Work From Home 2020: 100 parasta yritystä etätyöhön

Vaikka teet tämän osa-aikaisesti, voit tehdä jopa 1000 dollaria kuukaudessa. Schellman & Company palkkaa kokopäiväisiä etätyötehtäviä. Bitcoin-huijaus englannin kirkon kynnyksellä, ostat sen ja huijaat, että väärennösyritys loppuu rahasi kanssa. Haluatko silti lisää online-työpaikkoja? Näytetyönimikkeet Walt Disney Company: Onko sinulla jo suoramyyntikokemusta?

Nykyään se on saatavana YouTubessa ja suurimmassa osassa videosisältöä, joten suljettujen tekstitysten tuotannosta on tullut oma asia. Go Fluent -hakijan tulee olla äidinkielenään äidinkielenään puhujat ja mieluummin sujuvan ranskan, venäjän, saksan, italian tai japanin kielellä. Muutaman vuoden sisällä Holly pystyi lopettamaan 9-5-työnsä ja freelance-kokopäiväisesti. Sosiaaliset verkostot ovat kuuma paikka kotona tapahtuvaan vaaraan. Esimerkkejä Amazonin ammattinimikkeistä: Annan noin 4000 dollaria kuukaudessa bloggaamista osa-aikaisesti, ja suosittelen sitä kaikille, jotka etsivät lisätuloja verkossa. Näillä tehtävillä työskentelet sosiaalisessa mediassa.

Pearson on yksi niistä yrityksistä.

Telelanguage palkkaa yli 300 kielen puhelintulkkeja työskentelemään terveydenhuollon, vakuutuksen ja laillisen teollisuuden aloilla. Tämä työ voidaan nopeuttaa. Tällä hetkellä on olemassa laaja valikoima aukkoja tehtäville, kuten Business Analyst, projektijohtaja ja Care Consultant Senior. Vielä parempi, blogin omistaminen voi olla edullinen tapa aloittaa oma yritys, verkkotunnukset maksavat keskimäärin 12 dollaria vuodessa ja web-hosting maksaa vain 7 dollaria.

Tarkista yllä olevasta linkistä vaatimukset, mahdolliset palkat ja tällä hetkellä palkkaavat yritykset. Anekdotisesti se näyttää kietoutuvan persoonallisuustyyppiin ja tekemäsi työhön. Kun maailma tulee yhä enemmän toisiinsa ja tekniikkavetoiseksi, yhä etäisempiä mahdollisuuksia syntyy. Haluatko jopa 30 prosenttia jäsenyydestäsi? Työskentelet kotoa itsenäisenä urakoitsijana. Palkka vaihtelee projektikohtaisesti korvauksena, ja suurin osa ostajista ilmoittaa ansaitsevansa 13–15 dollaria tunnissa. Bridgewater associates: bridgewaterin pure alpha-rahaston tuotto on 14,6% vuonna 2020, vaikka Dalio oli varovainen, ettei nimeä tiettyjä nimiä tai paljasta liikaa hänen nojaustaan ​​(yrityksistäni huolimatta), Dalio kuitenkin ilmaisi syvän huolensa siitä, kuinka Amerikan politiikka on siirtynyt pois päättäjistä, jotka ratkaisevat riitot tuottavasti:. Verkkotyö kotona, tutorointityöt voivat olla joko pitkäaikaisia ​​tai lyhytaikaisia ​​opiskelijan tarpeista riippuen. Sinun pitäisi voida hakea ja jos olet hyvä ehdokas, palkkaa.

Usein on halvempaa palkata "kallis" freelance-sosiaalisen median johtaja (sinä) 20 tunniksi viikossa, kuin olisi palkata 40 tunnin viikossa työntekijä, jolla olisi etuja.

Paras Tapa Sijoittaa 10 000 Dollaria

Vaikka palkka vaihtelee, virtuaaliassistentit voivat tyypillisesti veloittaa 15–75 dollaria tunnissa. Koska monet Kaplanin tuotteista ovat verkkopalveluita, kuten virtuaalikursseja ja online-testi-prep-tutorointia, ei ole yllättävää, että yritys on lähellä monien etätyöluetteloiden kärkeä. Olet työntekijä ja saat w-2 vuoden lopussa. 250+ todistettua tapaa ansaita ylimääräistä rahaa vuonna 2020: ultimate guide. Xerox tukee vahvasti sekä sotilaita että kotona työskenteleviä.

Ennen kuin jaamme arkaluonteisia henkilötietojasi aiemmin lueteltujen olosuhteiden ulkopuolella, pyydämme sinulta ensin lupaa. Logot ovat tärkeä osa brändäystä kaikissa yrityksissä; logoja tarvitaan nyt verkkosivustoilla, blogeissa, sovelluksissa, painotuotteissa ja niin edelleen. Nämä ovat vain muutamia hyviä kotona työskenteleviä yrityksiä, jotka voit harkita. Ja voit tehdä sen seisokkien aikana. 60 sekunnin binaarivaihtoehtojen kaupan vinkit aloittelijoille, ja tokyo-kukaan ei saa menettämään syntyvyyden hallintaa. Kryptovaluuttamuunnin. bitcoin, eth ja btc exchange, joten mitä tapahtui, kun tämä jako tapahtui? VIPKid maksaa myös melko hyvin! Kirjanpito-osasto.

Nämä tehtävät ovat osa-aikaisia ​​ja tarjoavat joustavan aikataulun.

Magellan Terveys

Kirjoita sanat “sairaanhoitaja” ja “kaukosäädin” (ilman lainausmerkkejä) ”Avainsana” -kenttään ja etsi sitten napsauttamalla oikealla puolella olevaa pientä suurennuslasia. Xeroxilla on yli 8000 etätyöntekijää ja se on tunnistanut kotona työskentelyn edut yli 30 vuoden ajan. LiveSalesStaffissa on usein aukkoja asiakaspalvelun edustajille. Valuuttakaupan arkistot, oandan mukaan 60% heidän asiakkaistaan ​​menettää rahaa, ja monet ajattelevat, että tämä määrä on aivan liian pieni. Liveops palvelee korkean teknologian, finanssialan, vähittäiskaupan, terveydenhuollon ja vakuutusliiketoiminnan pääkonttoria Scottsdalessa, Arizonassa. Mitä muita yrityksiä tiedät, jotka maksavat sinulle töistä kotoa? Vaikka suurin osa online-etsintäpaikoista on palkkiopohjaisia, katsokaa kauemmas ja voisitte nähdä mahdollisuuksia, joiden palkkio on noin 47 000 dollaria vuodessa.

Työskentele Kotiopettajan Työpaikoilla

Napsauta tätä nähdäksesi kaikki heidän sijaintinsa, napsauta ”Näytä nykyiset aukot” ja selaa etsiäksesi RN-aukkoja. Matkatoimistot tarjoavat yleensä melko kilpailukykyisiä tarjouksia matkailijoille, joten ei ole vaikeaa vakuuttaa kiinnostuneita asiakkaita toimimaan kanssasi (niin kauan kuin etusija palvelee heidän tarpeitaan). Philips työllistää yli 100 000 työntekijää ympäri maailmaa, ja heidän joukossaan on lukuisia etätyöntekijöitä monissa maissa. Ennen kuin haet mihin tahansa alla olevista luetteloista, kannattaa ehkä lukea kirjoittamasi viesti kotona tapahtuvista tietojen syöttötöistä.

On 2-6 viikon koeaika, jonka avulla voit nähdä, oletko sopusoinnussa yrityksen kanssa, mutta kun olet läpäissyt sen, olet mukana suuressa yrityksessä, jolla on suuria etuja.

VocoVision

Viimeisimmän työ- ja perhe-elämän tasapainoa koskevan FlexJobs-tutkimuksen mukaan joustavalla työllä olisi myönteinen vaikutus heidän henkilökohtaiseen elämäänsä ja 88% sanoi, että se vähentäisi heidän stressitasoaan. Useimmat asiakasyritykset vaativat hakijoita suorittamaan kattavan tausta- ja luottotarkastuksen, joka yleensä maksaa 65 dollaria. Katso sitten vain mahdollisuuksia ja napsauta niitä, jotka kiinnostavat sinua, lukeaksesi niistä lisää.

Kumppanin Kanssamme

Ne tarjoavat editointia, julkaisutukia, lääketieteellistä kirjoittamista, käännöksiä ja transkriptioita auttaakseen yrityksiä viestinnässään. 5 parasta tapaa ansaita rahaa verkossa korkeakouluopiskelijoille (ei bs!), opiskelijana voi olla, että sinulla ei ole rajoitettua aikaa käytettävissä, kaikki riippuu yliopistoluokista, koulutuksesta ja työstä, joka sinun on tehtävä siihen. Joten kaikki riippuu tilanteesta, kuten aiemmin mainitsin, voit työskennellä monta tai niin vähän tuntia kuin haluat, jos haluat vain ansaita ylimääräistä rahaa, se on mahdollista, jos haluat ansaita täydet tulot, se on myös mahdollista, sinun ei tarvitse työskennellä niin monta tuntia ansaitaksesi rahaa, opettamalla verkossa, voit työskennellä vähemmän tunteja ja ansaita rahaa, aika hienoa? Joillakin aukkoilla on jopa vuokrausbonuksia. Jos sinulla on kandidaatin tutkinto, saatat löytää menestystä VIPKidillä. He palkkaavat monista Yhdysvaltojen osavaltioista.

Jotkut saattavat tarvita kiinteän verkon ja/tai hyvälaatuisia kuulokkeita, kun taas toiset eivät. Tiedämme, että ammatillinen menestys riippuu henkilökohtaisesta hyvinvoinnista. UnitedHealth Group on tunnettu terveydenhuoltoyritys, joka koostuu kahdesta liiketoiminnasta: Alice's Table antaa naisille mahdollisuuden perustaa omat kukka-aikataulutusyritykset yhteisöissään. Saatko uutiskirjeemme?

Tämä yliopisto tarjoaa assosioituneita, kandidaatin ja maisterin tutkintoja sekä urakursseja ja todistusohjelmia. Joten avaa kotitoimistosi, täällä on 20 todellista yritystä, jotka maksavat sinulle töistä tossut. Uhaulilla on paljon työtä kotitehtävistä heidän puhelinkeskuksessa, joten tästä yrityksestä on erittäin suosittu valinta kodin työntekijöille, koska aukot ovat aina saatavilla. Kätevästi, voit asettaa oman aikataulun ja ottaa niin paljon tai vähän työtä kuin haluat. Parhaat kotona tehdyt työpaikat ilman palkkioita, työskentelet kotona työskentelevän puhelimen edustajana tälle yritykselle. O'Currance-palvelupalvelut - http: Chat-agenttityöt saattavat olla ihanteellisia sinulle, jos osaat hyvin monitehtävissä ja olet hyvin tietokoneitaitoinen. Hilton ei paljasta palkkaa, mutta kaiken tutkimukseni mukaan palkkavälin on oltava 11 dollaria. Ryhdy toimituskumppaniksi Amazonin kanssa.

Concentrix

Äideillä on erityisen vaikeaa, kun on kyse todellisen työn purkamisesta kotoa. Työskentelet itsenäisenä urakoitsijana ja voit valita haluamasi aukioloajat. 60 sekunnin binaarisen vaihtoehdon strategia 99, yhden minuutin binaarioptiot tai 60 sekunnin aikataulu on paras kaavio binaariopiskelmien kaupalle. Tämä ei ole kirjoitustyömahdollisuus, joka maksaa sinulle jatkuvasti tietystä määrästä artikkeleita tai tehtyjä tunteja, kuten mahdollisuudet, jotka löydät edellä mainituista paikoista.

Autan mielelläni osoittamaan sinua oikeaan suuntaan! 9 miljoonaa vuosina 2020 - 2020, kasvua 115 prosenttia, ja määrä jatkaa kasvuaan. 52 helppoa tapaa ansaita ylimääräistä rahaa nopeasti vuonna 2020, et voi myöskään olla laiska tai epäjärjestynyt siitä. Se on nopeasti tullut loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät vakaata freelancer-uraa.

Online-neuvoja

Transkriptionistit ilmoittavat ansaitsevansa 10–25 dollaria tunnissa. Tämä johtava Lontoossa sijaitseva oppimisyhtiö tarjoaa mahdollisuuksia ympäri maailmaa monenlaisilla koulutuspalveluilla. Potentiaaliset asiakkaat voivat etsiä päteviä etätyöntekijöitä ja ottaa aktiivisesti yhteyttä heihin mahdollisista työmahdollisuuksista.

Muokkaaminen ja oikoluku ovat joustavia, ei-puhelimitse tehtäviä, jotka ovat usein kotiperusteisia.

Voit esimerkiksi lähettää henkilön nimen ja sähköpostiosoitteen sähköisen kortin lähettämistä varten; tai jos tilaat lahjan verkossa tai offline-tilassa ja haluat lähettää sen suoraan vastaanottajalle, saatat lähettää vastaanottajan nimen ja osoitteen. Kokemuksestasi riippuen voit ansaita jopa 1 000 dollaria kuukaudessa/asiakas. Fiverrillä on suosittu oopperalaulaja, joka ansaitsee sinulle mahdollisuuden tuloihin online-laulajana. Perusteellinen työ kotitöistä ja uk-työpaikat kotona, keskimääräinen palkatieto kotona työskentelevästä työluettelostasi tulee Glassdoorilta. Hän ansaitsee 1000 dollaria jokaisesta tuotetusta minuutti kappaleesta. Peruspalkka on 18 dollaria tunnissa 45 minuutin luokasta yhdessä bonusten ja kannustimien kanssa. Hilton on yksi suosikkiyrityksistämme, jotka palkkaavat kotityöntekijöitä. Hänellä on oltava kandidaatin tutkinto ja asiaankuuluva sisustuskokemus.

Jos osaat numeroita, voit työskennellä kotona virtuaalisena kirjanpitäjänä tai kirjanpitäjänä.

Sikäli kuin valitset suojatun yhteystavan tai selaimesi tukee näitä toimintoja, kaikki toimittamasi luottokorttitilisi tiedot lähetetään suojatun salaustekniikan kautta. Huomaa, että mainostamme vain sellaisten yritysten mainontaa, joiden mielestä voimme laillisesti suositella lukijoillemme. Aikaisemmin oli vaikea löytää laillista työtä kotona, mutta nyt monet yritykset pitävät sinut parempana töissä kotona. Yksi kuumimmista kotitöistä tällä hetkellä online-ohjaajalle on kiinalaisten lasten englannin opettaminen VIPKID: n kautta. Online-neuvonta on aivan kuten perinteinen neuvonta, paitsi että potilaasi ei tarvitse käydä toimistossa. Kun aloitat työskentelyn yrityksen kanssa, ansaitset 3–7 dollaria jokaisesta suorittamastaan ​​tehtävästä. Kokeile sovelluksia, ota kyselyitä, tarjouksia ja katso mainoksia. Gift Hunter Club antaa sinulle rahaa PayPalin kautta.