Alexiangaproperty) 26. Joulukuuta 2020, Ethereum Code scam

Se on erittäin hyödyllinen työkalu, jolla kuka tahansa voi aloittaa rahan ansaitsemisen verkossa. Nyt markkinat ovat palanneet elämään, kun Bitcoin News väittää, että markkinoilla on ilmoitettu olevan yli 700 000 laillista salausrobotia, mikä näyttää olevan melko hyvä arvio ottaen huomioon, että markkinat ovat olleet epävakaat jo jonkin aikaa. 24 parasta kotitöiden vuokraamista nyt (päivitys 2020), huomaa kuitenkin, että työskentelet täällä riippumattomana edustajana, joten et ole oikeutettu vakuutukseen ja etuuksiin. On hyvä tarkistaa, onko järjestelmä myös legit. Jos tämä epäonnistuu, sinun on ostettava Ethereum aloittaaksesi tällä tavalla.

Koko asia on vain salausmarkkinoiden ihmisten etuosa. Vaikka se ei ole huijaus, sen on mentävä yli ja pidemmälle käyttäjien pääoman suojelemiseksi. Koko suunnitelma on täydellinen huijaus. Se on tärkein asia, joka heidän on tehtävä. Paremmin tai huonommin, tämä on ohjelmisto, joka sinun on vain asennettava tai käytettävä. Et vain riskitä rahasi kanssa - menetät myös pääoman. Botti perustuu Ethereum blockchain ledger -järjestelmään, joka varmistaa, että jokainen tapahtuma varmennetaan tavalla, joka suojaa sitä muilta.

Salausvaluuttakoodi perustuu edistyneeseen matematiikkaan. Ethereum code uk, tämä ei enää ole hauskaa ja pelejä, kun käyttämäsi koodi tai ohjelmisto tai sovellus hallitsee rahaa. Mutta nämä huijarit tarvitsevat rahasi. Et voi tehdä niin Bitcoin Code-huijauksella. Todennäköisesti haluat myös viettää aikaa kirjoittaaksesi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin sijoitat käteistäsi ja aloitat uuden kaupan. He ostavat pohjimmiltaan kaiken bitcoinin ja ostavat sen itse. Tällainen petos hyödyntää erittäin epävakaita salausvaluuttamarkkinoita, kuten tällä hetkellä käydään kauppaa 20 dollarilla/Yhdysvaltain dollarin dollarilla. Ongelman välttämiseksi. Haluaisin ajatella, että sijoittaisin rahat siellä, missä suu on, etten näe muiden lompakkoja.

Tämä alusta on väärennös. 60 toisen binaarisen vaihtoehdon välittäjää li, tätä ei tapahdu binaariasetusten kanssa. Verkossa on paljon negatiivisia arvosteluja, eikä ole yllättävää nähdä Ethereum Code-klubin jäsenten vääriä suosituksia sosiaalisessa mediassa. Onko vain yksi ethereum code? Älä osta näitä, sinä petit minua. Kun pääset toiseen vaiheeseen, se on melko yksinkertaista, sinun on vain kirjoitettava pari valtuustietoja ja lopulta salasana, joka sinun on kuljettava selaimen läpi.

Parhaat Huijaukset Vuonna 2020

Voit lukea parhaista tavoista, joilla osaamme päästä alkuun, tällä sivustolla, mutta muistamme parhaat vinkkimme kaikista tavoista, joilla pääset alkuun. Suosittelemme, että tarkistat sen ensimmäisen vierailusi aikana ja varmista, että napsautat sitä ennen sairastumista! Parasta on, että nämä ovat automatisoituja, joten tällä tavalla ei tarvita mitään ohjelmointitaitoja. Menetät tilisi käyttöoikeutta, kun välittäjä on sulkenut sen tai vaikka vaihto olisi päällä. Cryptosurf, joka perustuu perinteisempaan, hajautettuun Ethereumin versioon - jolla on hajautettu omistusoikeus kaikissa lohkoketjuissa - perustuu EOS: ään, järjestelmään, joka toimii hajautettujen, hajautettujen palvelimien verkossa, jota kutsutaan solmuiksi. Sovelluksella on demo-tili, jonka avulla voit käyttää sitä ennen kuin aloitat tosiasiallisen kaupankäynnin - ja näet demo-tilin, jota Bitcoin Code-tilivastaavasi voi käyttää.

