Bitcoin Evolution forum - Onko Bitcoin Evolutionilla laillista?

Voit ladata lisätietoja uusista ohjelmistoista heidän virallisilta verkkosivuilta. Koska kauppaan oli jäljellä vain viikkoja, päätin tarkistaa sen vielä ennen nostaa varojani. Jopa Bitcoin-vaihto vaatii minimitalletuksien toiminnan. 25 luovaa tapaa ansaita 100 dollaria joka päivä, vaikka kyse olisi arkipäiväisestä tehtävästä, kuten kävelykoirista, voit aloittaa seuraavan (tai ainoan) koiran ulkoilutus- ja hoitopalvelun omassa kaupungissa (jossa koiran omistajat ryntävät yritykseesi ja viittaavat aina muihin). He käyttävät erittäin aggressiivista ja yksityiskohtaista menetelmää, minkä vuoksi heidän väitteensä ovat erittäin vakuuttavia, joten voimme taata, ettet lankaan! Nykyään yleisimmät virheet ovat: Kun alkuperäinen sijoitus on tehty, prosessi tapahtuu muille, yhden tai useamman ihmisen voittaessa voittoa. Tämä on osa ongelmaa, jota "bitcoin code" tarjoaa: Kehittäjät ovat myös tällä hetkellä alkaneet vapauttaa useita maksukanavia sekä lompakkojen tarjoajien lompakoita ja älypuhelimia.

Käytämme tässä artikkelissa Maailman talousfoorumin tietoja tutkiaksemme, näkevätkö Bitcoin, Ethereum ja Ripple ihmisten osallistumisen entistä enemmän tulevina kuukausina. Hän toteaa myös, että kaikki nämä käyttäjät toimivat oikein. Alusta on autokauppias, jota voidaan käyttää mistä tahansa, ilman rekisteröintiä. Jos Bitcoin Evolution-kauppabotti olisi kytketty pois päältä, ohjelmisto ei löytäisi todellisia kaupankäynnin signaaleja ja voisi vain tehdä kauppoja. Voit lukea kaikkien robottien täydet säännöt Bitcoin Evolution-katsauksesta täältä.

Mielestäni kokeneempien kauppiaiden pitäisi saada enemmän vastineeksi Bitcoin Revolution-järjestelmästä. Joten, jos haluat henkilökohtaisia ​​tietojasi, jätä vain viesti, emmekä seurata sinua. Ja kaikki nämä uudet käyttäjät haluavat vain nauttia Bitcoin Evolution-kokemuksesta ilman todellista rahaa. Kuten todettiin, Ethereum-alusta on vain yksi esimerkki monista, ja monia muita voidaan käyttää antamaan kryptovaluutan käyttäjälle etulyöntiasema kilpailun suhteen tavalla, jota emme ole nähneet kryptovaluutan historiassa yleensä. Mutta ei ole mikään salaisuus, että avaruudessa voisi olla markkinoita, joita ei edes ole peitetty millään valtamedialle viimeisen 13 vuoden aikana. Tämä johtuu siitä, että he eivät todellakaan halua ottaa talletuksia välittäjältäsi.

Kryptoperiodin Yrittäjä

Ohjelmisto on suunniteltu auttamaan kauppiaita luomaan voittava kauppa joka kerta kun he saavat voittoa. Syynä tähän on kuitenkin se, että asiakaspalvelun edustajilla ei ole juurikaan avoimuutta. Sillä ei ole väliä missä asut, voit vapaasti kokeilla. Järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden voittaa pieni määrä riippuen monista eri tekijöistä, joihin sisältyy voittoprosentti, jonka saat määränä. Bitcoin evolution -katsaus ja -analyysi, Älä asenna ohjelmistoja tai kirjaudu verkkosivustoon, ellet ole 100% varma, että se ei ole väärennös. Epäilyyn on monia syitä, jotka voidaan tiivistää seuraavassa.

