Fake-uutiset Pro-Brexit, 1k Daily Profit huijaus

Ainoat ihmiset, joille sinun pitäisi ansaita todellista rahaa, ovat huijarit: Hän on ansainnut yli miljardi dollaria 300 dollarin päiväpalkasta. Kun olet valmis ottamaan ensimmäisen elävän rahan, tilillesi lähetetään nopea nosto. Tällä sivulla on esimerkkejä käyttöympäristöistä. Jos käytät tällaista automatisoitua kaupankäyntijärjestelmää, miksi et haluaisi sijoittaa automatisoituun järjestelmään ilman riskiä kadota? Hän on myös perustanut ja ylläpitänyt useita muita verkkosivustoja, tunnetuimmin nimeltään “3dLive”, joita on myös nykyään. Jopa ilman Bitcoiniasi kryptovaluutana, menettämistä ei ole paljon, jos houkutuksesi käyttää jotain yhtä riskialtista kuin 1K Daily Profit.

Hänen mukaansa tällaiset sijoittajat eivät välitä hinnanmuutoksesta, mutta näkeisivät sen onnistuneesti nousevan ja laskevan, koska heidän mielestään markkinat reagoivat yhä enemmän markkinoihin, jotka ovat avoimia ja halukkaita ja halukkaita, hän sanoi. hotmail. Ei ole mikään salaisuus, että siellä on huijareita, jotka yrittävät huijata niitä, jotka eivät halua vaihtaa salauksen valuuttoja. Kaikki muut varat joko pyyhitään tai peruutetaan välittäjässä. Bitcoin-tv-show boom or bust, en voi edes kuvitella, mikä tuo omaisuusluokka oli. Muutaman käyttäjän mielestä ”1k daily profit” -järjestelmä ei ole koskaan käyttänyt heitä, eikä se ole muuta kuin rahanpesua.

Vasta äskettäin joku, Satoshi Nakamoto tai ei Satoshi, aloitti selityksen käyttäytymisestään ja väitti saavuttaneensa saman.

Kryptovallankumous Ja Toinen Sinulle

Itse yrityksen, joka on nimetty suositun kuvitteellisen hahmon perusteella, ei ole vielä vastattu kommenttipyyntöihin. 1K Daily Profit-ohjelmisto on täysin ilmainen käyttää kaikille käyttäjille. Ei ole mitään uskoa, että 1K In 1Day (josta on kyse "1k daily profit") on sijoitushuijaus tai vain jokin vanhentunut huijaus. Sen jälkeen kun kaupparobotteja oli ajettu kaksi päivää, voidaan sanoa, että ne näyttävät parantuneen huomattavasti viime viikolla ja että kaupparobotien testimme ovat osoittaneet, että niiden käyttäminen on erittäin helppoa tietämättä kaupparoboteista eikä ohjelmistoja, jotka voidaan ohjelmoida tekemään se meille. Tämä huijaus vaatii useita puhelinmyyntiä, puhelinta ei ole kytketty mihinkään Internet-palveluun, joten sinun on mahdotonta seurata niitä. Voit jo nähdä, että olemme asettaneet kaikki henkilökohtaiset sijoitusstrategiamme 1kdailyprofitiin säästääksemme itsemme vaivaa.

Mutta todellinen huijaus tapahtuu, kun elinkeinonharjoittaja tekee vetoja potentiaalisen "voiton" kertoimilla (pohjimmiltaan kolikko tai salauksen valuutta). On totta, että 1k Daily Profit antaa sinun ansaita jopa 1330 dollaria 500 dollarin talletuksista päivässä. Jotkut jäsenet ovat kuitenkin tulleet hyvästä tulosta järjestelmästä, ja muut jäsenet eivät ole niin onnekkaita, kun on kyse ylennyksestä kärkeen. Jotta saataisiin maksimi tuotto kaupankäynnistä CFD: llä, jota käytämme päivässä, meidän oli sijoitettava vähintään 250 dollaria kauppaa kohti. Jos tilisi on vaarantunut tai offline-tilassa, elinkeinonharjoittaja ei ehkä pysty nostamaan varojaan, kun rahasi on nostettu. Nicehash, yritä olla vuorovaikutuksessa näiden ohjelmien kanssa, koska suurin osa niistä reagoi toimintoihisi. 1k daily profit app, kaupan aloittamiseksi sinun on talletettava 250 dollaria, mutta et koskaan saa sitä takaisin, koska 1k daily profit on totaalinen huijausjärjestelmä. Olen yrittänyt käyttää tätä botaattia sen julkaisemisesta lähtien vuonna 2020. Hinta 1k daily profit on 1 878 dollaria. Jos et ole varma tuotteesta, voit tutustua sivulle tai ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme saadaksesi tietenkin asian.

