GitHub | YouTube - Crypto Mix huijaus

Kryptomarkkinat, jotka käyvät noin neljänneksen tunnissa, ovat itse asiassa paljon epävakaampia ja voisivat jopa tuottaa muutaman sentin tapahtumaa kohden juuri siitä summasta, mistä tämä koko asia muodostuu. Ja siellä on melkoinen määrä muita huijauksia. Paras CryptoMix-huijausarvio tähän mennessä on The Crypto Revolt Crypto Scam Review. Idea oli sama kuin yllä, paitsi että siinä tapauksessa, että robotti on hakkeroitu, kaikki, mikä koskaan liittyy järjestelmään, pysyy salauksenvaluuttasi hallussa. Jotkut ihmiset etsivät aikaa löytääkseen erilaisia ​​huijauksia sosiaalisen median alustoilta, kuten Facebook, tai käyttävät robotteja, jotka näyttävät olevan suosittuja suosituissa kryptovaluutoissa, kuten Bitcoin, Ethereum ja Ripple.

Mutta tämän foorumin takana olevat ihmiset ja sen järjestäjät eivät ole nimettömiä, ja he tekevät parhaansa suojatakseen sijoittajiensa varoja kaikenlaisilta huijauksilta ja petoksilta. Kuvassa ei ole vaikea nähdä, että heillä oli eniten voittanut alusta. Tämä oli yksi markkinoiden huonoimmista saatavilla olevista Bitcoin-sovelluksista, koska ne kaupoittivat Bitcoinia erittäin tehokkaasti suurella vipuvaikutuksella. Green gold petoskatsaus, ota huomioon, että http:. Rahakaupalla on saanut erittäin helpon tavan ansaita - ilman apua - riippumatta siitä, kuinka kovaa yrität.

Crypto Mixin liittymiseen on monia eri tapoja, ja suosittelen, että pidät kiinni seuraavista: Nyt olemme valmiita aloittamaan kaupankäynnin Crypto Mix: n kanssa, katsotaan miten se toimii. Aloitamme muutamalla mahdollisella kysymyksellä saadaksesi tietoa siitä, kuinka käyttää tätä sovellusta ansaitaksesi rahaa heiltä. Heti kun kappale vapautetaan, lähettäjä pakotetaan todistamaan vapautuksesta. Jos haluat käyttää yhtä näistä kaupparoboteista, tarkista alla olevat linkit löytääksesi paras. Jos asiakkaalla on ohjelmistoa koskevia kysymyksiä, jätä ne alla. Yksikään yritys tai yritys tai muu yhteisö ei ole säännelty tai kunnioitettava Bitcoin Code-verkkosivustoa. Hän oli myös vastuussa Crypto Pro Crypto -robotien luomisesta ja omaisuuden saamisesta.

Miksi Salauskauppiaat Joutuvat Huijausten Saaliin?

Tämä tarkoittaa, että jos ostin salauksen, olin vakavasti epävarma, kun se oli matkalla markkinoilta, ja minulla ei ole aavistustakaan, kuinka voisin tehdä sen ilman, että se olisi ensinnäkin sen arvoista! Ja älä luota kaikkiin ihmisiin, jotka kysyvät sinulta sitä. Kun puhumme rahasta, tarkoitamme tarjontaa ja kysyntää. Tarvitsetko Cryptocurrency-kaupankäyntitilin, jos haluat vaihtaa valuuttavaluuttoja. Ajattelin "kuinka paha se on? "Salaustekniikka ei edellytä, että käytät ammattilaista; vain tiedä, että se on yksi markkinoiden parhaista työkaluista. Verkkokauppa tarjoaa kauppaa tuntien jälkeen instinetilla, sijoittajan on ehkä jouduttava sovittamaan hintaa, osakkeen kokoa tai molempia kaupan toteuttamiseksi. Menemme vielä pidemmälle selittämään tätä sinulle, jotta et kuulu siihen.