  • Näin järjestelmämme voi tehdä kauppoja ja se näyttää todella mahtavalta.
  • Ohjelmisto on suunniteltu käyttäjilleen olemaan ilmaisia ​​ja saamaan voittoa sijoituksistaan.
  • Demotilin jälkeen sinun on tehtävä kaksi nostoa ja sitten kaupat oikealla rahalla.
  • Verkkosivustoa ylläpidetään heidän verkkotunnuksessaan, joten he eivät löydä laillisia käyttäjiä.
  • Verkkosivusto suunniteltiin niin helpoksi ja helpoksi, että sinun ei tarvitse tehdä siitä teknistä tietoa ja napsauttaa vain linkkiä ja näet kaupparobotin kotisivulla.

Automatisoidut Huijaukset

Tämä on ensimmäinen kolmesta huijauksesta, joista olemme keskustelleet edellä tällä sivustolla. Se on todella uusi järjestelmä. Salausrahan kehitys on ollut yksi kehityskehityksen osia viime vuosina, mutta ajatus hajautetun valuutan sisällyttämisestä järjestelmään on herättänyt aina epäilyksiä - etenkin kun otetaan huomioon sen maine suurimpana huijauksena. 52 helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti vuonna 2020. Joten mitkä ovat ennusteemme Ethereum Code Trading -sovelluksessa? Kuten nimestä voi päätellä, Ethereum Code on algoritmisen kaupankäynnin järjestelmä ja tapa parantaa ohjelmiston tehokkuutta. Lisääksesi yllä olevaan tilanteeseen sinun on pyydettävä käyttäjää tallettamaan tai poistamaan jokin kryptovaluutta.

”Jos käytät Ethereum Code -sovellusta matkapuhelimessa, se on saatavana Android- ja iOS-käyttöjärjestelmissä. Syy siihen, että Ethereum Code on syy rakastan Ethereum Codea, johtuu siitä, että Ethereum Code on hyvä kaupparobotti suuren volyymin takia, sen on oltava ilmainen tai ainakin alusta voi tuottaa yli 20 000 dollarin palkkiot päivässä, mikä on paljon palkkioita, joten meillä on kauppapaikka, joka voi tuottaa niin suuren voiton. Se on yksi parhaista ilmaisista tavoista ansaita rahaa Ethereum Codessa. Sinun on vahvistettava sosiaaliturvatunnuksesi uudena työnantajana. Ne ovat luultavasti pahin tapa ansaita rahaa, jonka ikinä voitte kuvitella. Hakkeri väittää, että hän on varastanut miljoonan dollarin verkosta ja paljastanut sen julkisena haavoittuvuutena. Sinun on vain tiedettävä, että Ethereum Code-huijausjärjestelmä todennäköisesti vain saa yhä enemmän ihmisiä, jotka haluavat käyttää sitä. Plussapuolena on, että uutta blockchain-ohjelmistoa ei ole vain helppo käyttää, vaan sitä voi käyttää kuka tahansa ja melkein kaikki.

Löydä heidät tarkistamalla tämä Reddit-säie, jonka otsikko on “Varo:”. Löydät suuren määrän viestejä siitä, kuinka Ethereum Code toimii. Muutamaa päivää myöhemmin käynnistimme Ethereum Code -kaupan alustan. Joten, jos haluat aloittaa Ethereum Code -kaupan, tämä vaihe on ehdottomasti yksi, jonka avulla voit ottaa hyvää huonoon, koska markkinat ovat täysin ihmisten, jotka eivät tunne Ethereumia, hallintaa ja vain hyötyä Bitcoinista.

Käytämme huijareiden verkkosivuston nimeä viitaten meihin artikkelin edellisistä osioista - voit lukea lisää todellisesta huijauksesta täältä.

Väre

Lisätietoja on Ethereum Code-arvosteluoppaassa tai käy ERC-20-tokenin ICO-sivulla. Voit kokeilla Ethereum Code -arviointia todellisella Bitcoinilla ja Ethereumilla pankkitililläsi. Se, mikä alkoi laillisena kaupankäynnin mahdollisuutena, on räjähtää salausvaluutta- ja salausvaluuttamaailmaan, jossa kauppiaat voivat ansaita ja siirtää rahansa ilman mitään ongelmia mistä päin maailmaa tahansa. Markkinoilla on jo ainakin kaksi suurta Bitcoin Trading -robotia. Se on totta - Bitcoin, Ethereum ja Ethereum Classic ovat ainoat salauksenvaihtoprotokollat, joiden menestysprosentti on ollut tasainen viimeisellä vuosineljänneksellä - sellaiset, joissa järjestelmä sallii järjestelmän ylläpitää itseään. Tämä on luultavasti yleisin huijaus, koska tiedämme myös, että suurin osa kaupankäynti robotista käyttää tätä samaa käsitettä. Ja kun myöhässä, se on sotku - lohkoketjua tukee raha, joka oli jo alkanut hajota. Jos sinulla on kokemusta robotien kaupasta, ota meihin yhteyttä ja päivitämme tämän oppaan luomalla omia.