Huijaus on viimeisin kehitys '1K Daily Profit' -huijauksessa.

Kenen pitäisi sijoittaa 1K Daily Profit huijaukseen?

Mutta olkaamme täysin selviä - olemme kaikki Internetin eri puolilla 1k Daily Profit -palvelun kanssa ja jopa menestyneemmillä on hyvin erilaisia ​​mielipiteitä. Hänellä on upeita tarinoita tunnettujen kuuluisuuksien joukossa Katy Perrystä Bill Mihalakiin, ja hän on myös äskettäin esiintynyt Shark Tankissa. Jos olet tehnyt matematiikkaa ja tutkimusta salaus- ja ICO-arvoista, meillä on sinulle joitain vankkoja ennusteita. 50 tapaa ansaita rahaa ompeluun, ottaen huomioon nopeuden, jolla käymme läpi matkapuhelimien näinä päivinä, todennäköisesti vanha matkapuhelin makaa ympärilläsi. Jos olet etsinyt aitoa, laillista verkkosivustoa tai sovellusta, tämä linkki on hyvä. (3). Tämä ei koske kaupankäyntijärjestelmää, koska todennäköisesti monet ihmiset haluavat viettää koko työelämänsä Bitcoin profitin avulla Internetissä.

Tätä varten kävimme läpi muutaman eri verkkokanavan ja löysimme näiden ihmisten ansaitsevan törkeää rahaa 1K Daily Profit -huijauksessa verkossa. Voimme vahvistaa, että huijaus on edelleen aktiivinen. 1K Daily Profit -sivusto on täysin toimiva verkkosivusto, jonka on luonut amerikkalainen miljonääri ja jolla ei ole yhteyttä 1K Daily Profit-järjestelmään. Kun rahasi ovat pankkitililläsi, se on tilisi saldo. Jos joskus on liian vaikeaa tietää kuinka paljon rahaa ansaitset tai kuinka kauan olet liike-elämässä, tarvitset apuasi kirjoittamalla sen sijaan nämä lyhyet kappaleet. Hänen mukaansa hän on tehnyt analyysejä vuodesta 2020 lähtien suurelle kaivosyritykselle, eikä hänellä ole varaa menettää työtä.

Mikä On Maksimimäärä Käyttäjiä Tiliä Kohden

Tämä on vain yksi tekosyy, että monet ihmiset yrittävät saada sen kuulostamaan mahdollisimman huonosti. Ohjelmisto, jota 1K Daily Profit tukee, on nimetty perustajan mukaan. Verkkokauppa tarjoaa kauppaa tuntien jälkeen instinetilla, , ennakkomyynti tai tuntien jälkeinen kauppa. Mutta jos itse kauppajärjestelmä ei toimi, miksi niin monet ihmiset ovat ilmoittaneet ansaitsevansa tuhansia dollareita muutaman kuukauden kuluessa järjestelmän käytöstä? Todennäköisesti tämä on yksi tunnetuimmista kaupankäyntiboteista, joita tänään tarjolla on. 4% aikaisemmasta ajasta, on kaikkein palkitsevin salakirjoittamisen mahdollisuus omistaa.

Tiedän, että kukaan ei halua olla tietokoneen edessä eikä tietokone ole automaattiohjauksessa, joten kukaan ei voi muuttaa sitä, ja asetusten muuttaminen ei ole niin helppoa. He ovat oikeassa yläpuolella menestyneimpien kauppiaiden kanssa verkossa. Tämä johtuu siitä, että 1K Daily Profit vaatii, että talletat vähintään 250 dollaria ennen kauppojen tekemistä. Haluat myös käydä kauppaa CFD-tilillä ja sitten käydä kauppaa välitystilillä. Kun testasin kaupankäynnin sovellusta ensimmäistä kertaa, se toimi moitteettomasti eikä minua edes häirinnyt. 1k daily profit huijaus, tulojasi 1K Daily Profit -palvelussa ei ole rajattu. Jatkossa meidän on tarkasteltava kauppaa kaikilla rahoitusvälineillä, kuten salausvaluutoilla, optioilla ja kiinteistöillä, koska kaupan markkinat ovat kasvaneet kaikille liian suuriksi. Yksi parhaimmista myyntistrategioista jäsenillemme on olla osa heidän päivittäistä työnkulkuaan, luoda kaikille sopiva kauppaympäristö. Kun verrataan 1K: ta tietyllä ajanjaksolla, on vaikea erottaa 1K USD: n onnistuneesta kaupasta kaupankäyntiohjelmistosta.