Nämä huijaukset hyödyntävät myös näiden huijareiden uhreja, jopa kun he rekisteröidään kokonaan. Niin suuri osa krypto-maailmastamme on huijausta, koska se näyttää todella sopivan huijauskonseptiin. Seuraava on paras neuvo, jonka voit antaa, jotta voit ansaita nopeasti Crypto Mix-ohjelmalla. Muutaman päivän kuluttua menetimme rahamme, mutta meillä oli nyt jotain, koska ICO: n (Initial Coin Offering) jälkeen tuli hyviä uutisia. Huijari lupaa valtavan voiton yhdellä napsautuksella. Binaariopiskelmien opas pdf ayrexin kanssa - cnri, se vaatii sijoittajaa keräämään valtavan määrän tietoa ennen kuin se päättää sijoittaa rahansa siinä toivossa, että markkinat suuntautuvat tiettyyn suuntaan. Tämän seurauksena ei pidä ajatella, että tämä salausvaluutta on huijaus vai ei, vaan pikemminkin, että se on laillinen eikä ole riskialtinen sijoitus, koska salausvaluuttakauppa on yksi Internetissä yleisimmin käytettyjä huijauksia. Tämän sovelluksen pääongelma on, että se ei oikeastaan ​​ole laillinen. On erittäin helppo tulla uhreksi jollekin, joka käy kauppaa arvottomasta omaisuudesta.

Tämä on eräänlainen verkkovakoilun muoto, joka tarkoittaa sitä, että hakkereilla on pääsy kriittiseen infrastruktuuriin, joka kuuluu julkiseen järjestelmään. Voit kuitenkin ansaita voittoa muutamassa tunnissa tai päivässä. Tämä salausjärjestelmä on suunniteltu sinulle, jotta voit aloittaa kaupan tämän sovelluksen kanssa heti. Bitcoin pro-sovelluksen automaattinen kaupankäynti, tämä asettaa bitcoin-ostajat ja -myyjät toisinaan pieneen epäedulliseen asemaan, mikä johtaa väärien laskelmien tekemiseen ja kaupan tulosten vaarantamiseen, koska tuntemukset ovat liian analysoituneet ja kryptovaluuttauutiset ”trendittyvät”. Löysimme hyviä vinkkejä ja temppuja, jotka löysimme testissämme. Näiden kolikoiden on tiedetty aiheuttavan ihmisille menettää luottokorttinsa. Tarkoitan, ajattelevatko ihmiset saavansa palkkion näiltä ihmisiltä, ​​kun he käyttävät sitä maksamatta senttiä?

  • Ja Bitcoin Era-verkkosivuston ei ole koskaan tiedetty vaarantuvan.
  • Toinen ja lopulta vakavin riski liittyy haittaohjelmien, kuten Crypto Mix ja Telegram bot, kehittämiseen, joita voidaan käyttää tartuttamaan ja siirtämään käyttäjätietoja hyökkääjille.

Cryptopoints

Ei ole niin vaikeaa tehdä kunnollista voittoa ilman kauppaa ollenkaan, sinun on vain pystyttävä seuraamaan kauppatiliäsi joka kerta. 60 toisen binaarisen vaihtoehdon välittäjää li, periaatteessa 60 sekunnin binaarivaihtoehtoja voidaan kuvata lyhytaikaiseksi strategiaksi, koska elinkeinonharjoittajan on ennustettava omaisuuden liikettä seuraavan minuutin kuluessa. Monet väitteet perustuvat vääriin väitteisiin siitä, että Bitcoin Era on legit. CryptoMix on nykymuodossaan edelleen erittäin epävakaa omaisuusluokka ja on erittäin helppo pudota tähän ansaan, etenkin alussa. Lisätietoja on Bitcoin Profit-usein kysytyissä kysymyksissä.

Sinua pyydetään myös muodostamaan tili sivustolla ja antamaan salasana. Tässä osassa vertaamme kunkin alustan kutakin työkalua kertoaksesi todellisesta suorituskyvystä. Siitä tulee uskomaton yö. Crypto edge -foorumin arvostelu, verkkosivuston mukaan hän teki miljardeja forex-, krypto- ja binaariopiskelmien kaupalla. Kaikki salatuna käytettävät kolikot ovat kuitenkin tosiasiallisesti vaihdon omistuksessa. Kauppiaan unelma, saat rahasi takaisin. Tilin luominen vie aikaa. Huijaus on eräänlainen sähköinen valuutta, jota käyttää henkilö, joka on juuri luovuttanut rahaa jostakin sellaisesta, jota ei ole fyysisessä lompakossa. Ainoa aika kun saat bitcoinia, on kun kaivosallas tulee verkkoon.