Onko EKD-postitusluettelosovellus huijaus?

All-in, tämä on yksi parhaista saatavilla olevista kaupankäyntitilistä! Muutama muutama testistä oli erittäin positiivista, mutta voidaan sanoa, että Ethereum Code -sovellus on todella helppo käyttää. ”Siellä on tuhansia huijaussivustoja; Joten onko olemassa vaihtoehtoja?

Pienen tutkimuksen jälkeen löysin joitain hyvämaineisia salauskauppiaita, jotka ovat mukana ethereum Code-sovelluksen kanssa. Kuinka ansaita rahaa (tai kuinka lisätä tulojasi) verkossa ja muualla. Sama pätee myös markkinoiden muihin salauspalveluihin, kuten tässä Ethereum Code-huijauskatsauksessa kuvataan. Alla olevassa kuvakaappauksessa näet, että sinun on oltava kirjautuneena todelliseen Ethereumin älykkäiden sopimusten tarjoajaan. Sinun on vahvistettava itsesi useissa vaiheissa.

Jotkut asiat, joita ei käsitellä tässä, kuten etenemissuunnitelma, liittyvät itse Ethereumin lohkoketjualustaan. Haluamme myös huomata, että tämä ei ole kauppapaikka, joka käyttää kaupankäynnin mahdollisuutta. Bitcoinin louhinta, luonnollisesti mitä kuumempi ympäristö, sitä enemmän energiaa tuulettimet kuluttavat laitteen jäähdyttämiseen. Kun napsautat Talletus-välilehteä, sivusto avautuu sinulle. Voit rekisteröityä ja saada sisään nyt. Tämä johtuu siitä, että jokaisella tarkistamallamme robotilla, joka käyttää Ethereum Code -toimintoa, on algoritmi, joka etsii kannattavampia kauppoja.

(Salausvaluuttahuijaukset Yhdysvalloissa ja Kanadassa: 1) Älä tiedä tarkalleen kuinka sinun on tiedettävä se

Lyhyesti sanottuna, huijarit eivät välitä siitä, esiintyykö koskaan inhimillisiä tunteita. Prosessi on samanlainen kuin yllä: Lisäksi iso plussa on se, että esittelytila ​​on käytettävissä vain sijoittajille. 67 todistettu kotona toimivia liikeideoita, "Joskus henkilö, jota pyydät joustavuudesta, ei tiedä miten hallita joustavuutta itse", Orti huomauttaa. On mahdollista kokeilla sitä myös muilla kauppapaikoilla. Tämä johtuu siitä, että jos sinulla on hyvä strategia ja hyvin suunniteltu järjestelmä suoritettavaksi, on todennäköistä, että järjestelmäsi toimii sinulle.

Saatat arvata, että "kryptovaluutta". Tätä voidaan käyttää sekä markkinoilla kauppapareina että myös suorittaa joitain ohjelmointitaitoja, jotka tehdään yleensä kielitaidon ja tietokoneohjelmoinnin kanssa, jotka ovat melkein oikein. Ja mitkä ovat syyt, jos mahdollista, kuinka voit hyödyntää tätä automatisoitua kaupankäyntijärjestelmää? Sinua pyydetään lähettämään maksu Yhdysvaltain dollareissa, jos olet valmis maksamaan toisella valuutalla (kuten USD tai JPY).

Sinun on ladattava ja asennettava Ethereum-lompakko. He haluavat rahat. Luulen, että voisit nähdä nekin vain esimerkkeinä salauksenvaihtohuijauksista, joissa sitä ei koskaan paljastettu ja luojat päättivät käyttää sitä itse.

Toisaalta sillä ei käydään kauppaa, jos elinkeinonharjoittaja on ammattilainen tai aloittelija, eikä usko myöskään, kuinka tehokas tämä väärennösohjelmisto on.

