Kuinka ansaita rahaa yliopistossa: Side-Hustles opiskelijoille

Suorita tehtäviä muille Jos rakastat tarkistaa tehtävien luettelo tehtävistä, voit käyttää TaskRabbit-ohjelmaa sivutöiden tekemiseen keikkataloudessa. Opiskelijoille, jotka voivat omistaa noin 20 tuntia viikossa töihin, vähittäismyynti on loistava tilaisuus, joka rakentaa monia tärkeitä taitoja. Kuinka haluaisit muutaman taalaa jakaa ajatuksesi?

Jos pidät työskentelystä lasten kanssa, harkitse verkko-ohjausta.

Vaikka nämä työt saattavat olla aikaintensiivisempiä, voi olla mahdollista saada joustavia työaikoja, sillä voit työskennellä aamiaisella, lounaalla tai illallisella verrattuna vain iltapäivisin muun tyyppisiin työtehtäviin. Ja ymmärrä, että palkasta neuvottelematta jättäminen voi maksaa sinulle paljon rahaa! Siellä on paljon erityyppisiä freelance-töitä, web-suunnittelu, graafikot, oikolukijat, kääntäjät ja kirjoittajat. 9 yritystä, joilla on eniten työpaikkoja kotona, voit saada palkkion suorittamisesta monissa tehtävissä, kuten skannattujen päivittäistavaroiden ostomäärien syöttämisessä, kyselyjen ottamisessa (lähinnä akateemisessa tutkimuksessa), äänitteiden kirjoittamisessa ja tietojen tutkimuksessa. Tutustu James Ransonin verkkosivustoon saadaksesi käsityksen näiden palvelujen rakenteesta. Käy täällä FlexJobs-palvelussa nähdäksesi, mitä työpaikkoja sinulla on.

RA: na pääasiallisena tehtävänäsi on rakentaa yhteisöä opiskelijoiden keskuudessa ja toimia samalla resurssina kaikille opiskelijoiden mahdollisille korkeakouluelämää koskeville kysymyksille. Binaarisen vaihtoehdon strategia: 60 sekunnin binaarisen vaihtoehdon strategiat selitetty, yritä valita muutama haluamasi osake. Maksut hoidetaan luottokortilla sivuston kautta. Yksi mukava asia lastenhoidossa on se, että kun vanhemmat löytävät jonkun, joka näyttää luotettavalta, he pitävät numerosi ja sinulla on puolisäännöllinen maksullinen keikka.

Aloita taitojen hionta tekemällä aterioita kotona ystäville ja perheelle, ja kasva sitten hitaasti asiakaskuntaasi. Klikkaa tästä aloittaaksesi. Mukana on myös jonkinlaista koulutusta, mukaan lukien olemassa olevan oppaan varjoaminen ja todennäköisesti mallineen esittely esimiehellesi. On monia ihmisiä, joilla on hienoja ideoita, jotka he haluavat jakaa kirjan tai blogin muodossa, mutta joilla ei ole kirjoitustaidoa (tai aikaa) kirjoittaa se itse.

Hanki 7 ILMAISTA rahaa ja tuottavuutta koskevaa kirjaa ja ainutlaatuisia resursseja

Freelance-kirjoittaminen on suhteellisen helppo tapa ansaita rahaa, varsinkin jos olet hyvä ja nopea kirjoittaja. Kun olet valmis, käteisellä nämä pisteet saat palkkioita. Jos pääaineesi koulutukseen, varhaiseen lasten kehitykseen tai muuhun lapsiin liittyvään asiaan, sinulla on sisäpiiri alueesi lastenhoitomahdollisuuksista. Kuinka ansaita rahaa yliopistossa: side-hustles opiskelijoille, tämä on vähän epätavanomainen, mutta se voi olla hyvin maksava tilaisuus. Onko kulinaarisia pyrkimyksiä?

