Mikä on The News Spy-ohjelmisto?

Tiliä ei ole mahdollista luoda sivustolle ilman tiliä palvelulla tällä sivustolla. Tulevaisuudessa monet yritykset voisivat perustua samaan konseptiin, jota the News Spy-järjestelmä käytti kaikille jäsenilleen aiemmin. Se sisältää päivittäiset kauppaistunnot. Tällä sivulla voi olla vaikea navigoida, joten jos etsit vaihtoehtoa tälle sivulle, käytä vaihtoehtoisen haun hakua. Se tosiasia, että Yhdistynyt kuningaskunta on useimpien muiden kehitysmaiden ohella yksi planeetan teknisesti edistyneimmistä maista, osoittaa, että tiedämme kukaan paremmin, mistä nämä robotit tarkoittavat.

Ja tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun teitä uhrataan. Lisätietoja ohjelmiston ominaisuuksista on seuraavilla verkkosivustoilla/opetusohjelmissa: Ne tarjoavat nopean ja helpon pääsyn käyttäjien tietoihin. Ohjelmisto on ilmainen ja kuka tahansa voi ladata sen järjestelmään. Ainoa mitä voit tehdä, on rekisteröityä ja alkaa ansaita rahaa heti. Kokemuksemme mukaan robotista on tullut melko paljon rahaa live-kaupankäyntiominaisuuden kautta.

Parhaat rahaa antavat alustat eivät vain anna sinun ansaita rahaa merkinnöistä, mutta samalla tavalla monet muut ihmiset eivät ansaitse niin paljon rahaa merkinnöistä. Tässä katsauksessa keskustelemme kaikesta, mitä sinun on tiedettävä News Spy-kauppabotin käyttämiseksi. Mutta todellinen ongelma on, että Internetissä on paljon väärennöksiä. Sovellus on suunniteltu antamaan tilauksia, peruuttaa ja/tai poistaa tilauksia. Yrityksen verkkosivusto näkyy myös siellä.

Saat myös kaikki saatavilla olevat tiedot The News Spy-ilmaisversiosta - ne eivät anna rekisteröinnistä mitään tietoja, ja ne ovat joka tapauksessa vain taustalla. Nämä ovat parhaat kauppaohjelmat, ja voit hyödyntää näitä ansaitaksesi ilmaista rahaa aina kun käytät rahaa. Kaikkien uutisten mukana on euforian tunne, varsinkin jos se on hyvä uutinen, mutta valitettavasti se voi saada ihmiset menettämään rahaa. Nämä kolme huijausta ovat itse asiassa melko samankaltaisia, mutta tosiasia on, että kaikkiin liittyy tietokoneen hakkerointi (mikä voi olla ärsyttävä idea). Se, että tämä kauppa perustuu Crypto CFD: hen, olisi todennäköisesti saanut kaikki ajattelemaan tietyssä mielessä, että se oli vain huijaus. Kuinka voit aloittaa The News Spy: n käytön? Voit tarkistaa täältä täydellisen luettelon testaamistamme väärennössivustoista, joissa on väärennetyt lähteet. Pohjimmiltaan krypto-kauppias, tämä käyttää omaa nimeään salanimellä, mutta sillä on nimi.

 • Se on loistava kauppajärjestelmä, mutta ei helppo käyttää.
 • Alustan käyttäjät ilmoittavat ansaitsevansa yli 1 000 dollaria päivässä tililleen.
 • Ensimmäinen kauppa oli 10 000 dollarilla.
 • Löydät lisätietoja The News Spystä virallisen oppaamme kautta.

Mikä on The News Spy?

Uutisten uutisissa ei ollut päivityksiä julkkiksista. Arvaan, että he molemmat käyvät kauppaa CFD: llä. Tämä on osoittautunut erityisen hankalaksi yritykselle, jonka kanssa he ovat kumppaneita, koska meidän piti lähettää heille viesti, jossa heitä pyydettiin pidättäytymään antamasta yksityiskohtia. Tällaisella tehokkaalla järjestelmällä, joka tarjoaa parhaan käytettävissä olevan online-kaupankäynnin sovelluksen.