Lopullinen Opas Oikean Kaupan Välittäjän Löytämiseen

1K Daily Profit väittää olevansa korkealla tuotolla, hieman alle 1: Nämä sijoittajat yrittävät saada suuren voiton kaupankäyntijärjestelmästä käyttämällä samaa alustaa, käymällä kauppaa sillä ja nostamalla myös voitot. Sinun ei tarvitse olla kauppakorkeakoulussa tietääksesi tämän, mutta se voi tuntua täydelliseltä. Viime vuosina Bitcoinista ja muista kryptoista on tullut suosittuja hedge-rahastoina tai tässä tapauksessa hedge-rahastoina, joilla on varoja, joilla ei ole globaalia arvoa. Verkkosivusto lupaa antaa käyttäjille päivittäisen palkkion 35 000 dollarin voitosta. Huijari väittää voittaneensa arpajaisia ​​ja käyttäessään sitten rahaasi 1K: n huijaukseen vuodessa. Mutta totuus on, että Bitcoinista on tullut laillisempaa kryptovaluuttojen maailmassa. Tämä tarkoittaa sitä, että kauppabotti tarvitsee pystyä analysoimaan Yhdysvaltain dollarin hintojen liikkumista maailmanmarkkinoilla, mikä on erittäin tärkeä askel, puhumattakaan siitä, että se saisi markkinoiden signaalit oikeisiin kauppasignaaleihin pääsemiseksi , mikä tarkoittaa, että sen tarvitsee vain pystyä määrittämään oikea tapa käydä kauppaa.

Samoin monet kauppiaat käyttävät salaustekniikoita muihin tarkoituksiin, kuten valuuttakauppaan. Kuinka 1k daily profit toimii? 2 tapaa ansaita parempia rahaa ⋆ myeconomicstoday.com. Sovelluksen nimi on liitetty osakevälitykseen, joka tunnetaan nimellä 1K In 1Day (1KINIFY), eli vaihto on 'reaaliaikainen' peli, joka ei oikeastaan ​​ole kaupankäyntitili vaan pikemminkin kaupankäynnin simulaattori, joka on pohjimmiltaan eräs virtuaalitodellisuuden muoto, jossa et halua. t täytyy olla tietokoneen edessä tehdä kauppoja. Hän tweettoi jopa 1K Daily Profit -huijauksestani, joka oli vain 1K: n kynnyksen alapuolella. Toistaiseksi hänen lähteidensä mukaan hänellä on ollut vain yksi päivä 1200 dollarilla. Oli niin helppoa ansaita rahaa. Mikä on paras tapa aloittaa 1K Daily Profit?

Hanki Tietoa

Koska verkossa on niin paljon vääriä arvosteluita, asiakastukitiimin on lähetettävä puhelut kahden tunnin välein. He ovat erittäin herkkiä tälle yksityiskohdille. Huijari kuitenkin lähettää sähköpostia vain ihmisille, jotka ovat antaneet hänelle rahaa. 1K Daily Profit Review - yksinkertainen yhden napsautuksen kauppaohjelmisto? Hän on hyvin tuttu markkinoilla ja on työskennellyt muiden välittäjien puolesta. Joillekin päivittäiset tulot ovat yli 500 dollarin arvoisia. Hyvä tapa tietää, onko kauppapaikka huijaus, on katsoa kuvia ja uutisia. Aina on vähän vaikea nähdä, mikä tie kulkee, ja on olemassa monia erilaisia ​​lähestymistapoja, joten oikeastaan ​​ei tule olemaan päivittäistä kaupankäynnin kokemusta, jossa työskentelet aina kaikkensa saadaksesi miljoonana yön yli.

Useimmat sijoittajat eivät kuitenkaan ymmärrä, kuinka paljon tietoa tarjotaan alustalla.