Todellisuudessa se on vain väärennössovellus.

Kuten yllä todettiin, Crypto Mix-ohjelmistoon kohdistui valtava hype, jonka väitettiin kiinnittäneen niin monia ihmisiä kiinnostumaan, että Crypto Mix-huijaus kiellettiin. Crypto Mix-testini lopussa en löytänyt ongelmia, joten ryhmäni päätti nopeasti testata sen pystymättä näkemään mitään komplikaatioita. Joulukuun 2020 lopussa Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authority (FCA) julkaisi verkkosivustollaan tämän lausunnon, jonka mukaan Bitcoinia oli käytetty valuuttana: Sinun on vain ladattava ohjelmisto ja asetettava vähimmäistakuumaksu, jotta voit saada voittoa.

Crypto Mix-huijaus

Kun kokeilimme alustaa, olimme iloisia nähdessämme vain parhaat kaupparobotit, joiden voittoaste oli 89%. Tämä tarkoittaa sitä, että jokaisella on mahdollisuus ostaa ja myydä kryptovaluutta kohtuulliseen ja kohtuulliseen markkinahintaan, koska järjestelmä vie aikaa varmistaakseen hyvän tarjonnan. Mutta ennalta varautumisen vuoksi älä tee virhettä luottamalla kaupan asiantuntijan neuvoihin tai Crypto Mix-kaupparobotteihin. Crypto Mixer: Älä tee tätä musiikkia, jota et halua - ilmainen radion toisto, tarkastele muita mahdollisia asennusongelmien syitä. 51 laillista työtä kotiyhtiöiltä, ​​jotka maksavat viikossa, vaikka voit harjoittaa todellisuusyritystä kotoasi, niin kauan kuin sinulla on valtion kiinteistölupa, sinun on silti näytettävä potentiaalisille ostajille koti. Sivusto alkaa linkillä, joka johtaa vain kotisivulle, ja päättyy takaisin sivustoosi osoittavalla linkillä, joka saa kaiken näyttämään siltä, ​​kuin se oli rakennettu, kun napsautit sitä. Toinen ominaisuus, nimeltään 'yhteisrahoitusverkosto ja varainkeruuverkko', perustuu joukkorahoitusverkkoon.

Kun Bitcoin-markkinat nousevat härkämarkkinoilla, niiden ei tapahdu olevan kupla, vaan sen sijaan tapahtuu muutaman päivän välein, jotka tunnetaan ensimmäisinä Bitcoin-markkinoina. Maksimaalisen valotuksen saamiseksi vaaditaan luotettava tietolähde, joka voi antaa oikeudenmukaisen kuvan siitä, mitkä salaustekniikat ovat legitiimiä. The Cryptosutrassa viime viikolla kirjoitetun artikkelin mukaan sivusto väittää, että ”Crypto Mix-sovelluksen on kehittänyt salauskauppiaat ja käyttäjät. Kuinka ansaita rahaa kotona, käytetyn elektroniikan markkinat ovat valtavat. Ja kun hinta nousee, kaikki menettävät rahaa. Huijaus on helppoa näiden kahden huijauksen, Bitcoin Wealth-huijauksen ja Crypto Rushin, avulla. Jos nämä kaksi huijausta eivät halua maksaa sinulle, rahasi menetetään. Vaikka ei todellakaan ole totta, että Crypto Mix-huijaus on kaikkea muuta kuin huijaus, ihmiset alkavat huomata, että ohjelmisto on kopioitu, ja on aika sulkea se ja laittaa se takaisin alustan taakse.

Laki edellyttää näiden salausyritysten olevan myös paikallisen laillisen kauppaviranomaisen, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan arvopaperikomitean, CFTC: n tai finanssivalvontaviranomaisen tai KYC: n jäseniä. Meidän piti nostaa varojamme ja tehdä nostopyyntö verkossa. Ja jos haluat olla mahdollisimman avoin, voit yksinkertaisesti sanoa ei. Crypto mixer -foorumi, välittäjiä ja sijoitusneuvojia, joilla on asiakkaan omaisuutta, koskee näiden varojen hallintaa koskevia säännöksiä. Ongelmana on, että siellä on paljon huijauksia (otan ilmeiset). Maksaa jopa 5000 dollaria palkkioita, ja kaikki eivät ole valmiita tekemään niin, koska monet tekisivät sen tyhjään tarkoitukseen.