Löydät todennäköisesti paljon ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan avustasi. Neula - Tämä ei anna sinulle rahaa, mutta voit ansaita lahjakortteja, mikä on melkein yhtä hyödyllistä! Voit asettaa minkä tahansa aikataulun, joka sopii sinulle parhaiten, opettamalla vain pari tuntia viikossa, jos haluat. Kyllä, saat maksun musiikin kuuntelemisesta, kun et ole luokassa! Kun olet tehnyt sen, olet valmis antamaan retkiä. Monet verkkotyöt liittyvät hankkeiden tuottamiseen mieluummin kuin kellonajan työskentelemiseen, joten on helppo asettaa aikataulu omien tarpeidesi mukaan. Tsekkaa tämä: Se on sovellus, joka auttaa sinua rakentamaan sijoitussalkun, samalla kun opetat sinulle miten sijoitus toimii.

Nykyään hän opettaa muille, kuinka tulla menestyviksi korjauslukijoiksi. Itse asiassa monet tapoja ansaita rahaa korkeakouluopiskelijana tehdään asuntolan mukavuudesta. Se on murto-osa siitä, jonka olet ehkä maksanut uutta, mutta jos niitä ei enää käytetä, voit ansaita jotain. Auta! tarvitsen rahaa heti: 40 helppoa tapaa nopeaan käteiseen. Sinusta voi tulla DJ.

Nopeita Tapoja Ansaita Rahaa Kotona

Voit työskennellä myös koulun kahvilassa tai yhdessä opiskelijakeskuksen ruokakentän ravintoloissa. Käytetystä kyselysivustosta riippuen saatat olla ilmoittautunut pistejärjestelmään palkintoja kuten Amazon-lahjakortteja varten tai saatat saada todellista rahaa. Work from home 2020: 100 parasta yritystä etätyöhön, laillisten kotona työskentelevien työpaikkojen löytäminen voi kuitenkin olla vaikeaa. Paribus korvaa meille, kun kirjaudut Paribusiin tarjoamiemme linkkien avulla. Osa-aikatyötä rahoitetaan hallituksella, ja se on suunniteltu antamaan sinulle aikaa työskennellä ja saada koulutöitä samaan aikaan. Tai voit olla maaginen tonttu, joka ilmestyy toimistoihin yön yli ja tekee heistä siivoja aamuna.

ShopKick on arvostettu ja erittäin suosittu sovellus, joka palkitsee sinut myymälöissä tapahtuvasta ostosta.

Englannin/kielten Tai Aineiden Opetus Verkossa

Kävi koulua antropologiaa varten? Esimerkiksi yllä mainittu sivusto Rakuten maksaa sinulle 25 dollaria jokaisesta viittaamastasi ystävästä. Vaikka keskimääräinen tuntipalkka voi vaihdella kampuksen tai ympäröivän alueen sijainnista riippuen, baristien hinta on yleensä noin 10–15 dollaria tunnissa (yleensä vinkkien lisäksi). Sinulle maksetaan kuukausittain. Thomas työskentelee eeppisen oppaan aloittamisessa oman YouTube-kanavasi perustamisessa, mutta suosittelemme sillä välin lukemaan tämän oppaan Roberto Blakeltä.

Hauskat Asiat

Sinne tulet sisään! Jos tämä kuulostaa enemmän sinun asiastasi, katso vuokra-ystävä. Sieltä sinä tulet sisään. Tiedän, koska työskentelin osa-aikaisesti, kun olin yliopisto-opiskelija, ja se maksoi monet laskuni. Ensimmäisen kävijän hankkiminen vie vain vähän sosiaalisen median kytkemistä, ja sivuston rahaksi ansaitsemiseksi on paljon tapoja. Nämä voidaan tehdä täysin aikataulusi mukaan.

Sinua saatetaan myös ottaa ajoittain yhteyttä mielipiteistään ja vastata kysymyksiin. 5, vaikka et käy kauppaa 5 minuutin kaavioilla, on tärkeää, että seuraat niitä. Näytämme sinulle, miten ansaita rahaa yliopistossa. Katso Gina Horkeyn luettelo 150+ virtuaaliassistenttipalvelusta, joita voit tarjota jo tänään! Lisäksi olet koulussa vain rajoitetun ajan. Se on paljon rahaa, eikö niin? Jos olet musiikkifani, rakastat tätä!