Väärä Thaimaan kauppaa koskevat määräykset

Ainoa tapa saada rahaa tällä rahalla on kaupan signaaleja. Jos tulosi maksavat vain matkakulut, menetät paljon enemmän. Päiväraha on 20 000 dollaria, lisäksi 3 000 dollarin vähimmäislisä, jota he kutsuvat elämäntapakorvaukseksi. Jos kuten minä, et näe mitään tapaa ansaita rahaa verkossa, sinun on ehdottoman välttämätöntä varata aikaa ja rahaa palkkioiden saamiseen, jotta voit tulla miljonääreksi. Bittrader BitTrader -sivusto on Bittrader BitTrader keskustelu petos Bitcoin-huijauksiin ja on väärennös, toisin kuin Platinum-suunnitelma, kultasuunnitelma tarjoaa Binance- ja altcoin-signaaleja erilaisilla asiakassuhdehakuisilla palveluilla, kuten aiemmin keskusteltujen henkilökohtaisten portfolionneuvottelujen kanssa. Joten oli todella hienoa, että voit ansaita rahaa millä tahansa työkalulla 1k Daily Profit -järjestelmällä. Se on totta, 1K Daily Profit -järjestelmän käynnistäminen vie noin 3 minuuttia.

Meidän tapauksessamme se oli aika, jolloin sijoitin rahani alusta alkaen. Ansaitse rahaa verkossa kuluttamatta senttiäkään, haluan olla avoin kanssasi ja näyttää todellisen tavan ansaita rahaa verkossa nopeasti. Onko bitcoin storm huijaus? - japanilaisten myrskyminen voittoa tavoittelemattomille sijoittajille. Siellä on laaja korkealaatuinen verkkokoulutuskeskus. Joten miten jotkut tämän teollisuuden ihmiset ovat tehneet tämän pohjalta? Tiedät, että 1k Daily Profit toimii ja ansaitsee rahaa, jonka ansaitset päivittäin.

Onko Se Legit?

Jopa se, että Bitcoin Traderin perustajat ovat entisiä Goldman Sachsin työntekijöitä, on epäilyttävä ja herättää enemmän turvallisuusongelmia verrattuna muihin automatisoituihin kaupankäyntijärjestelmiin. Onnistunut 3K Daily Profit -sovellus on helppo käyttää, ja kuten olemme jo todenneet, 3K Daily Profit -sovellus on legit. Heti kun tiedätte, olemme laatineet lyhyen luettelon, ja se on kaikkien aikojen paras asia. Toistaiseksi näyttää siltä, ​​että he ovat ansainneet rahaa verkkosivuillaan; ja se ei voi olla hyvä; ja myös heidän Facebook-sivuillaan ja kaikilla muilla verkkosivuillaan he väittävät aina, että ”huijausta ei koskaan esiintynyt” ja “mitä” ei koskaan tapahtunut. Idea 1k Daily Profitista ja sen toiminnasta on hyvin yksinkertainen. Poliisi on jo sulkenut väärennetyn verkkosivuston yrittääkseen lopettaa rikoksentekijöiden toistaminen.

2 minuuttia viikossa. Yrityksellä on aiemmin ollut useita varjoisia toimia, kuten osallistuminen lapsipornografiaan, avustaminen verkkorikollisille haltuunotettaessa laillisen verkkosivuston verkkotunnuksen nimeä ja toimiminen tumman webin darknet-markkinoilla, jotka sisälsivät useita varjoisia palveluita ja pettäjiä. Ohjelmistolla on kaupankäynnin etu, voit käyttää sitä vain yhteen kauppaan ja sitä voi käyttää täysin vapaasti. Tiedän, että sanot, että tämä Bitcoin-robottikauppajärjestelmä ei ole niin helppo silmissä kuin korvissa kuin luuletkaan, mutta on silti erittäin mahdollista päästä Bitcoin-kaupan alalle ja ansaita valtavia passiivisia tuloja. Tähän sisältyy oleminen osa laillista kauppajärjestelmää. En ole onnellinen, kun saan selville kaikki heidän henkilöllisyytensä yksityiskohdat. Sanon vain, että 1K Daily Profit on huijaus.

  • Olin aloittanut kaupankäynnin Bitcoin Traderilla vuoden alussa, mutta yhtäkkiä kävi ilmeiseksi, etten minä ole asiantuntija tai mies pudota virheitä.
  • Varmistaaksemme, että emme sijoita rahaa tämän robotin kanssa, suosittelemme, että aloitat pienenä sijoittamalla uudelleen ansaitsemasi tulot aloittaaksesi kaupan uudelleen.
  • 3% on kohtuullinen määrä realistiseksi, ja volatiliteetti (sekä markkinoilla että markkinoilta poistumatta) näiden hintamuutosten ympärillä on riittävän alhainen kaupan välttämiseksi lyhyellä aikavälillä.
  • Kuinka 1K Daily Profit tulee olemaan?

Viisi Parasta Kryptoyritystä

Alustalla on intuitiivinen käyttöliittymä ja helppo kaupankäynti -asetukset. Kaupankäyntitutkimuksen ensimmäisessä osassa käytimme Googlea etsimään taloudellisia tietoja verkosta. Kuinka vaihtaa nadex 20 minuutin binaarisia vaihtoehtoja, riskienhallinta - Toisin kuin muut markkinat, välittäjät asettavat usein kaupankäyntitason, vähimmäistilien kanssa kauppiaan on tultava markkinoille. Itse verkkosivusto on aivan yhtä helppo asentaa ja hallita kuin käyttäisit tavallista kaupankäynnin robottia, kuten Bitcoin Era tai jotain muuta salauksenvaihto-opasta.

Tämä on sama tekniikka, jota käyttävät jotkut muut automaattisen kaupankäynnin alustat, joilla on samanlainen nimi. Yhdessäkään maassa ei ole tällaista kaupankäyntijärjestelmää, kauppasignaaleja. Joten kun he sanoivat aikovansa myydä Bitcoinia, tämä oli ensimmäinen iso juttu, joka tapahtui. Teknisempi tapa ymmärtää, onko 1K Daily Profit väärennetty, on todisteella. Meidän tapauksessamme emme halunneet riskiä rahalla kaupalla vääriä tuloksia. (3) Minulla ei ole resursseja ja tietämystä suojataksesi sinua tästä kryptokauppajärjestelmästä, et voi riskiä kaikkeen, et voi luottaa tähän ohjelmistoon, jos uskot muihin kaupankäynnin sovelluksiin, tee sijoitus ja tiedät, että et koskaan aja ulos, niin olet väärässä, mutta et voi menettää kaikkea tällä hetkellä. 1K Daily Profit voidaan mahdollisesti nähdä miljoonien ihmisten välillä ympäri maailmaa, ellei vähemmän.

  • Ohjelmisto on monipuolinen automatisoitu kaupankäyntijärjestelmä, jonka on kehittänyt yksi David Becker yhteistyössä useiden rahoitus- ja kiinteistöalalla toimivien kumppaniyritysten kanssa.
  • Coinbase raportoi 3 miljoonan euron kauppamaksuista ja palkkioista.
  • Jos markkinat muuttuvat niin helpoiksi, että jopa ihmisistä, jotka eivät tiedä kaupasta, on tullut miljonäärejä, on vain ajan kysymys, ennen kuin koko järjestelmä alkaa räjähtää.

10 parasta vääriä Bitcoin-huijauksia 2020

Idea ansaita rahaa ei ole mitään uutta, sillä kyky nostaa rahasi on, koska kaikki, jotka ovat käyneet 1K Daily Profit -sivustolla, kertovat sinulle, että se ei ole muuta kuin joukko valheita ja erittäin helppokäyttöinen työkalu, jonka ainoa tarkoitus on rake rahaa sinulta. Paras sijoitus, jonka voit tehdä tätä järjestelmää käytettäessä, on kuitenkin päivittäinen voitto. Voit nostaa voittoasi vain napsauttamalla ”Lähetä varat” ja valitsemalla Talletus 1K-voitolla. Joten lisätään tarinaan lisävahvistus:

Mutta elokuusta 2020 alkaen kaikki Bitcoin Loopholen kaupankäyntibotit käyvät kauppaa samalla tavalla, vaikka niitä on tällä hetkellä vielä neljä: Vielä epäilyttävämpi, huomaamme seuraavassa osiossa, että välittäjä, joka on listattu Bitcoin Profit-foorumilla, näyttää olevan tunnettu väärennös, eikä sillä ole virallista kauppapaikkaa. Vaikka sen yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys eivät pystyneet helposti kilpailemaan nykyisten järjestelmien kanssa, sen ominaisuudet voivat varmasti auttaa muutamaa käyttäjää ansaitsemaan nopeasti rahaa tällä kapealla. On totta, että jos sijoitat huomattavan määrän rahaa 1K Daily Profit -sovelluksella, on helppo rakastua tämän rahamäärän kauppaohjelmistoon.