Mikä on The News Spy ja mistä se tulee? Se ei lopu kunkin Bitcoinin hintaan. Kaikki nämä uutissivustot olisivat olleet parempia, jos näiden salaustekniikkapohjaisten järjestelmien ympärillä olisi ollut tapa. On mahdollista, että voit ansaita rahaa verkossa ja bitcoin-kaivostoiminnassa. Se on, ja aion jatkossakin olla ammattimainen urheiluanalyytikko, joten älä unohda 'uutisia'.

 • Mutta miksi emme tee tässä jotain?
 • Näin Internet toimii, jos vain istut siinä.
 • Nykyään ihmiset työskentelevät tämän huijauksen parissa esimerkiksi ansaitakseen itselleen valtavia rahan määriä tällä menetelmällä.
 • Anonymiteetin ja turvallisuuden varmistamiseksi The News Spy toimii samoilla salausprotokolloilla kuin Kansallinen ydinturvallisuushallinto; viestinnän salaus, samoin kuin hallitusten välinen verkko, ei ole kenenkään saatavilla.
 • Tulevaisuudessa on erittäin tärkeää investoida koulutukseen, etenkin kehitysmaihin, joilla on korkea opiskelijavelka.

Suosituimmat Tarinat

Jos haluat, voit tarkistaa virallisen verkkosivuston tai katsoa videon virallisilla kanavilla. Mitä näet siellä, on, että markkinat näyttävät hakevan tietoja mahdollisimman nopeasti vasemmalle. Voimme vahvistaa, että robotti ei ole rip-off.

Tämä on teollisuus, jonka olemme löytäneet verkosta, ja juuri tästä syystä olemme luoneet foorumin, jonka avulla voit tutustua enemmän News Spy -järjestelmäämme ja sen toimintaan. Ostin 250 puntaa bitcoinia tietokoneeltasi, näyttää siltä, ​​että on olemassa erityisen turhamaton mediatoimisto, joka on kiinni viimeisimmässä tarjouksessaan ja levittää tätä huijausta hakukoneissa ja Facebookissa käyttämällä erittäin petollisia mainoksia, jotka voivat jopa huijata kokeneen liikemiehen. Olemme testanneet kaupparobottia ja se todella toimii virheetömästi. Joten miten nämä ihmiset saavat rahansa takaisin, ja onko ihme, että markkinat kokevat tällaista epävakautta? Tässä tapauksessa kaupan sovellus on myös käyttänyt tätä alustaa toimittamaan valtava määrä uutisia käyttäjilleen ympäri maailmaa. Toivomme, että jos tiedät tästä ohjelmasta jo nyt, tiedät, että olemme testattu ja testattu The News Spy useita kuukausia. Yksi mielenkiintoinen The News Spy-aiheinen ominaisuus on, että siinä on paljon ominaisuuksia ja ominaisuuksia monien ominaisuuksien ja ominaisuuksien muodossa, jotka voit asentaa mukana toimitetulla ohjelmistolla.

Emme takaa tarkkuutta, eikä tämä voisi olla kaukana tosiasioista.

Australialainen, joka ilmestyi myös BBC Two's Lateline -sovelluksessa klo 18, näytti antavan uutistoimittajalle ystävällisen ilmeen samalla kun hän lähti kauhan kanssa.

Tällaisissa tapauksissa välittäjä käy kauppaa tarvitsematta olla luotettava kumppani Bitcoin News System -järjestelmään. Jos katsot sitä, se on vain huijaus. The News Spy: llä ei ole Internet-yhteyttä.

Voit käyttää tätä työkalua säännöllisen verkkosivuston yhteydessä tarkistaaksesi, kuka maailmaa katselee jatkuvasti. Todellisuudessa, vaikka tämä olisi totta, kuten kaikki artikkelit viittaavat, kaikki huhut viittaavat siihen, että The News Spy on väärennetty ohjelmisto, joka on vain yksi monista väärennetyistä kaupallisista robotista. Kuinka the news spy toimii? neuvoni scam-mainosten aloittamiseen. Et näe samoja vääriä arvosteluita, kuten Facebookissa tai Google Plus -sivustossa, joissa vääriä linkkejä osoittavat muille sivustoille. he ovat kaikki vääriä. Syötteesi ja robotin avulla voit tehdä parhaita päätöksiä.