Se on mahdollisuus parantaa sosiaalisia ja johtamiskykyjäsi sekä luoda arvokkaita yhteyksiä ihmisiin, jotka voisivat kirjoittaa sinulle suosituskirjeitä. Mainosta palveluitasi suusanallisesti tai ilmoittaudu yrityksille, kuten Wag! Voit odottaa ansaitsevan 10 puntaa tunnissa, eikä sinun tarvitse olla korkeaa pätevyyttä ohjata nuorempia GCSE- tai jopa A-tason opiskelijoita. Kenvinreviews, fINEXPO on maailman vaikutusvaltaisin talous- ja kauppatapahtumia, messuja, näyttelyitä ja näyttelyitä järjestävä yritys vuodesta 2020. Lähes jokaisella suurella kampuksella on kampuksella tyypillisesti muistiinpanojen/setelien myyntipalvelu. Voit lunastaa lahjakorttipisteesi jopa 3 dollarilla suosikkiravintolaasi ja verkkokauppoihisi, kuten Amazon. Tiesitkö, että voit myydä vanhoja korkeakoulupapereitasi esimerkiksi GradeSaver 100 dollarilla? Viimeinen asia, mitä he haluavat nähdä, on, että hukkasit koko yliopistouran juhlien joka viikonloppu. Muista, että sinun ei koskaan tarvitse maksaa työpaikan saamiseksi.

Asiaankuuluvat Blogiviestit

Vaikka rahoituksesi olisi suunniteltu huolellisesti etukäteen, ennemmin tai myöhemmin löydät itsesi tarvitsevan tapoja ansaita rahaa saadaksesi sinut yliopistoon. Et halua vieraasi varaavan muualle! Vaikka tämä ei yleensä ansaitse rahaa (vaikka jotkut taitavat korkeakouluyrittäjät ovat keksineet tavan hyödyntää käytettyjen oppikirjojen myyntiä), se on loistava tapa saada rahaa takaisin jokaisella lukukaudella ostaneille kirjoille. Tulemaanksesi mahdolliselle opiskelijaisäntälle sinun on yleensä vain tiedustettava kampuksen vastaanottokeskuksesta. Internetissä ihmiset eivät vain etsi kirjoittajia.

Ajattele toimistoissa olevia ihmisiä, kannettavia tietokoneita ja älypuhelimia käyttäviä. Vuokraa huone. Yritin freelance-kirjoittamista yliopistossa ja toivon vakavasti, että olisin jatkanut sitä vakavasti. Sivustot, kuten Etsy, Cafe Press ja Zazzle, tekevät käsityösi myymisestä helpon. Lue tämä opas, jos haluat saada lisää vinkkejä eBayssa tapahtuvasta myynnistä.

Tarjoilu- ja vaihto-keikat tarjoavat joustavan työajan, tasaisen palkkakehikon ja mahdollisuuden taskujen vinkkiseen jokaisessa vuorossa. Se on niin yksinkertaista. Saatat joutua tekemään matkustamista, mutta jos voit tehdä heidän lapsistaan ​​voittajat, he maksavat. Tässä on joitain tapoja ansaita rahaa myymällä osia tai sivutuotteita jokaisesta kaikesta (paitsi jos olet haamu lukemassa tätä, jolloin pyydän anteeksi).

Sinulle yleensä maksetaan tuntihinta ja palkkiot (mitä enemmän kirjoja ostat takaisin, sitä enemmän teet).

Paras Tapa Ansaita Rahaa Verkossa Opiskelijana

Katso seuraavia verkkosivustoja: Saat 5 dollaria ilmoittautumisesta ja ensimmäisen kyselyn täyttämisestä. Kampussa olevat työpaikat pysyvät opiskelijoille aina perustason tulonlähteenä. Verkko-ohjaajana työskenteleminen antaa sinulle paljon joustavuutta, jota voidaan hallita opintosi mukana.

Vastaa Kysymyksiin

Näiden videoiden katselu on mahdollista ansaita yli 200 dollaria kuukaudessa! Google, Yahoo ja Bing ovat Internetin suurimpia hakukoneita. Saatat saada 100 dollaria kuukaudessa viikoittaisesta palvelusta.

