistialueella?

Voit löytää nämä työpaikat sairaaloista ja terveyskeskuksista ja hakea aivan kuten perinteiseen hoitotyöhön. Sitten tämä työ on erinomainen vaihtoehto sinulle. Palkkion saaminen viettämään aikaa näiden turmeltuneiden ystävien kanssa voi silloin kuulostaa unelmatyöltä. Yrittäjien avustajien mielipiteet ovat heidän omat. Jos rakastat olla lasten läheisyydessä tai olet jo kotona lasten kanssa, kannattaa ehkä harkita kotona päivähoidon aloittamista. Aikaisempiin avajaisiin ovat osallistuneet valvova taloustieteilijä ja IT-asiantuntija. Dell tarjoaa pääkonttorinsa Austinissa, Texasissa. Tarjoaa kotona työskenteleviä työpaikkoja sekä joustavia työpaikkoja, jotka sisältävät sekä toimistoajan että etätyön. Tarkoittaako tämä, että et voi työskennellä kotona, jos sinulla ei ole tietokonetta?

Internet-tutkimusasemat:

SEI tarjoaa kaiken tarvitsemasi koulutuksen ja välineet, mukaan lukien tietokone. Nyt voit saada palkan jakamaan ajatuksiasi. Minulla on täällä luettelo parhaista töistä kotipalvelun asiakaspalvelutehtävissä. Voit ilmoittautua myymään palveluitasi verkossa. Ihmiset, joilla on paljon kärsivällisyyttä - ja tietysti ne, jotka kykenevät puhumaan muille ja ongelmien ratkaisemiseen, nauttivat tästä tehtävästä. Kaikilla näillä sivustoilla on ilmainen rekisteröityminen ja käyttö.

Lisäksi palkan saaminen itsellesi tekemästä työstä on parempi kuin päivään meneminen toimistoon, eikö niin? Ne ovat yksi matalammin maksamista yrityksistä, joista olen tietoinen, joten jos sinut hyväksytään, kannattaa ehkä nähdä se vain lisätulona. Äärimmäinen kotona työskentely -opas, ”American Express arvostaa työ- ja perhe-elämän tasapainoa, kuten sinäkin. Aetna palkkaa sairaanhoitajia työskentelemään kotoa (etätyötä) tapausten hallinnassa, esisertifioinnissa ja sairaanhoitajana. Tämä artikkeli antaa sinulle enemmän tietoa suosituimmista yrityksistä, jotka maksavat sinulle töistä kotoa tänä vuonna.

Jos olet siirtymässä eläkkeelle tai jos olet jäänyt eläkkeelle äskettäin, mutta haluat jatkaa uraasi työskentelemällä kotona, tutustu Wahveen.