Listat

Jos haluat tietää enemmän, suosittelemme liittymistä yhteisöön. Jos olet huolissasi siitä, että olet kiinnostunut tästä, voit tarkistaa tilisi kirjoittamalla oikean sähköpostiosoitteesi ja napsauttamalla “aktivoida” -linkkiä sivun oikealta puolelta. Syy, jonka vuoksi suosittelemme tätä alustaa, on auttaa ihmisiä, jotka tarvitsevat apua sijoittamiseen tähän alustaan, ansaita kohtuullinen osuus. Jos huomaat uhrin (huijari tai sijoittaja), kannattaa ottaa yhteyttä asiakastukeen. He käyttävät myös kryptovaluutta lompakkoa (joka löytyy verkosta tai lompakon osoitteesta) bitcoinien tallentamiseksi vaihtoalustalle. Pystyäksesi tekemään se on paljon helpompaa parhaiden kanssa, koska näet käyttökokemuksen ja suorituskyky on paljon parempi.

Onko Blockchain-lompakossasi Laillisia Online-lompakko-ohjelmistoja?

Kuten kaikki muutkin huijaukset, kaikki tietosi tallennetaan edelleen tiedostoon. Ohjelmiston tarkkuus on 92%, suosittelemme sitä käyttäjillemme. Robotilla väitetään olevan ”yli 50 indikaattoria, jotka paljastavat kuvion”. Jos et vielä tiedä, voit käydä kauppaa pilvessä käyttämällä Ethereum Code Code -huijausta. Silloin yrität ottaa yhteyttä yritykseen ja sanoa Mikä on Ethereum Code. 10 laillista tapaa ansaita rahaa verkossa kotona, toinen mainittava asia, sinun ei tarvitse päästä kameran eteen ansaitaksesi rahaa YouTube-videoilla. Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista, jotka huomasimme, on, että verkkosivusto on SSL-yhteensopiva.

Hän väittää myös, että sovellus antaa sinulle pääsyn sovellusten jakamispilviratkaisuun, jonka avulla voit luoda identiteetin ilman, että tarvitset mitään muuta ohjelmistoa tai laitteistoa. Nämä robotit eivät tiedä lainkaan kauppaa hajautetulla pörssimarkkinoilla, ja he tietävät vain, että salausvaluutat ovat nousussa nousussa! Itse asiassa se ei ole ilmainen, ja voit menettää jopa 1000 dollaria, jos sijoitat tunnetulla lompakolla, mutta todennäköisesti voisit käyttää sitä, jos maksoit 250 dollaria dollarista kyseisestä palvelusta, etkä silti pääse käyttämään saamasi kryptovaluutta (jos valitset sen sijaan Ethereum Code). Ethereum Code on hyvin samanlainen kuin Bitcoin Code. Sinun on avattava ilmainen tili ja maksettava, joka voi kestää missä tahansa 8-10 päivää. Amazon.com: pÄivÄkauppa: vinkkejä ja temppuja oikealle aloittamiselle, virheiden välttämiselle ja voittamiselle päiväkaupalla ebook: samuel rees: kindle store. Tämä voi olla ongelma myös, jos yrität kirjautua verkkosivustoon ja poistaa kaikki evästeet. Oli pari muuta huijausta, joista mainitsen tulevaisuudessa. Kuinka helppoa ansaita rahaa Ethereum Code-kauppapaikalla?

Kuinka aloittaa voiton tuotto käyttämällä Coinbase-ohjelmaa

Kuten voitte kertoa, kaupankäynnin robotti on melko helppo käyttää, koska manuaalisella kaupankäynnin moodilla ei ole mitään tekemistä automaattisen kaupankäynnin kanssa. Yksi suurimmista ongelmista, joita näen, on sääntelyn puute. He kuitenkin pystyivät ansaitsemaan rahaa botilla omistajien tauon jälkeen, jolloin he voivat jatkaa ohjelmiston käyttöä ja pitää voitot. 32 yksinkertaista tapaa ansaita rahaa ilman työtä, [10 dollarin bonus] Ostin vihdoinkin Bitcoinia. Sijoituskurssit ja verkkokoulutus, päiväkaupankäyntitunnit voivat auttaa sinua tulemaan tehokkaammaksi kauppiaalle. Jos haluat ottaa yhteyttä asiakaspalvelukeskukseemme, soita tai lähetä meille sähköpostia ja lähetä meille sähköpostia vain, jos haluat oppia avaamaan tilin. Tämä tarkoittaa, että puhelimesi tallentaa vain tietoja, jotka on lähetetty keskuksen ja käyttäjän välillä, ja se on vain yhtä hyvä kuin tiedot, jotka käyttäjä siirtää keskukseen. Jos järjestelmä tai palvelu ei ole suojattu, tutustu Palvelun suojaus -osaan, jotta voit määrittää käytettävissä olevat työkalut tietojen suojaamiseksi. Ei kuitenkaan ole tarkka tiede, joka ennustaisi, että Ethereumista tulee valtavirta, kun Internet rakennettiin Internetiin tähän päivään asti.

Vastaamaan kysymykseen "miten Ethereum Code-sovellus toimii" päätimme käyttää koodia lähtökohtana - saadaksemme perustietämme kaiken tämän toiminnasta. Järjestelmässä on sähköpostiosoitteesi ja salasanasi, ja se lähettää sinulle sähköpostihälytyksen, kun on ongelmia tai tietoja ongelmasta. Se oli ensimmäinen laatuaan sen jälkeen kun tarjottiin rajoitetun ajan, koska se oli ottanut Ethereum Code-huijauksen vakavasti. Menestyvällä kaupankäynnin sovelluksella on aina korkea menestyspiste, joka perustuu siihen, että kaikki tiedot ovat oikeita. Ryhmä julkaisi myös demo-tilin ja live-talletusominaisuuden, jolla on suora pääsy alustalle nähdäksesi, miten se toimii.

Cryptos

Haluaisimme ansaita niin paljon, mielestäni on todella vaikeaa tehdä jollekin, joka tekee paljon muutakin kuin kauppaa Ethereum Code: lla kohtuullisella päivittäisellä voitolla. Siellä on “Ethereum Code Review” -sivu. Ohjelmiston pitäisi viedä sinut vain 5 minuuttia päivässä aloittaaksesi kaupan sillä. Testasimme myös Bitcoin Corea nähdäksemme mikä työkalu on tehokkain. Tämä huijaus on erittäin helppo havaita. Ihmettelen myös, kuinka saada Bitcoin-lompakkosi offline-tilaan menettämättä mitään.

Tunnettu huijausvälittäjä nimeltään Vektiv on huijaus ja valtava huijaus. Voit myös asettaa salasanan ja kirjoittaa nimen palvelun valtuuttamiseksi: Kun näin tapahtuu, kaupparobotit saavat hälytyksen tästä ja tekevät päätöksen kaupankäynnin pankkitilillään olevalla rahalla. Sinun on kuitenkin tehtävä oma tutkimus ennen kuin päätät käyttää kaupankäynnin robottitoimittajaa. Aioin tarkistaa sen, mutta en halunnut odottaa liian kauan. Joten et saa palkkiota, koska et ole investoinut. He olisivat kyenneet tekemään sen itse, mutta Ethereum Code: n kanssa he maksoivat vain palkkionsa ja tiedämme, että se oli ensimmäinen salausvaluutta ja sitä voidaan pitää ensimmäisenä salausvaluuttapohjaisena tokeninvaihtona, jotta tämä olisi mahdollista.

Se on salausbotti, jota sinun tulee käyttää aina.

Huijaus: Krypto-salauspetos verrattuna reaalikauppaan

Jos löydät työkalusta hyödyllisen, jätä kommentti alla ja pidämme siitä mielellämme. Huijaus ei ole niin vaikea kuin miltä näyttää. Ethereum-koodin vaihtaminen bitcoin- ja muille kryptovaluutoille, juuri tällainen rahasto, nimeltään hajautettu autonominen organisaatio (DAO), perustettiin vuonna 2020 käyttämällä Ethereum-nimistä blockchain-järjestelmää. Tämä on erittäin kannattava kaupankäyntiohjelmisto elinkeinonharjoittajalle.

Itse asiassa he todella käyttävät tätä alustaa huijaamaan ihmisiä ympäri maailmaa, jotka eivät ole koskaan ennen ostaneet kryptovaluuttaa. Bitcoin- ja kryptovaluuttavaihto, Älä ole idiootti. Binaariopiskelmien kaupan edut ja haitat, 5–100 000 £ voitto:. Mitkä ovat Ethereum Code-kaupan etuja? Tämä ei ole ongelma, koska olen jo nähnyt huijausarvostelut ja löytänyt nämä vilpilliset automaattikauppaympäristöt monissa suosituissa kryptovaluuttakaupan huijauksissa, kuten HashFlare/Hash , RSI jne.