Oletko valmis ansaitsemaan rahaa maksetuista tutkimuksista? Lukitse itsesi kylpyhuoneeseen ja luo ääninäyte. Vastoin yleistä mielipidettä, he eivät ajaa politiikkaa, koska he välittävät. Voit ansaita rahaa etsimällä Internetistä ja arvioimalla hakutulosten laatua. Monet ihmiset tarvitsevat matkan lentokentälle tai kotiin villin yön jälkeen klubeilla - niin kauan kuin et ollut myös klubissa. Kun myyt onnistuneesti kyseisen palvelun tai tuotteen, todellinen palveluntarjoaja toimittaa sen suoraan loppukäyttäjälle. Ihmiset maksavat sinulle niistä. Koko aikataulun mukaan viimeinen asia, josta sinun on huolehdittava, on arvokkaan ajan viettäminen poissa kotoa.

Voit rekisteröityä täällä. Kun olet hahmotellut tietyn aiheen, olet yllättynyt siitä, kuinka nopeasti sivut täyttyvät. Taitavat asunnonomistajat ovat käyttäneet hyväkseen varatilaaan ja ansaitsevat rahaa tarjoamalla matkustajille ainutlaatuisen kokemuksen lämpimässä, ystävällisessä ympäristössä. He valitsevat myös omat aikavälit, mikä tekee siitä hienon työn korkeakouluopiskelijoille. Keikat Fiverrillä Fiverr on nyt maailman suurin markkinapaikka, jolla ihmiset ansaitsevat rahaa pienten palveluiden myynnissä (tunnetaan nimellä 'keikat'). Jos uskot, että tämä toimenpide on virhe tai sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä osoitteeseen team @ policygenius.

Parannus

Jotta voit työskennellä kampuksen IT: ssä, sinun on ehkä täytettävä tietyt edellytykset. Nicehash, ei lisämaksua. He ovat kyenneet pettämään monia älykkäitä ihmisiä, koska he esittelevät "mahdollisuutensa" niin hyvin, että melkein kuka tahansa uskoa heihin. Vie tyhjät tulostuskasetit toimistotarvikeliikkeisiin, kuten Office Depot, Staples jne. Opiskelijat, jotka osaavat ansaita ylimääräistä rahaa yliopistossa, alkavat usein täältä.

Tein tämän jo käyttämäni sovelluksella ja tein 20 dollaria tunnissa.

Tällaiset sivustot ostavat valokuvia mistä tahansa. Hakeaksesi sinun on yleensä suoritettava koulutus alkoholin oikean tarjoamiseksi. Katso postimme kuinka ansaita rahaa käsityösi myymiselle Etsyllä aloittamiseksi. Todennäköisesti joudut käyttämään valtavasti aikaa (ja ehkä jopa rahaa) saadaksesi asetukset. Jokaisella sivustolla on erilaisia ​​etuja ja haittoja ohjelmaansa nähden. Jep, menimme sinne. Tämä työ vaatii yleensä vierailun verkkosivustolla, sen toimivuuden testaamisen ja kokemuksen palautteen kirjaamisen ja ilmoittamisen. Keskimääräinen palkka näistä töistä on noin 9 dollaria tunnissa, ja jotkut yritykset tarjoavat terveydenhuoltoa, hammaslääketiedettä, jopa vastaavia työntekijöilleen 401 000 suunnitelmaa.

Ota Mukaan

He elävät ja hengittävät sitä joka päivä. Luo hyvä suusanallisesti yritysten välille ja työskentele aina kun tarvitset. Lue lisää saadaksesi tietoa mielenkiintoisista tavoista ansaita rahaa kotona. Perheet etsivät aina sopimusta muotokuvista; ihmiset haluavat aina kuvia erikoistapahtumistaan.