Onko 1k Daily Profit huijaus?

Hän ja hänen tiiminsä ovat myös avanneet GoFundMe-sivun saattaakseen liiketoimintansa linjaan trendien kanssa. 30 parasta tapaa ansaita rahaa kotoa vuonna 2020, ibotten nykyinen viittausohjelma:. Voimme tarkistaa, että kaikki talletukset ja nostukset tapahtuvat 1K Daily Profit -sivustossa vahvistuspyyntömme mukaisesti ja että kaikkiin sen käyttäjiin on otettu yhteyttä puhelimitse 1K Daily Profit-sovelluksen kautta, joka on saatavana kaikilla mobiiliympäristöillä. Näytön vasemmalla puolella on näyttö, joka näyttää tilin reaaliaikaiset kaupankäyntitulokset. Joten et saisi rahaa takaisin väärennetyistä kauppaohjelmistoista.

Jos et ole kuullut 1K Daily Profitista, tämä kauppa-ohjelmisto on erinomainen vaihtoehto. Kuinka ansaita rahaa kotona, niiden vaatteiden myyminen, joita et enää käytä, on nopea tapa ansaita rahaa. Jopa kun saat järjestelmän toimimaan oikein, ja se vaatii vain kaksi ihmistä, talletus on mysteeri. Bitcoin-kaupankäyntiympäristössä kauppiaan lompakko on suojattu ohjelmistolla, joka avaa uuden Bitcoin-lompakon, mikäli Bitcoin-ohjelmisto ei toimi. Koripallon vedonlyöntijärjestelmä, voit tietenkin lyödä vetoa NBA: lla, mutta eri maissa on myös korkeakoulujen (NCAA) koripalloa ja tonnia muita liigaita, joissa voit lyödä vetoa. Tämän ohjelmiston on tarkoitus antaa sinulle tarkimmat kaupankäynnin signaalit ilmaisena ohjelmistona, joka ei lupaa mitään kauppamaksuja. Monet kaupankäyntiohjelmistojen kaupankäyntialustoista ovat kuitenkin huijauksia. Lisäksi Yhdysvallat ei ole tarkistanut sivustoa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Olet ehkä kuullut 1K Daily Profit -huijauksesta verkossa tai ajatellut sen olevan legit. Ja vielä, minun on tunnustettava tosiasia, että 1k Daily Profit -yrityksen taustalla oleva ajatus on erittäin houkutteleva ja erittäin kannattava. Ja kuten kuvassa näemme, kaikki rahat ovat petoksen tekijän käsissä, joka on varastanut kaikkien maailman rahat. Ne eivät tarjoa kaupankäynnin signaaleja. Tämä sivusto käyttää evästeitä käyttäjien seuraamiseen ja verkkopohjaisten ominaisuuksien tarjoamiseen, jotka toimivat sinulle WHOIS- ja evästekäytäntöjen mukaisesti. Nyt yritys on tehnyt virheen, koska sanotaan, että ne paljastavat nämä liiketoimet vain osakkeenomistajille. Tätä on kuvattu ”teollisuuden laajuiseksi hakkeroinniksi”, jossa yksi lähde sanoo, että hakkeroinnin takana on kaksi pääsyyllistä ”, kun taas toinen väitti, että palvelimien ja asiakkaidemme takana on hakkereita. Haluat vain napsauttaa ja tehdä talletuksen.

1K daily profit on oikeastaan ​​1K daily Profit -rekisteröinti. 1k tarkoittaa, että päivässä 1K Daily Profit olisi keskimäärin voitto 1000 dollaria, eikä yhtäkään kauppaa käydä 5 tunnin ikkunassa. Ne ovat vain pitkällä matkalla - isoilla kauppakeskuksilla on ollut menneisyydessä kauppamaailman onni ja nyt kaikkien on oltava linjoissa. Lyhyesti sanottuna huijaus ei ole aikaasi arvoinen.

Videon alkaessa se jatkuu: "Aion mennä suoraan käteiseen", sanoo Mark.