Yleisimmät petokset, jotka helpottavat väärennettyjen Twitter-tilien käyttöä

Kun sanomme Bitcoin, uusi keksintö, se on ainoa asia, joka erottaa meidät siitä. Viime vuosina Kiinan hallitus on käyttänyt Internetiä vakoillaan Kiinan kansalaisia. Järjestelmällä on aktiivinen uutisotilaus, mikä tarkoittaa, että News Spy-käyttäjät voivat tilata useita uutispalveluita, kuten Google, Google News, Yahoo ja Huffington Post.

He eivät ole ainoita yrittäjiä. Uusi järjestelmä perustuu erittäin edistyneeseen algoritmiin, joka on suunniteltu ratkaisemaan monimutkainen ongelma ja ennustamaan järjestelmän onnistumisen todennäköisyys. Jo tänään, uutiset, joita kumppanisi käyttää, ovat entistä pahempia, kun saat enemmän ja enemmän positiivisia arvosteluja, jakoja ja linkkejä verkkosivustosi ympärille. Tällä hetkellä sen käyttäjäkanta on alle 4. Uudella ohjelmistolla on ainutlaatuinen ominaisuus, jonka avulla ihmiset voivat seurata päivittäistä talouttaan vain muutamalla napin napsautuksella. Uuden ohjelmistonsa avulla olemme todistaneet, että tämä salausvaluutta on laillinen raha, jota ihmiset voivat käyttää helposti.

”Hän ei ole esiintynyt tässä tarinassa. Oikeudenmukaisuuden vuoksi tämä työkalu toimii vain, jos tietokoneessa on SSL/AC3, tietokoneen SSL-varmenne ja sähköpostiosoitteesi. Ongelmana on, että heidän sivusto on niin uusi eikä heillä ollut aavistustakaan siitä, mikä oli mennyt pieleen. Toisin sanoen kaikki tarvitsemasi tiedot The News Spy: stä ovat täällä: Voit käyttää demo-työkaluamme oppiaksesi mitä verkkosivustomme toimintoja. Emme ole vedonlyöntiyritys, mutta se on legitiimi järjestelmä.

Hanki News Spy Android-puhelimeesi: 10 asiaa, joita et tiennyt News Spy-ohjelmistosta

Se on sovellus, joka on suunniteltu todellinen live chat -työkalu. Tämän lisäksi voit käyttää tätä kaupankäynnin robottia alustana nostoihin. Siinä ei ole mitään vikaa tai edes vikaa. Kuten The News Spy-verkkosivustossa ja tarkistuksessamme voidaan nähdä, vahvistimme ohjelmiston laillisuuden. Se voi myös luoda vääriä uutisia ja huhuja, kuten tiedämme oikeista uutissivustoista.

Kun luet tätä viestiä ensimmäistä kertaa, tiedät, että en usko tämän ohjelmiston olevan aito. Cfd kirjanpitoasiakkaiden arvostelut, jotkut välittäjät saattavat periä komissio- tai osakelainausmaksuja, joten varo välitysmaksuista lisämaksuista. Verkkosivusto lupaa, että jos käyt verkkosivustolla, saat pääsyn ilmaiseen sovellukseen ja opit uusia tekniikoita, joiden avulla voit nopeasti tulla menestyviksi sijoittajiksi. Hetken kuluttua huijausten lukumäärä on lisääntynyt, ja on vaikea olla kuvittelematta kuinka Internet voisi olla niin tehokas vain muutamalla napsautuksella.

Vaikka heidän on tiedetty olevan huijauksia, The News Spy on legit ja emme näe mitään syytä muuttaa tätä, aivan kuten verkossa ei ole muita huijareita, se tarkoittaa, että käyttäjät voivat luottaa meihin saadaksesi uutisia koskevia tietoja. Se on erittäin automatisoitu ohjelmisto, joka toimii tietäen, että sijoittajilla on yleisesti salausvaluutoista riippumatta siitä, onko kyse vain sijoituksista ja/tai kaupasta. Näillä kahdella henkilöllä on ollut varjoisia asioita. Heillä on ollut todellista kiinnostusta heihin kaikki nämä vuodet, mutta et ole koskaan ennen tavannut tällaista mahdollisuutta käyttää tätä työkalua kauppaan Bitcoinilla ja muilla kryptovaluutoilla. Se tarjoaa seuraavat edut: Sen jälkeen Bitcoin ei ollut liian suosittu.

Sijoittaminen Blockchain-aloitteisiin

Jos etsit luotettavaa kaupankäynnin sovellusta, josta varmasti tarvitset testin, tutustu arvosteluihimme osoitteessa: Se toimii kaikilla tärkeimmillä alustoillaan, mukaan lukien sosiaalinen media, jotka ovat loistava paikka saada uutisia. Voit liittyä heihin heidän verkkosivuillaan tai heidän Facebook-sivullaan. Nyt mitä meillä on, meillä on ongelma, jonka voimme nähdä. Nämä kaupankäynnin verkkosivustot tarjoavat yleensä vain rajoitetun valikoiman vaihtoehtoja, ja niillä voi olla mahdollisuus aiheuttaa paljon kaupankäynnin riskejä. Tämä voi johtua siitä, että se oli ensimmäinen ominaisuus, jonka ihmiset olivat investoineet ohjelmistoon, ja kaikki Googlen uutissivustot olivat kiinnostuneita tästä. Jos haluat ansaita passiivisia tuloja, sinun täytyy käydä kauppaa yksin ja tehdä asioita itse. Voit nähdä linkit tai oikeassa sarakkeessa on monia verkkosivustoja, jotka väittävät olevansa luotettavia.

 • Ongelmana on, että kukaan ei vastaa tästä palvelusta.
 • Toistaiseksi The News Spy on avoimen lähdekoodin automatisoitu kaupankäynnin robotti, jolla on erittäin herkkä ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.
 • The News Spy on yksi parhaista ilmaisista ja helppokäyttöisistä online-kaupankäyntiympäristöistä, joihin pääsee kaikilla tärkeimmillä tietokoneilla ja mobiililaitteilla.
 • Tulokset olivat erittäin rohkaisevia, joten suosittelemme, että jatkat kauppaa.
 • Ainoa ero on, että ohjelmistoa voi käyttää vapaasti.

Voitko Elää Täällä?

Vaikka on totta, että kryptovaluuttojen markkinat saattavat tulevaisuudessa olla täynnä pörssejä ja rahoituspalveluita, tosiasia on, että News Spy -tekniikka on legitiimi ja luotettava kauppajärjestelmä. Uutta kryptovaluuttaa ei tueta millään pankilla tai seteleillä tai näiden joukkovelkakirjalainojen osakkeilla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun saat ilmoituksen ilmaiseksi käytettävästä News Spy-ohjelmistosta. Esimerkiksi, mikä tekee The News Spy: stä niin voimakkaan, on sen kyky seurata kryptovaluuttamarkkinoita päivittäin sinulle, kun uutiset kasvavat blokkiketjussa. Tiedotustoimistoja hallitsivat aiemmin taloudelliset ja yrityssektorin edut, ja nykyään ne pysyisivät lain sääntöjen mukaisina eikä minkäänlaista lahjontaa. Jotkut ihmiset ovat väittäneet, että tämä väärennetty uutissivusto on huijaus, koska he väittävät, että ohjelmistosuunnittelijoiden ryhmä ja IT-gurut ovat sivuston takana. Joten onko mahdollista, että voitat voittoa ensimmäisestä kaupastasi?

Voimme nähdä, että hinta liikkuu noin 300 dollarilla kolikkoa kohti, koska se käy läpi sijoituskerroksen, mikä tarkoittaa, että sillä on huomattava määrä altistumista oikeaan ajankohtaan ilman riskiä kaatua. Tätä näytti the news spy muutama vuosi sitten, meillä on luotettavia tietoja osoittaaksemme, että The News Spy on oikeutettu ja alusta täyttää kaikki lupauksensa. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisiin töihin, kuten päivähoitopalveluihin, lastenhoitoon, lomaostoksiin jne. Jos luet tätä Bitcoin Code-arvostelua, olet todennäköisesti jo huijannut välittäjiä, jotka myyvät sinulle tätä kryptovaluuttaa. Sivuston mukaan The News Spy-verkkosivuston haku paljastaa, että verkkosivusto rekisteröitiin 17. joulukuuta 2020, kun taas siihen on yhteydessä toisen Philip-nimisen henkilön nimi, mikä on erittäin epäilyttävä, ja muihin verkkosivustoihin on linkitetty muita epäilyttäviä ihmisiä , eikä niin kuin tämän verkkosivuston tapauksessa. The News Spy: n mukaan sitä ei tällä hetkellä ole saatavana useimmissa maissa, vaikka se julkistettiin ensin Yhdysvalloissa.

Yhtiö julkaisi äskettäin “uutiset” -uutiskirjeen, joka oli vain vähän suurempi kuin muut.

Asettajat: Tässä ovat parhaat tavat karkotusten välttämiseksi

Tarvitsemme sen olevan työkalu, jota kaikki voivat käyttää ansaitakseen rahaa muilta ihmisiltä ilmaiseksi. Mutta pääpaino on kyvyssä ostaa tai käydä kauppaa. Jos joudut ilmoittamaan vilpillisestä kaupasta, välittäjiin voi luottaa.

Kun käytät The News Spy-sovellusta, voit saada varmuuden siitä, että pystyt jakamaan henkilökohtaisia ​​tietoja helposti ja tehokkaasti. Kuinka välttää vääriä arvosteluja ja harhaanjohtavia suosituksia verkkosivustoilla, kuten The News Spy - Osa 1: Bitcoinin suosiota ruokkii sääntelemätön, mutta kasvava määrä sijoittajia, kauppiaita ja kryptoja, jotka sanovat voivansa käyttää valuuttaa. Oli hyvä yö, ja uutiset tulivat erittäin nopeasti. Mutta ne eivät ole todellisia ja vain valmistettuja vääriä tarinoita. Sen ei tarvitse olla. Muutamia syitä olla skeptisiä The News Spy: n suhteen, mutta jos tarvitset lisää todisteita tai sinulla on lisää kysymyksiä, jotka olen kirjoittanut alla, napsauta oikealla olevia linkkejä.

Kohdat

Meidän on myös lähetettävä kutsu niille, jotka tuntevat meidät, ja tiedämme jo, että se on huijaus, joka on tarkoitettu joidenkin jäsenten varastamiseen. Ja on syytä huomata, että tämäntyyppinen automaatio ei ole uusi ja vaikka ihmiset ovat kokeilleet sitä koko elämänsä ajan, he voivat sanoa, että heillä on loistava kokemus, vaikka se epäonnistuu. Mutta se ei ole tarpeeksi selitys ja vaikka et voi uskoa sanoneen, että hallitus maksoi heille työn saamiseksi, he eivät todellakaan kerro totuutta.

Sinun pitäisi tietää, että The News Spy on rakennettu siten, että se kykenee tekemään niin vain rajoitetusti. Hänen arvo on myös 250 dollaria, sanotaan, ja jos tunnet hänet, sinun pitäisi investoida. The The News Spy kokemuksia 2020 News Spy-arvostelu, kirjoittanut Stefan Lagerquist, 1% CAGR vuodesta 1871). Saat sähköpostia The News Spy: stä päivittäin ja viikoittain, ja voit katsella niitä yhdellä napsautuksella. Sitä voivat hoitaa vain yrityksen asiantuntijat, ja siksi sinun pitäisi olla tietoinen siitä.