Rakastatko roskapostin saamista? Jos teet tämän useita päiviä viikossa, se voi olla tuottoisaa. 60 toisen binaarisen vaihtoehdon ampuja: ota tavoite ja suorita 60 ... Jos elinkeinonharjoittajalla on onnistunut strategia ja tietoa ja taidot sen toteuttamiseksi oikein, hän voi nopeasti luoda tilin lyhyessä ajassa. Uudelleenrahoitus voi säästää rahaa laskemalla korkoja. Trendsource on yksi Yhdysvaltojen suurimmista markkinatutkimusyrityksistä, ja ne etsivät aina ihmisiä kentäläagenereiksi (a. )Toiset veloittavat oletettavasti "yksinoikeudella" tuotteet, jotka sinun on tarkoitus myydä premium-hinnalla. Sivustot, kuten Whurk ja Reppr, tekevät palkkioiden ansaitsemisen helpoksi ja auttavat samalla joitain maailman suurimmista tuotemerkeistä.

Mielipiteemme ovat omia. WordPress on suosittu blogialusta, jonka avulla voit luoda ilmaisen blogin. Suosittelen Robert Kiyosakin "2020-luvun liiketoimintaa". Jatkamme asioilla, jotka eivät ole kovia, mutta jotka ihmiset maksavat välttääkseen, meillä on pesulapalvelu. Vedä rikkakasvit, leikkaa pensasaita, karsa ruusupussit - karstaa jopa muutamilla perustyökaluilla viikonloppuna rahaa tekemällä asunnonomistajien peloissa olevia töitä. Kuinka ansaita rahaa kotona, myy tavaroitasi Etsyllä, käsityöläisten verkkosivustolla, joka myy kodin tavaroita, taidetta ja knickknack-tuotteita. Mutta näytti siltä, ​​että se antaisi väärän ajatuksen. Jokainen tilaisuus tarjoaa erilaisia ​​tapoja ansaita, joten tarkista ne erikseen: Olemme vakuuttuneita siitä, että emme koskaan kirjoita sisältöä, johon mainostaja vaikuttaa tai jonka emme maksa.

Kuten tavallinen, miltä tämä kuulostaa, se voi todella toimia melko hyvin korkeakouluopiskelijoille.

Tallennettu Penniäkään On Ansaittu Penniäkään

Ei myöskään tarvitse huolehtia siitä, että automaattiset oikoluvut jättävät sinut poistumaan työstä, koska ne eivät ole vieläkään niin hyviä kuin me tarvitsemme heidän olla ja ihmisten silmät ovat edelleen välttämättömiä. Voit ansaita yli 200 dollaria kuukaudessa (ansiot vaihtelevat). Jos lyöt tavoitteesi, voitat rahaa.

Shopify on ehdottomasti merkki, johon voit luottaa. Sen sijaan katsokaa muita, jotka ovat kulkeneet tietä ja oppineet kovan tietä mitä tehdä - ja mitä ei tehdä. 5 tapaa ansaita rahaa verkossa, se on kaikki mitä tarvitset ansaitaksesi ylimääräistä rahaa toimittamalla ruokaa tai ihmisiä aina kun sinulla on vapaa-aikaa. Se voi olla yhtä yksinkertaista kuin uuden huonekalupaikan siirtäminen taloon tai yhtä hienostunut kuin koko talon arvoisen huonekalun siirtäminen uuteen kotiin. Asutko maaseudulla tai suurkaupungissa, käytä Airbnb-vuokrauslaskinta nähdäksesi kuinka paljon voit saada varahuoneen. No, tänään poistan jotkut noista tekosyistä.

99 Minuutin Miljonääri

Makaako kitara huoneesi nurkassa ilman päivittäistä käyttöä? Mitkä ovat mielestäsi harkinnanvaraisten tulojen lisäksi suurimmat hyödyt koulun lisäksi työskentelystä? Tarkastellaan sitä, että kun opiskelet yliopiston läpi, huomaat viettävän vähemmän aikaa pelaamalla suosikki videopelejäsi. Pysyvyys ja sitoutuminen.

Tässä On Neljä Suosittua:

50 maksetaan. Tähän voisi sisältyä kaikki uusien vieraiden vastaanottamisesta omaisuuteen majoituspaikan puhdistamiseen. 10 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa kotona, lisäksi ansaitsen rahaa 24/7/365, työskentelenkö tosiasiallisesti tai lomalla. Ehkä olet yökyöpeli, etkä pelkää mitään aaveita.