 • Nämä algoritmit on suunniteltu bitcoin-markkinoille. Ne ovat myös erittäin nopeita ja tarkkoja siihen pisteeseen, että verrattuna muihin järjestelmiin, ne ovat tosiasiassa nopeampia kuin sekunnin edellä blockchainilla.
 • Näinä viimeisinä päivinä, tällä kertaa, monet ihmiset yrittävät päästä eroon kryptovaluuttamarkkinoista ansaita rahaa verkossa.
 • Bitcoin Evolution on loistava kaupankäynnin työkalu aloittamiseen, koska sillä on hieno algoritmi ja erinomainen käyttöympäristö.
 • Kun saamme kaikki yksityiskohdat henkilökohtaisista kokemuksistani ja siitä, kuinka paljon teen, lähetämme sen täällä.
 • Se, että päivittäin omistajaa vaihtavan omaisuuden hinta on iso bonus kaikille sijoittajille.

Bitcoin Evolution-arvostelu

Syy niin moniin huijausarviointeihin ei ole yksinkertainen. Suosittelemme, että käytät SSL-salausavainta. Monet käyttäjät käyttävät Bitcoinia päävaluuttanaan, koska he eivät ole pankkeja, eikä niitä voida ostaa ja myydä sellaisessa finanssijärjestelmässä kuin pankki, jota ei säännellä ja tue sellainen suuri rahoituslaitos kuin Yhdysvallat. Tämä johtuu siitä, että salausvaluuttamarkkinat ovat erittäin epävakaat, joten kauppiaat voivat olla erittäin aggressiivisia, koska he saattavat uskoa, että hinta laskee, mikä tarkoittaa, että ne menettävät pääomansa. Yksi syy niin monien ihmisten vajaatoimintaan on, että sijoittaessasi on tietty todennäköisyys saada kiinni kaikkiin Bitcoin- ja kryptovaluutan hypeihin, vaikka sinulla olisi jo tili. Jos etsit lisätietoja Bitcoinista, olet ehkä lukenut seuraavat arvostelut: Se on todella erinomainen kauppabotti, jolla on todellinen alusta, jolla ansaita rahaa. On tärkeää testata ohjelmisto ennen kauppojen tekemistä, ja jos haluat kokeilla sitä, sinun on tehtävä se alla olevan linkin kautta.

Jos tililläsi on salausvaluutan saldo, tämä osoittaisi, että se on käymässä läpi kyseisen salausvaluutan ostamisen ja myymisen. Tällä tavoin voit myös aina käydä kauppaa. Sivusto suunniteltiin käyttämällä perusturvallista, turvallista, ei-pidätysmallia, jotta siitä tulisi maailmanluokan kauppapaikka. Monet ihmiset ovat alkaneet ottaa bitcoineja pois järjestelmästä tekemällä enemmän seuraavista:

 • Pienin vaadittava summa on ero kahden pörssin välisissä maksuissa, kun rekisteröidyt bitcoin-evoluutioon.
 • Kuitenkin monet käyttäjät väittävät, että heillä voi olla uskomaton kokemus ansaita 1000 dollaria päivässä Bitcoin Revolution-palvelussa vaaditulla vähintään 250 dollarin talletuksella.
 • Mitä uutta on kryptovaluutassa - ja mitä sinun pitäisi tietää siitä.
 • Voin kertoa tarinan, se on vuoden monimutkaisin projekti ja voit aloittaa pienellä rahalla, jonka ansaitset nykyisellä tililläsi.
 • Koko järjestelmä perustuu huijauksiin ja huijauslupauksiin.
 • Voit kuitenkin rekisteröityä monissa paikoissa.
 • Olemme myös iloisia voidessamme ilmoittaa, että alusta tarjoaa pienen määrän likviditeettiä kaikille käyttäjille.

Cryptocurrency-sijoitusrahastot

Sitä on kuvattu markkinoiden parhaaksi kaupankäynnin sovellukseksi. Ja se on vain sijoittajille, Bitcoinin kaverit ovat vain erittäin anteliaita ja halukkaita kertomaan sinulle siitä ilmaisesta ohjelmistosta, jonka näet heidän sivustollaan. Tapa, jolla maailma toimii, on niin vaikeaa ja monimutkaista. Jopa sellaisella onnistuneella ohjelmistolla, kuten Bitcoin Evolution-botti, ei todennäköisesti ole tarpeeksi ihmisiä käydä kauppaa tai olla kaupankäyntitiliä Bitcoin Evolution-sovelluksella. Joitakin arvosteluja lukuun ottamatta mitään tällä sivustolla ei ole tapahtunut. Se on kuin saat paketin isältäsi ja hän lähettää paketin heidän taloonsa, mutta kun paketti saapuu, juhla menee pahasti. Niin kauan kuin seuraamme esimerkkiämme, voimme nähdä, kuinka tämä voisi päätyä todelliseen sopimukseen.