Toivomme, että tämä opas on auttanut! Yhdysvaltain hallitus on yrittänyt sensuroida verkkosisältöä keinona suojata finanssisektoriaan kyberhyökkäyksiltä tai poliittiselta puuttumiselta, mutta sen menestys on ollut hajanaista. Sellaisenaan käyttäjät ja analyytikot käyttävät The News Spy: tä päivittäin arvioidakseen, saavatko yritykset oikean sijoitetun pääoman tuoton (ROI), ja näin ollen tehdä se tarkemmin ja avoimemmin. Varmistaaksesi, että se oli vain huijaus, teimme joitain testauksia. Facebook avasi yhdistyneessä kuningaskunnassa vaakatuen esikäynnistyksen, jos se suhtautuu myönteisesti demokraattiseen maahan ja järjestelmän täydelliseen salaukseen, hallitus ei voi kieltää sitä. Tavoitteenamme on antaa salausvaluuttamaailmalle paras käytettävissä oleva ratkaisu käytettäväksi ja tehdä siitä valuutta monenlaisissa käyttötarkoituksissa jokaiselle käyttäjälle. Toinen raportti viittaa siihen, että Bitcoin on maailman nopeimmin kasvava kryptovaluutta, keskimäärin yli 5 minuuttia haarukassa yhdeksän tunnin välein, mikä tekee Bitcoinin miljonääreistä. Haastattelussa Business Insiderille hän myönsi, että hänestä on tullut väärinkäyttäjä viime vuosina, mutta sanoi, että "ei tee tätä, koska rakastan sitä tai ei", Bloomberg Moneyin mukaan. Hän on myös varoittanut henkilöstöään mahdollisista seurauksista News Spy-ohjelmistolle sen jälkeen, kun se paljastettiin syyskuussa.

Uutisvakoiluohjelma - Kuinka aiot käyttää The News Spy: tä?

On olemassa vähimmäismyyntihinta, joka sinun on maksettava maksuina, ja ilmainen kokeilujakso, joka kestää sinulle rajoitetun ajan. Se tukee myös salausteiden käyttöä yrityksessä. Loppujen lopuksi se riitti ja he matkasivat uloskäynnille. Väärennösten markkinat ovat räjähtäneet viime aikoina, ja vasta vasta vasta alkamassa saada uusi elämänvuokraus. Jostain syystä järjestelmä ei toimi näinä päivinä, koska suurimmalla osalla uutta Bitcoin-ohjelmistoa vuonna 2020 on alhainen menestyspiste 88: lla 100: sta ja ei voittotuloksella 88: lla 100: sta viimeisen 5 vuoden aikana. Syy suosioon on kaksi:

The News Spy on ilmainen ohjelmisto ja sinun tarvitsee vain asentaa ja käyttää sitä. On olemassa useita verkkopalveluita, jotka myyvät sinulle niiden ominaisuuksia, jotta sinusta tulee varakas jo ennen tallettamista. He väittävät kotoisin kaikkialta maailmasta ja väittävät, että poliitikot ovat hyväksyneet heidät kaikissa maailman maissa. Tämä tarkoittaa, että ohjelmisto voi tuottaa signaaleja, joita et koskaan tee. He uskovat olevansa salauskauppias ja käyttävät vain sanaa ”salaus”, koska se on niin hyvä. Todellisuudessa ohjelmisto on suunniteltu täydelliseksi huijaukseksi.

Kuinka havaita fake Tweet virus SEO

Toisaalta uskomme, että the News Spy on laillinen kauppaohjelmisto, joka tuottaa todellisia tuloksia käyttäjille, jotka vain haluavat oppia ja päästä alkuun kaupan markkinoilla. On ollut pari raporttia siitä, että uutiset Spy-botti todella toimii. Tietysti, että luonnossa on mahtava 3 922 000 Bitcoinia, ja se ei ole poissa sinisestä ilman suuria kauppiaita. Videon kertoivat Richard Branson ja Richard Bransonin entinen liikekumppani ja nykyinen videokehitysyhtiön Branson Groupin (nykyinen nimitys News Spy.) Kumppani. Bransonin sijoitus News Spyyn ilmoitettiin ensimmäisen kerran elokuussa 2020, aivan kuten hänen ensimmäisellä ilmoitetulla henkilöllisellä varallisuudellaan oli. nousi lyhyellä varoitusajalla noin 3 miljoonaan puntaan. Se on totta, se on ilmainen ohjelma, joka sinun on vain rekisteröitävä.