Tarina Kahdesta Kryptolainaajasta

Crypto Mix ei tarjoa mobiilisovellusta, jonka voi ladata Internet-selaimen kautta tai mobiilisovelluksen, joka löytyy selaimen kautta. Muutamaa kuukautta myöhemmin Bitcoinin volatiliteetti oli entistä voimakkaampi ja se menetti 5 miljardia dollaria Bitcoinin olemassaolon kuuden ensimmäisen kuukauden aikana. Tiedän mitä täällä tapahtuu. Mutta voimme vahvistaa, että jos rekisteröit CryptoMix-palvelussa, CryptoMix-rekisteröintilinkki. Sitä on myös mahdollista käyttää kaupan avaamiseen, mutta se on silti helppoa.

Kuinka paljon Bitcoin X: stä veloitetaan?

Tarkempi tieto osoittaa, että Crypto Mix on ollut huijaus jo pitkään. CryptoMix -niminen yritys, joka rekisteröitiin vuonna 2020 ja jonka ilmoitetusti perustettiin samaan nimeen, väitti käyttävänsä salaustekniikkaa miljoonien tuottamiseen. Olen myös utelias, oliko tämä sama työkalu, jota käytit tässä huijauksessa, jonka olet ilmoittanut, ja miksi luulet sen olevan todellinen huijaus. Jos käytät robottia, jos tiedät jotain muuta Crypto Mixista ja haluat apua, älä epäröi ottaa minuun yhteyttä ensin. Bitcoin aussie system review, scam paljastettu! Teen aina kotitehtäväni, jotta asiakkaani luottavat havaintoihini. Salausteollisuus on ollut samalla tavalla siirtymässä. Crypto Mix-verkkosivustolla on verkkosivu, joka löytyy sivun alaosasta. Tiedät, että jos et tee jotain väärin ja sinulla on jotain piilottaa, menetät kaiken mitä olet koskaan tuntenut. On parasta käyttää turvallista, luotettavaa selainta, jonka avulla voit käyttää, analysoida, hallita ja raportoida verkkosivustosi toimintakykyä.

Ohjelmiston luojat ovat kaikki rikollisia. Se, että kaupankäynnin työkalu voi hyödyntää myös blockchain-tekniikkaa yksinään, on yksi merkittävimmistä todisteista Crypto Mix-konseptista. Onko bitcoin code huijaus? lue tämä arvostelu ennen rekisteröitymistä!, tai voit säästää ja tulla miljonääreksi vain muutamassa kuukaudessa. Se on, kunnes näet tämän videon ja sen rip-off. Raporttien mukaan Bitcoin-louhintaa Bitcoinin lohkoketjussa käyttää noin yksi jokaista 50 ihmistä maailmassa. Crypto mixing system scam tai legit? 250 dollarin testin 2020 tulokset. Se osoittaa, että koko markkinat ovat siinä epäjärjestyksessä, että uuden tyyppinen salaustekniikka näyttää ilmestyvän. Kokemuksemme mukaan meillä ei ole kokemusta tällaisesta alustasta päästä tilillesi.

En ole yksin, mutta monet muut, ja olen nähnyt joitain ihmisiä, jotka esittävät tällaisia ​​väitteitä, kuten omaani, eikä oikeastaan ​​ole mitään keinoa selvittää niiden takana olevaa henkilöä, puhumattakaan kuinka.

Kuinka Crypto Mix toimii?

Jos et tiedä mitä haluat, voit käyttää yksinkertaista automaattista sovellusta, kuten tämä. Crypto genius app, etsimällä verkkotunnuksen rekisteröintitietoja täsmälleen samalla menetelmällä, jonka toimitimme Crypto GPS: lle, etsimme salakirjoitusta ja saimme tietää, että kaikki sen rekisteröintitiedot pidettiin yksityisinä. Kaupankäyntiparit ovat identtisiä kaikissa paitsi ensimmäisessä - joten heillä on yleinen näkemys - sinun täytyy vain asettaa vedot yhteen ja ne tehdään. Joten mitä mieltä olet Bitcoin-kaupankäynnin botista Coinbaseelta? Vaikka tämä saattaa tuntua hyvältä joillekin siellä oleville ihmisille, se on valtava taakka muille. Asiakkaan tapahtuman jälkeen ohjelmisto tekee toisen analyysin, suosittelee sitten “ostamaan bitcoin!

Crypto Club

Huolellisen tarkastelun jälkeen päättelemme, että näitä Crypto Mix-tuotteita ei tarvitse säädellä. Verkkosivuston mukaan sen tavoitteena on saada rahat takaisin, mutta voitko ansaita 1000 dollaria päivässä vain 24 tunnissa? Toistaiseksi väitetyt kauppiaat eivät ole esittäneet syytöksiä. Kuten Crypto Loophole -sivusto mainitsee, Crypto Loophole -palvelussa on mahdollista tehdä vähintään 1 000 dollarin voitto päivässä. Jossain vaiheessa Bitcoin on korvattava fiat-valuutta teollisuuden valuuttana. Monissa tilanteissa kryptovaluuttaa tarjotaan myös myytäväksi - niille, jotka sijoittavat heihin. Kaupankäyntiohjelmistoa on helppo käyttää, ja tilin avaamiseen tarvitaan vain muutama minuutti.

Ympärillä on edelleen useita laillisia alustoja, joten voit nähdä, miksi jotkut ihmiset väittävät olevansa etuna muihin nähden (vaikka Internet onkin hyvin epävakaa). Voit sitten käyttää itse Bitcoin-vaihtoa ostaaksesi bitcoinejasi, tai voit käyttää yhtä palveluista, joita tarjoamme tällä sivulla ilmaiseksi verkossa. He hyödyntävät kilpailun puutetta.

Kaupparobotit tekevät siitä hyvää työtä. Ongelmana on, et koskaan kuule heistä enää. Kun olin alokas, tein kauppaa ja sain mahdollisuuden, koska ajattelin vaihtaa helppoa valuuttaa, kuten Yhdysvaltain dollaria, euroa ja muita valuuttoja. Ei ole mitään todellista tapaa nostaa rahaa Bitcoin-kaupparobotilla. Kaupankäyntiriskien määrittämiseksi käytämme algoritmia, jota kutsutaan automaattiseksi hinnoittelumenetelmäksi. Sinun on noudatettava tiettyjä vähimmäisvaatimuksia ja maksettava vähimmäisvaatimukset. Salauskaupassa on saatavana laaja valikoima strategioita, ja kaikkien strategioiden ymmärtäminen vie aikaa, mutta ne ovat aina saatavilla.

  • Seurauksena on, että kaupparobotti ei ole sataprosenttisesti legitiimi.
  • Se on ainoa tapa tulla miljonääreksi näillä kryptovaluuttamarkkinoilla.
  • Sitä on helppo käyttää, eikä prosessi vaadi erityistä tietämystä.

Ripple Hinta-analyysi

Olemme iloisia, että luet tätä opasta juuri nyt! Käytämme tilaisuuden selvittää asia tästä lukijoillemme. Bollinger band puristaa, lisäksi paperi käyttää aaltopainekohinan vähentämistä prosessoidakseen hintatietoja ja Bollinger Bands -kauppastrategiaa käsittelemään tietoja. Rekisteröitymisen jälkeen virallisella sivustolla virallisella sivustolla kaikki mitä sinun tarvitsee aloittaa kaupankäynti Crypto Mix: n kanssa, on lähetettävä demo-tili juuri tätä tarkoitusta varten. Kaivosmaksujen päiväksi on vaikea päästä markkinoille vakaasti, ja tuntikaupan jälkeen se on paljon monimutkaisempi. He sanoivat, että sivusto oli huijaus ja toimitusjohtaja yritti piilottaa sen, kaikki johtuen siitä, että siitä ei ollut muita tuloksia. Jotta voimme tehdä niin, tarvitsimme tapaa lisätä tietoisuutta heidän identiteetistään, mikä on erittäin tärkeää, kun kaikki laatikossa on, käytetään salanimeä kaikkina aikoina, kun uhriisi henkilöllisyys saattaa paljastua, ja et sitä ei tarvitse enää pitää salassa. Bitcoin hinta, yleensä mitä pidempi ajanjakso on, sitä vähemmän on todennäköistä, että kolikot voidaan jäljittää sinulle. Olet ansainnut vähintään 250 dollarin talletuksen ja 250 dollarin summan.

Vääriä tilejä Bitcoin Hero -katsauksessa. Crypto Mix kuinka se toimii Mixpanel, samourai on Bitcoin-lompakko, joka on suunniteltu yksityisyyteen keskittyvälle henkilölle. Tällä ohjelmistolla ei myöskään ole aikaisempaa kaupankäynnin kokemusta, ja se vain sijoitti rahaa haluttuun kauppaan ja käytti sitä ansaitsemaan rahaa. Ohjelmisto on ohjelmoitu auttamaan sinua tuottamaan voittoa sinulle. Joten henkilö todella toimii välittäjänä ja he tekevät mitä sanovat sinulle saadakseen rahaa.

Kuten edellä mainitsimme, Crypto Mix-idean taustana on, että teet sen tekemällä krypto-sijoitusmääräyksen ja tallettaaksesi sitten Bitcoin, Ethereum, voit "sijoittaa" BTC: n, niin voit vaihtaa salaustekniikan valuuttoja. Monet kryptovaluutat ovat huijauksia, ja jotkut niistä ovat myös huijauksia. Kuitenkin, jotta käydä kauppaa oikein, aitojen käyttäjien on kyettävä skannaamaan salauksen valuutasignaalit pienellä älypuhelimella. 50 tapaa ansaita rahaa ompeluun, jos pystyt ohjaamaan vain 5 tuntia viikossa tällä nopeudella, voit ansaita missä tahansa 1,000–2 000 dollaria kuukaudessa. Tässä tilanteessa kokematon sijoittaja olisi silti hyvin varusteltu ostamaan Bitcoineja hinnalla, jota he eivät pitäneet realistisina. Ja sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että salauskaupan alustalla ei ole tietoa Bitcoinista! Ainoa ero alkuperäisen ohjelmiston ja seuraavan sukupolven välillä on se, että ohjelmisto kehitettiin 1980-luvulla. Me kaikki tiedämme, että tämä kaupparobotti on huijaus.

Paras Salausvaihto

Kun en ymmärtänyt kaikkia vaihtoehtoja valita kumppani, olin valmis ja odotin. Crypto Mix-asiakaspalvelu on yksi parhaimmista toiminnoista. Tämä ei ollut vain isku koko salausvaluuttateollisuudelle, vaan lisäsi myös uuden ulottuvuuden kokonaisuuteen, joka jätettiin suurelta osin huomiotta. Ainoat ihmiset, jotka pitävät rahaa nimessäsi, ovat harvat kauppiaat, jotka yrittävät varastaa miljoonia markkinoilta. Mutta kaikki rahanpesuhuijaukset eivät lopu tähän, sillä huijareiden verkkosivustot käyttävät erilaisia ​​petollisia taktiikoita houkuttelemaan tahattomia uhreja.

Salausmarkkinat ovat omaisuusluokka, jolla on suuri määrä ja suuri volatiliteetti. Sen jälkeen meidän on ostettava tarvittava määrä markkinoilta ja myytävä heille. Ja he eivät vain voi lopettaa seuraavan ”kultaisen lipun” etsimistä. Nyt paljastamme toisen huijauksen, joka ei ole muuta kuin markkinointityökalu, joka yrittää pettää pahaa ajattelemattomia asiakkaita petoksesta heidän rahansa.

Järjestelmä antaa sijoittajille mahdollisuuden nostaa voitot vain 24 tunnin sisällä. ”On vaikea tietää, mikä on luotettava - Bitcoin, Litecoin tai Ethereum. Saatuaan sähköposti-ilmoituksen huijari lähetti käyttäjälle viestin, että hän sai valtavan määrän rahaa peruuttamisesta. Heillä on myös korkea onnistumisaste (75-86%). Saatat uskoa Crypto Mix-järjestelmää - luultavasti se on, mutta tämä järjestelmä on todellakin ansainnut rahaa myös järjestelmälle. Toistaiseksi botti on testattu matkapuhelimissa, Mac-, Linux- ja Android-puhelimissa, ja se on yhteensopiva monien laitteiden kanssa. Toisaalta jotkut markkinoiden kokeneimmista kauppiaista ostaisivat mieluummin BTC: n tai Ethereumin toisella valuutalla. Mikä on kokemuksesi tähän mennessä?