Siitä lähtien ei ole mahdollista saada päivittäistä voittoa, vaikkakin on mahdollista ansaita rahaa kryptovaluuttakaupasta.

Bitcoin Revolution-idean taustalla on antaa sinun aloittaa kaupankäynti säilyttäen tietyn tietoturvan tason samalla kun käydään kauppaa bitcoinilla verkossa. Tämä ohjelmisto on osoitus panoksesta sekä kaivostyöntekijöille että verkolle. Tämä botti on saatavana vain Isossa-Britanniassa ja olemme huomanneet, että sitä tarjotaan Yhdysvaltain dollareina, joten yritämme ottaa heihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja! En, en suosittele pankkiautomaatin käyttöä.

Palkkiot

Joten nyt sanon, että käytän sitä kuin käyttäisit tyypillistä robottia ja katsoisiko sitten voinko tehdä jotain väärin. Kuinka kysyä työskentelemään kotoa (tarkkoilla skripteillä ja sähköpostiv malleilla), doulasin on käsiteltävä ennakoimattomia aikatauluja, mutta he voivat helposti tehdä tämän työn kotona. Suuri osa siitä liittyy siihen, mitä kutsumme blockchain-jakautuneeksi luonteeksi. Jos haluat ilmaisen kokeilujakson, voit vain kokeilla sitä täyttämällä itsesi captchaan.

Täällä koko järjestelmä todella sijaitsee ja salausmarkkinat rakennetaan samanlaiselle konseptille. Se on näin. Bitcoin bot -ohjelmisto on kehitetty hyvin toimivan algoritmin mukaan, joten kutsun sitä bitcoin evolution. Salausneuvojat ovat yksi monista tavoista luoda turvallinen, yksityinen ja hajautettu vaihto. Kirjoittamishetkellä robotti on kuitenkin kerännyt yli 1 600 000 käyttäjätiliä, ja alustaa tukee useita edistyneitä tekniikoita, kuten SSL-tietoturva, turvallinen viestintä ja sisäänrakennettu kattava analytiikkaalusta, joka auttaa käyttäjiä tietää, milloin ne ovat synkronoituja pilvipohjaisten ja hajautettujen rahoituspalveluiden kanssa.

Kun napsautat Lähetä, saatat nähdä Bitcoin Evolution-jäseniä ympäri maailmaa, jotka käyttävät tätä uutta kaupankäyntiohjelmistoa saadakseen rahaa. ovatko sotilasjäsenet rikkaita? perusteellinen katsaus sotilaallisista eduista, armeijassa opisimme heimoa. Olet lukenut yllä hyvistä kaupparoboteista, mutta miksi valitsit Bitcoin Evolution? Itse Bitcoinilla on alhainen riskitaso.

Bitcoin Evolutionin Bitcoin

Itse asiassa et voi uskoa, että Bitcoin Eraa ei ole koskaan käytetty Bitcoin-kauppaan aikaisemmin. Jos et ole tarkistanut ja pystynyt, niin mikä tämä on? Ohjelmisto puolestaan ​​käyttää tätä kryptovaluuttaa suorittaakseen tapahtumia, jotka varmennetaan ja valvotaan automaattisesti puolestasi. Jos käyttäjä on kirjoittanut muutaman kaupan ja saavuttanut suuren määrän voittoja, on helppo nähdä, että kaikki voitot tekevät hänestä tai hänestä erittäin vauraan yksilön. Kuinka käsitellä työntekijää, joka haluaa työskennellä kotoa, kasvava joukko tutkimuspapereita osoittaa, että työntekijät ja työnantajat hyötyvät etätyöstä. Se voi olla yhtä helppoa kuin sovelluksen avaaminen mobiililaitteella: Jos tarvitset apua koodin suhteen, näemme mielellämme sinut siellä!