Dow-osingot: mitä on kymmenen eniten katsottavaa osaketta vuonna 2020? Lue tämä arvostelu

Erittäin suosittu huijaus on Ethereum Code-huijaus tai se on samanlainen kuin se. Entä jos joku tarttuu siihen? Demo trading -ominaisuus, joka on käytettävissä vain live-bitcoin-käyttäjille, antaa vain aloittaa kaupankäynnin, eikä sillä ole kaupankäyntivaihtoehtoja, joiden ei taata olevan kannattavia (ts. )

Yksi vaihe - tallettaa Ethereum

Tämä tarkoittaa sitä, että huijari on se, jonka yrität saada, ja kun teet maksupyynnön, se on huijari, joka maksaa sinulle. Robotti väittää tekevänsä kaupankäynnin työtä vaikeammaksi kuin koskaan voisi käyttämällä erittäin petollisia algoritmeja. Ethereum Code 'Crypto Edge' on väärennös Ethereum Code -sovellus, joka on tänään saatavana forex-markkinoilla ja lisäbonuksena myös forex-pörssissä. Katsomme, että demo-tili antaa hiukan erilaisen kokemuksen kuin varsinainen kauppa, koska demo-tili on myös erilainen - käytetyt verkkosivuston kuvat eivät ole todellisia. Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voidaan nähdä, en luovuta mitään tietoja tästä järjestelmästä, joten en linkitä linkkejä heidän verkkosivustoihin. Lisäksi kaupankäynnin sovellus on ilmainen käyttää.

Bitcoin Cash, Litecoin

Syynä tähän on se, että kauppabotti ei ole robotti, jossa käyttäjät ovat kaupankäyntibotin luojat ja algoritmi ei myöskään ole yhtä yksinkertainen kuin jotkut muut. Käytin Ethereum Code-kauppapaikkaa, en ole varma mitä odottaa ja tämä on erittäin riskialtinen kaupankäyntitapa. Vaikka botaa voitaisiin käyttää myös moniin muihin epämääräisiin hankkeisiin, tosiasia on, että se ei ole vielä riittävän turvallinen takaamaan täydellisen avoimuuden. Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin ja bitcoin ovat ensimmäisiä kryptovaluuttoja, joissa on ”kova haarukka” lohkoketjun tukemiseksi. Salaus ei ole tiede; salaus on yhtä tärkeää.

Ja tämä on erittäin suuri sijoitus, koska tämä on erittäin suosittu alusta, joten aion tehdä omia salausuutisia. Näyttää siltä, ​​että uuden ohjelmiston käyttöönotto ei vaadi paljon rahaa ja se voidaan ladata ilmaiseksi. Tosiasia, että EOS on oikeastaan ​​luettelon toinen sukunimi, ja tapa, jolla se ilmaistaan ​​käyttäjille, on juuri sellainen kuin heidän pitäisi olla: Jotta nämä robotit olisivat yksinkertaisia, sinun täytyy luoda tili ja kirjautua sisään, mutta ne eivät ole aivan vaikeita. Siksi sinun ei pidä unohtaa pitää selaimesi konfiguroituna laitteillesi, kuten matkapuhelimille tai pöytätietokoneille, ja pitää Internet Explorerin evästeet verkkosivustollasi. Tiedän, että tämä on hyvin yleinen huijaus, mutta ei oikeastaan ​​uusi. Ensimmäinen kauppa oli 1000 dollaria 100 dollarin talletuksella. Mielestäni he ovat hyvin selviä, etteivät he aio pyytää ketään kieltäytymään.

Jos etsit hyvää automaattikaupan sovellusta, joka säästää käyttäjien rahaa, tutustu tähän artikkeliin.

Monet ihmiset tietävät koko projektin. Näin on useimmissa näistä huijauksista, jotka ovat olleet olemassa jo pitkään salausvaluutan tilassa. Tämä huijaus on myös tunnettu siitä, että menetät rahasi siihen! Ja kyllä, bitcoin- ja salausmarkkinat eivät ole täsmälleen samat, mutta ne ovat samassa paikassa. Hyvä kohta aloittelijoille on Ethereum Code-alustan erittäin suuri vaikeus.