Ohjelmiston on myös sanottu olevan erittäin suosittu sen helppokäyttöisyyden ja suuren tarkkuuden takia. Entä kauppabotit? Koska verkkosivuston käyttäjätiedot jaetaan kolmannen osapuolen kanssa, ihmisten voi olla vaikea tarkistaa nämä väitteet. Saatavilla on useita mahdollisuuksia, joihin pääsee reaaliajassa, mikä antaa sinulle parhaat tulokset todellisina, live-aikoina. Kun olemme vahvistaneet, että se ei ole legitiimi CFD- tai forex-kaupankäyntiohjelmisto, suosittelemme käyttäjää vain kokeilemaan sitä, koska se tarjoaa laajan valikoiman kaupankäyntivälineitä parhaista saatavilla olevista yrityksistä samoin kuin uusiin. Itse asiassa he ovat vain yksi monista yrityksistä, jotka voisivat hyötyä uudesta tekniikasta. The News Spy-huijauksen mukaan joukko kuuluisuuksia on väitetty olevan uuden kauppiaan huijauksen takana, joka nyt levittää sanaa huijauksesta. Se on yksi kaikkien aikojen suosituimmista huijauksista.

Ainoa tapa ansaita voit käyttää The News Spy-sovellusta täydellä nopeudella valtavalla voittopotentiaalilla - hiukan yli 300 dollarista, kun se ilmestyi Kickstarterilla huhtikuussa 2020. He yksinkertaisesti etsivät oikein tekemistä ja siksi haluavat todennäköisesti löytää ja luottaa oikeaan asiaan ennen kuin tekevät suurta liiketoimintaa ”uutisten” avulla. Jos olet aloittelija ja et tiedä The News Spy -ohjelma, napsauta vain alla olevaa linkkiä: Sitä kutsutaan News Spy-ohjelmistoksi, ohjelmistoksi, jonka avulla voit ansaita rahaa, jos vain katsot otsikoita. Ei ole epäilystäkään siitä, että tämänhetkinen uutissykli on täynnä valheita ja manipulaatioita ansaitsemaan epäuskoisia sijoittajia, joilla ei ole kiinnostusta tämän toimialan tulevaisuuteen. Jos se näyttää siltä, ​​haluan pystyä ottamaan rahani.

Bitcoin Cash tai Bitcoin Gold, on huijaus?

Järjestelmän sanotaan olevan täysin avointa. Uutiskaupparobotit väittävät antavan käyttäjille mahdollisuuden voittaa jopa 500 euroa päivässä, ja vielä enemmän, jos he rekisteröityvät ennen klo 10.00, koko prosessi on nopea ja helppo. Hän pitää myös blogia nimeltä “Paxxed” sosiaalisessa verkostossa ja raportoi, että hän on saanut lähes 800 miljoonaa dollaria kokonaiskorvauspakettina politiikkaan tekemästään työstä. Se käyttää samoja vaativia algoritmeja, joita käytetään uutissovelluksissa ja muissa hienostuneissa ohjelmistoissa jokaisessa online-sovelluksessa. Sanotaan, että robotti on menettänyt yli 100 000 euroa kauppamaksuista vuodesta 2020 lähtien, ja jopa Yhdysvaltain liittovaltion syyttäjä on ilmoittanut uhanneen peruuttaa valituksensa The News Spy -sivuston mukaan. Ja heidät on jopa saatu näyttämään ystävällisiltä heidän virallisella verkkosivustolla.

Se on binaarinen optiostrategia, jossa sijoittajat voivat joko News Pron tai News Pron avulla tehdä passiivisen virran.