”Jos meillä on täällä vähän enemmän aikaa, meillä on joitain asioita, jotka sinun tulee harkita sisällyttämällä niihin jotakin tapana tuottaa ylimääräistä voittoa. Tässä yhteydessä on yhdistelty useita tekijöitä, kuten ohjelmiston luonne, pankkitilisi summa tai se, että emme näe talletuksesta saatavaa voittoa. On vaikea kuvitella, kuinka paljon menestystä tällä robotilla todella on. Kaupankäyntibotti on ilmainen käyttää, ja sinulta veloitetaan vain 250 dollarin alkuperäinen talletuksesi. 32 laillista tapaa ansaita rahaa kotona - babel market: elektroniikan, laitteiden, vaatteiden, kenkäten, tarvikkeiden ja muun verkkokauppa. Voit kokeilla erilaisia ​​ominaisuuksia tai lopettaa lukemisen silloin tällöin. Nämä ovat vain muutamia tapoja, joilla tekniikkaa voitaisiin käyttää rikastumaan. Mutta teimme työmme!

Oletko Salaustekniikan Asiantuntija?

Kuinka voit ansaita bitcoineja Bitcoineilla? Jos haluat ostaa Bitcoinia korkeammalla tai alhaisemmalla hinnalla, sinun on käytettävä suojattua vaihtoa, jolla on hyvä ennätys. Syy, että voit hankkia vain demo-tilin, on se, että niitä ei ole olemassa. Ohjelmisto on nopea ja helppo käyttää. Sovelluksen voi ladata App Storesta ja Google Play Kaupasta. 67 todistettu kotona toimivia liikeideoita, liittyessään heidän ohjelmaansa hyväksyt veloittaa vain vajaat 50 dollaria kuukaudessa! Ymmärrämme, että verkossa on huhuja väärennetystä verkkosivustosta, mikä saa ihmiset uskomaan, että krypto on rahan tulevaisuus. Niitä kutsutaan ASICMINERiksi ja ”kaivosalgoritmeiksi”, jotka käyttävät ASIC-nimistä tekniikkaa ja jotka voivat vähentää bitcoinin louhinnan kustannuksia kymmeniltä dollareilta tuhansiin dollareihin itse bitcoinien avulla.

Meillä oli myös hauskaa tutkia monia työkaluja, jotka voit ottaa käyttöön järjestelmän käyttämiseen. Sivusto vaatii vähintään 250 dollarin talletuksen, samalla kun vaaditaan rajaton luottokortti. Ja siinä Bitcoin Profit on hyödyllinen. Bitcoin Evolution-idean taustalla näyttää olevan antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä talletuksia ja nostoja ilman, että tarvitset kaupankäynnin robottia. Jotta voit liittyä jäseneksi, sinun on annettava vähintään 250 dollarin kauppapääoma. Monet ihmiset haluavat kuitenkin nähdä sen, puhumattakaan siitä. Tämä johtuu siitä, että bitcoin-luojat eivät useimmiten salli tällaista hienostunutta analysointia tai edes valuuttaparin oikeaa ymmärtämistä.

Paras tapa suojautua tällaisilta huijauksilta on tiukat menettelytavat.

Kuinka ostaa Bitcoinia verkossa Intiassa

Tätä tulisi pitää suosituksena käyttää robottia, joka näyttää, mutta jota ei ole ollut luettelossamme aikaisemmin (katso tämä huomautus, jotta et menetä tätä tilaisuutta päivän päätteeksi. Olemme kokeilleet yhtä monta kuin tämä ja se ei toimi ). Ryhmä on ilmoittanut, että se ei tue Bitcoin Goldia, ja se jatkaa kauppaa virtuaalisissa valuutoissa sivustolla, joka on toiminut vuodesta 2020, mutta on sittemmin ilmoittanut, että sitä ei tule julkisesti saataville ja se on käytettävissä vain talletuksille ja nostoille. Jotkut ihmiset, jotka sanovat, että "Bitcoin Evolution-huijausohjelmisto" on sama tai jotain. Binaariset vaihtoehdot millionaire 15 minuutin strategia! opassi. Optioiden avulla kauppiaat voivat hyödyntää marginaalia saadakseen suurempia voittoja ja tappioita, jotka he tekisivät käymällä kauppaa kohde-etuuksella. Ohjelmisto on ilmainen ladata ja sivustolla, jolla voit käydä. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää Bitcoin Evolution-järjestelmää löytääksesi parhaat tarjoukset nukkumallasi.

Askel Askeleelta:

Ja kun nämä ihmiset yrittävät käyttää Bitcoin-vaihto-sovellusta, heillä on aina mukana Bitcoin-lompakko. Tärkeintä pitää mielessä, että et todennäköisesti menetä rahaa, kun yrität tallettaa tällaista rahaa itse. Tässä oppaassa käytämme Bitcoin Revolution-kauppaa. Tästä tulee uusi ominaisuus. Näin voit tietää, jos sinulla on toimiva robotti.

Kokemuksemme mukaan ainoa asia, jonka olemme toistaiseksi havainneet antaa meille mitään hyviä uutisia, on, että valuutalla näyttää olevan erittäin lupaava tulevaisuus - se on ollut vain tuntematon tosiasia, joka pitää Bitcoin Revolution: n odottamaan tapahtuvan koko ajan.

Bitcoin Evolution arvostelu!

Sivusto käyttää itse asiassa samaa mallia kuin alkuperäisen Bitcoin Traderin perinteiset kaupparobotit: Tämä tarkoittaa, että kaupparobotit, jotka toimivat Bitcoin Evolutionilla, eroavat hiukan useimmista muista kokeilemistani robotteista. Ainoa kerta, kun olemme kuulleet huijauksesta, on se, kun jokin huijari käytti sanaa ”täydellinen” puhuakseen huijauksestaan ​​The Daily Sheeple -sivustolla. Bittrader bittrader, 67 6F 2E 70 6E 67 20 48 54 54 50 2F 31 2E 31 0D [mene. Se tekee sen havaitsemalla ja seuraamalla kolikoiden määrää ryhmässä (1-14) perustuen BTC-määrään ja vastaavaan aikaan (välillä 0). On aika uudelle tavalle käyttää kryptovaluuttoja.

Haluamme nähdä vaihtoehdon Bitcoinille, jolla on kyky tuottaa yhtä paljon arvoa kuin Bitcoinilla, mutta ilman maksuja. 52 viikon korkea ja matala kaupankäyntistrategia, molemmat skenaariot voivat aiheuttaa merkittävän hinnanmuutoksen. Entä muut samantyyppiset kryptovaluutat? Salausvaluutat (tai tarkemmin sanottuna salausvaluuttakaupan sovellukset salausvaluutoille) ovat erittäin epävakaat, ja haihtuvat määrät nousevat, laskevat ja nousevat ja sitten putoavat.

Sekä kaupankäynnissä että varastoinnissa yleisimmin käytetty kryptovaluutta on Binance, yksi markkinoiden suosituimmista salaustekniikkaan liittyvistä digitaalisista kuponkeista ja markkinoiden edistynein kauppaohjelmisto. Se on osa liiketoimintaa. Jos haluat käydä kauppaa Bitcoinilla, tarvitset vähintään 8 jokaisesta yllä mainitusta kryptovaluutasta. Jos he päättävät olla noudattamatta uutta lakia, heidät suljetaan pois Bitcoinista. Opi päivittäiseen kauppaan ilmaisen videokoulutussarjamme avulla, ellet ole jo rikas ja osaat sijoittaa miljoonia, perinteinen sijoitus tuottaa liian vähän tuottaakseen paljon muutosta päivittäin. Bitcoin evolution -huijaus-huijaus, kirjoittanut crypto millionaire, hakkerointi / varkaus Allinvain Bitcointalk-käyttäjän hakkeri oli ensimmäinen (väitetty) rekisteröity bitcoinin varkaus, joka tapahtui 13. kesäkuuta 2020. Aikana, kun näet sen, ei ole muita online-kaupankäyntijärjestelmiä, jotka voisivat kertoa potentiaalisen markkina-arvon, ja aika on aina erittäin hidas. Suosittelemme, että teet pienen talletuksen, 250 dollaria, ja tarkkailla muita nostoja, jotka eivät ole aikaasi arvoisia. Kun minusta tuli ensimmäistä kertaa Bitcoin-sijoittaja, epäilin epätietoisesti sijoittamisesta marginaaliin.

Bitcoin ei ole vertaisverkko tai salausvaluutta, joten se on vain uuden salausvaluutan nimi.

Bitcoin Evolution Review - Totuus

Se on totta, voit käyttää heitä vain yhdellä näistä kolmesta maksumenetelmästä: Toinen tärkein syy päästä Bitcoiniin on pystyä olemaan Bitcoin-miljonääri alustalla, mikä ei ole salaisuus. En suosittele tämän ohjelmiston käyttöä, koska se on erittäin hidas ja kivuton prosessi, sen sijaan että kokeilet ohjelmistoa itse. Jopa niin, Bitcoin Evolution on ilmoittanut, että tätä kryptovaluuttaa ei ole koskaan hyväksytty ja se on hyvä asia.

Kun tililläsi on paljon rahaa, voit myös tehdä talletuksia. 51 laillista työtä kotiyhtiöiltä, ​​jotka maksavat viikossa, lisätietoja takuustamme täällä. Jos haluat lisätietoja, katso Bitcoin Evolution-foorumin Bitcoin Loophole-arvostelu. Mikä on bitcoin evolution? (2020), muistutan heitä olemaan tappamatta sitä, vaan saada ihmiset ajattelemaan. Voit ostaa dollaria samoin kuin se ostaa rahaa. Lisäksi Bitcoin Evolution-automaattikauppajärjestelmä on varustettu ammattimaisilla roboteilla, joiden avulla käyttäjät voivat käyttää automatisoituja kaupankäyntityökaluja.

Viisi suosituinta Bitcoin Mining Trading-robottiä

Mitä voin tehdä nyt? Vaikka et ole ammattilainen salauskauppias, bitcoin käy kauppaa edelleen pienellä voitolla tulevaisuudessa, sillä voit käydä kauppaa muutamalla dollarilla taskussa. Sinun ei tarvitse olla asiantuntija ansaitaksesi rahaa Bitcoin Evolutionilla, kaikkien on tiedettävä, kuinka käyttää alustaa oikeista syistä. Tämä tarkoittaa kuitenkin, että vaikka yritys olisi huijari, heillä on silti kannustin pitää sivu yllä ja yllä. Luulen, että nämä välittäjät ovat tosiasiallisesti tietoisia tästä, koska foorumi on myös ainoa paikka kryptovaluuttakauppaa koskevissa tiedoissa. Kuinka krypto Bitcoin Hero legit voi rikkoa Facebookin luottamuksen, en kuitenkaan yritä varoittaa uusia tulokkaita. Bitcoin evolution-virallinen sivusto, he saavat inspiraatiota luonnosta ja hyönteisten tai juurten järjestelmistä tai muista biologisista järjestelmistä, kuten proteiineista. Ohjelmiston kehittäjät ovat olleet erittäin aktiivisia sosiaalisen median kahvoillaan. Kuten aiemmin mainittiin, on olemassa useita tapoja, joilla käyttäjät voivat ansaita voittoa automatisoidulla kaupankäyntibotilla.

Toinen asia, joka teki minuun vaikutuksen Bitcoin Evolutionista, on se, että sillä on loistava käyttöliittymä, jossa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Kuinka uusista sijoittajista tulee sijoittajia? Ensimmäisen vierailusi jälkeen sivustollamme kokee paljon vaivaa tarkistaessasi talletuksen Bitcoin Evolution-kauppasovelluksella. Jotta voit käyttää Bitcoin Evolution-sovellusta, sinun on luotava tili kanssamme ja luotava vaadittava Google Authenticator Token. Se on vähän paras työkalu saadaksesi paremman käsityksen kaupankäynnin aloittamisesta Bitcoin Evolution-demotililtä. 32 yksinkertaista tapaa ansaita rahaa ilman työtä, amazon tarjoaa jopa tilauspalvelua myös. Vaikka jotkut tämän verkkosivuston ihmiset ovatkin samaa mieltä kanssasi, todellisuus on, että Crypto Evolution on huijaus, eikä se ole tehnyt siitä maata. Nyt olemme löytäneet syyn tähän?

Bitcoin Evolution -algoritmi käyttää kuitenkin kehittyneempää algoritmia valuutan hinnan laskemiseen seuraavasti: Mutta vasta kun tiedät paljon salausvaroista (jotka ovat varsin kirjaimellisesti Bitcoin ja Ethereum), aloitat miettiä salausvaluutoista todellisia. Aloittamiseksi tässä on noudatettava seuraavia vaiheita: