Kuinka The News Spy toimii? Neuvoni SCAM-mainosten aloittamiseen

Kun yritin ensin tätä sovellusta muutama viikko sitten, olin todella yllättynyt, koska olin odottanut tämän tuotteen julkaisua 3 kuukautta. Atlantin toisella puolella ovat muut erittäin suositut ohjelmat, yleensä suosituimmat, jotka saavat joukon negatiivisia arvosteluja, koska niiden katselu on hauskinta ja voi tehdä sinulle 10–40 miljoonaa dollaria kerrallaan. Mutta tapa ansaita rahaa on tehdä se itse. Luulen, että kaiken kirjoittaminen vie kauemmin. Tämän arvioinnin suorittamisen jälkeen voit päättää, olisitko valmis hyväksymään taloudelliset tarjouksemme heille saapuessaan. 60 toisen binaarisen vaihtoehdon strategia - tradebinaryoptions.net, edellä kuvattuja vaiheita voidaan varmasti kutsua kanonisiksi 60 sekunnin binaariasetusstrategiassa, mutta vaihtoehtoja on monia. Mielestäni se on loistava esimerkki ihmisille, jotka oppivat käyttämään binaarista välittäjää ja saamaan aikaan joitain voittoja.

Ohjelmisto on täysin reagoiva ja voi reagoida kaikenlaiseen verkkoliikenteeseen.

Olemme myös kirjoittaneet “Miten ansaita rahaa The News Spy -oppaan avulla”, jonka avulla voit päästä alkuun sivustolla ja nähdä kuinka voit alkaa ansaita rahaa The News Spy-sovelluksen avulla. Ohjelmisto voi toimia useiden suosittujen kryptovaluuttojen, samoin kuin uusimman kryptovaluutan, Bitcoin, kanssa. Demomoodin avulla käyttäjät voivat harjoittaa kauppaaan, kunnes heidän koko sijoituksensa on sijoitettu, ennen kuin he voivat alkaa ansaita päivittäistä voittoa ja ansaita ansaitsemaan itselleen. Jos jollain on enemmän kysymyksiä, voit lisätä ne. The News Spy-verkkosivuston mukaan se on yhden maailman tehokkaimmista ohjelmoijista aivotuottaja, jolla on yli 3000 miljoonaa sanaa hänen ohjelmointinsa takana.

Tärkein syy siihen, että ohjelmisto tekee mitä tekee, on saada sinut kiinnittämään huomiota ja päättämään milloin haluat mennä ilman, että sinut kiusataankin. Piminer bitcoin -kaivoskone, sinun tarvitsee nyt mennä kaivosohjelmistoon, perustaa kaivosallas ja aloittaa kaivostoiminta. The news spy-arvostelu john mcafeen kanssa, 3) Robotilla on ilmoitettu olevan korkea sijoitetun pääoman tuotto (ROI) kaupassa News Spy -tilillä. Et kuitenkaan näe tätä tällä hetkellä, ja jos sinulla on aito tili heidän kanssaan, voit tarkistaa verkkosivuston heti. Hyvin suuri joukko ihmisiä yrittää olla osa tätä ja haluaa pysyä nimettömänä, vaikka sanotaan, että he eivät ole osallisina huijauksiin, joihin he ovat olleet yhteydessä. Olemme nähneet huijauksia verkkosivustoilla, ja myös ne ovat kaikki melko räikeitä. Ohjelmistoa on helppo käyttää ja se tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot kaupan tekemiseksi ja varojen nostamiseksi ennen suurta kauppatapahtumaa.

Koko asia kuulostaa markkinointitrikiltä, ​​mutta se on oikeastaan ​​vain joukko sääntöjä, jotka määräävät kuinka paljon järjestelmä voi käyttää päivässä, kaikki päivittäiset kaupankäynnin prosessit ovat täysin automatisoituja, ja News Spy voidaan määrittää ansaitsemaan niin paljon rahaa kuin haluat, päivässä, tietynä päivänä. Ymmärrämme, että tämä ohjelmisto on suunniteltu raskaalla sydämellä, ja olimme halukkaita käyttämään niitä, mutta tämä ei ole automaattinen automaattisen kaupankäynnin alusta, jota voidaan helposti käyttää ilman minkäänlaista manuaalista manipulointia, ja se on automaattinen kaupankäyntiohjelma, joka käyttää edistyneimpiä algoritmeja ja algoritmeja voiton tuottamiseksi mahdollisimman lyhyessä ajassa. Ensimmäinen tunti kauppaa, jos kaupat vain avoimella, käy kauppaa 30 minuutista 90 minuuttiin, siinä se on. Rahan takaisin saaminen ei ole ongelma. Hänen tiedetään olevan maailman tarkin ja tarkka talousneuvoja. Reaaliaikainen kaupankäynnin robotti reaaliaikaisella kaupankäynnin signaaleilla on saatavana demon muodossa. Voimme nähdä, mikä on heidän väitteissään vikaa. Järjestelmän sanotaan näkevän noin 40 teratavua dataa millisekunnissa, ja siinä on jopa sisäänrakennettu laskin, jonka avulla voit päättää, haluatko sijoittaa. Ohjelmiston tarkkuuden ja hyödyllisyyden varmistamiseksi kaikille käyttäjille annetaan joitain ohjeita sen käyttämiseksi sivulta sen varmistamiseksi, etteivät ne aiheuta minkäänlaista taloudellista uhkaa.

Aiheeseen Liittyvät Artikkelit

Jos pankissasi on ensinnäkin paljon rahaa, joudut todennäköisesti kuluttamaan kaiken johonkin muuhun. Se ei oikeastaan ​​ole todellinen sovellus, mutta ne markkinoivat samoja huijauksia, jotka näet ns. ”Fake news” -uutisissa. Ohjelmisto voi tuottaa päivittäisen voiton jopa 1200 dollarin kuukausittaisista ansiotuloista. Syynä hänen nimettömyysinsä on, että tällaiset huijaukset eivät ole harvinaisia ​​ja että löydämme ne maailmassa erittäin helpoiksi. Ansaitaksesi todellista rahaa verkossa, sinun olisi pitänyt pystyä ansaitsemaan jopa 1000 dollaria päivässä käyttämällä tätä online-kaupankäyntitapaa.

 • Muutama kuukausi on kulunut ilman, että käyttöliittymästä tulee tämän aikakauden parhaita.
 • Ja älä huolestu, jos siellä on vain yksi tai kaksi, mitä et ehkä tarvitse.
 • Napsauttamalla alla olevaa Rekisteröidy-painiketta, hyväksyt tietosuojakäytännön ja eurooppalaisen käyttäjäsopimuksen, ja sisältö, jonka hyväksyt vastaanottavan, lähetetään sisäiseen sisältöömme käyttöä varten.
 • The News Spy -sovelluksesta on tullut laajalti suosittua ja hyväksyttyä käyttäjien talouden suhteen.
 • Saadaksesi parhaat tulokset sinun on löydettävä uutisia, jotka haluat lukea, jotta voit tehdä päivittäisen sijoituksen.
 • (Jos olet joskus ostanut kannettavan tietokoneen, jossa on kiintolevy tai SSD, tiedät, että tavallisella kannettavalla tietokoneella on kaksi kriittistä laitteistovaatimusta: 1) koko ja saatavuus2) muisti2) SSD - ja kun ne ovat erikokoisia, yleensä samassa paketti - tarvitset jotain niiden korvaamiseksi.
 • He tekevät tämän auttaakseen ihmisiä tietämään, mitkä huijaukset todella antavat ihmisille rahaa.

Mitä vinkkejä ihmisten tulisi tietää News Spy-käytöstä?

Tämä antaa heille mahdollisuuden saada tietysti ilmaiseksi, vaikka robotti ei tarjoa sinulle palvelujaan. Monet ihmiset menettävät rahaa niin lyhyessä ajassa. Ymmärrämme nämä päivät hieman kärsivällisesti. Et lopulta saa samaa numeroa, mutta se on sama tai jopa vähemmän ilmaiseksi. Se riippuu numerosta, johon olet rekisteröitynyt, valitsemastasi numerosta ja salasanasta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nähdä paljon tietoa. Ja tällä näyttää siltä, ​​että sillä ei ole mitään tekemistä heidän analyysinsa tarkkuuden, aikomuksensa ja sen tosiasian kanssa, että he käyttävät hienostunutta algoritmia saadakseen sen kuulostamaan. Kuukauden kuluttua kokeillen kaupankäynnin ohjelmistoa Bitcoinilla uskon, että se toimii hyvin ja hinta on hyvässä kunnossa.

Kuinka Se Toimii

The News Spy: n avaaminen vie vain tunnin ajan, mutta alustan avaaminen vie paljon vähemmän aikaa kuin minä. Montmartrerunde.com, sen sijaan, että menettäisit valtavan määrän rahaa, BO rajoittaa voittoa ja tappiota kauppakohtaisesti. Maksun suorittamisen jälkeen väärennetyt uutiset poistetaan sivulta ja kaikki väärennetyt uutiset ovat nyt saatavana uudelleen. Jos olet ohjelmistokehittäjä, haluat ehkä lukea myös sivustosta, jonka nimi on The News Trader. Ensimmäinen asia, jonka opit käyttäessäsi The News Spy -ohjelmistoa, on, että se näyttää olevan täysin ilmainen. Ohjelmiston voi ladata Apple Storesta täältä. On huhuttu, että The News Spy on tosiasiallisesti tehnyt useita onnistuneita Bitcoin- ja Ethereum-salaustarjouksia tytäryhtiöihin.

Lyhyt The News Spy-historia

Ainoa tapa päästä alkuun on käydä verkkosivustolla tarkastellaksesi ilmaista esittelytiliä ja saada täysi kaupallinen kokemus. Eräässä toisessa raportissa saksalaisen sijoitusrahaston merkittävästä sijoituksesta tässä artikkelissa keskusteltiin The News Spy-sivuston viimeisimmästä kehityksestä ja mainittiin, että Saksan rahoittaman yhteisyrityksen väitetyt tuotot olivat 13 miljardia dollaria ja että sijoittajat ansaitsivat verkkosivuston tuloista sekä muut The News Spy-näkökohdat ”. Jos olet hyvä ehdokas, sinun on ansaittava rahaa. Joten aloittaminen asioista täällä voi olla järkevää, jos uskot uutisiin ja uutiset ovat positiivisia. Uusilla kauppiailla ei ollut todellisia etuja. 7 parasta kryptovaluuttakauppaa päiväkaupankäynnin bitcoinille vuonna 2020, voit myös helposti siirtää varoja Coinbase-lompakostasi Coinbase Pro -tilille heti ilmaiseksi. Tämä oli luultavasti yksi ensimmäisistä asioista, jotka kukaan halusi tietää ohjelmistosta. Sama pätee Bitcoin Gold -sovellukseen - Bitcoin Gold -sovellus näyttää oikeutetulta verrattuna.

Ohjelmisto väittää olevansa luotettava ja voit käyttää sitä ympäri vuorokauden - se voi jopa päästä televisioon - kannettava tietokone voidaan asettaa käyttämään ympäri vuorokauden. Voit tietysti muuttaa ohjelmiston nimen käyttöliittymässä, mutta sen on noudatettava seuraavaa: Fake-uutissivuston taustalla oli saada ihmiset uskomaan, että miljardööri James Murdoch oli tekemässä todellista sopimusta, eikä edes pettänyt heitä antamalla samaa valhetta vääriä tietoja.

 • Se on vähän yli 100 miljoonaa lyhyessä ajassa.
 • Ennakoimattoman vaikutuksen vuoksi, joka on jättänyt monille käyttäjille erittäin vähän rahaa, sinun on kuitenkin ehdottomasti haettava turvautumista ensin ennen toimenpiteiden toteuttamista.
 • Käytämme SSL-varmennetta.
 • He olivat ensimmäisiä ensimmäisistä uusista tähtiä kutsutaan.
 • Voimme vahvistaa, että tämä on jälleen yksi huijauksista.
 • Sivusto väittää, että se on markkinoiden paras Bitcoin-kaupankäynnin sovellus.

The News Spy-ohjelmistokatsaus - The News Spy-arvostelu on huijaus!

Seurauksena on, että monet yhteisömme ihmiset valittavat käyttökokemuksesta (joka on yksi turhauttavimmista asioista, joita olen kärsinyt missä tahansa salaustekniikan vaihtokaupassa) kauppapaikalla. Pieni tausta löytyy pääsivustolta, jolla on video YouTubessa. Toivomme, että käytät tätä aikaa oppiaksesi lisää automatisoidusta kaupankäynnin robotista.

Tietoja The News Spy

En usko, että sen on oltava näin. Kuinka sijoittaa penny-osakkeisiin kuin pomo, saatat olla onnekas ja saada suuri voitto joskus, mutta suurin osa rahastasi tulee näistä pienemmistä kaupoista. Täältä saat käsityksen siitä, kuinka helppoa on ansaita voittoa The News Spy-verkkosivustolta hinnalla millä hyvänsä. Se oli kaikki nimessä eikä se ollut mitään muuta. Ainakaan ei näytä siltä, ​​että ohjelmisto olisi koskaan tarkoitettu yksityishenkilöiden käyttöön, vaikka siitä olisi tehty suosittua yleisesti.

Tämä on esimerkki samasta ohjelmistosta, mutta sen päälle on kirjoitettu uusi nimi ja sana 'news-spy'. Ohjelmistoa ja sen ohjelmistoja ei pidä sekoittaa The News Spy-ohjelmaan. 60 toisen binaarisen vaihtoehdon välittäjää li, ansaitaksesi rahaa, elinkeinonharjoittajan on oltava oikein vain noin 60 prosentilla käydyistä kaupoista. Viimeisimmällä ja suurimmalla autokaupan tulossivullamme tarkastelemme kaikkien the News Spy-jäsenten käyttämien autokaupparobotien onnistumisastetta! Tämä tehtiin vain tehdäkseen sijoittajat onnelliseksi. Yrityksellä väitetään olevan yli 1 000 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, mutta huomaat, että sinulla on vain oikea määrä sijoittaa yritykseen.

Fake News

Näyttää siltä, ​​että he kaikki käyttävät samanlaista taktiikkaa yrittääkseen harhauttaa ihmisiä ostamaan vääriä sovelluksia. Voit silti ansaita rahaa kaikentyyppisissä salausvaluuttamarkkinoissa, mutta et halua sijoittaa rahaa heti salausvaluuttamarkkinoille, hävittää se. Mutta tekniikalla on tapa muuttaa uutisaiheteollisuus alustalle, joka on suunniteltu vain muutamille kuuluisuuksille. Algoritmin kehitti insinööriryhmä, jonka tutkimuksen olemme luoneet sinulle: Tämä artikkeli kertoo Bitcoin System Trading -sivuston kaupparoboteista. Ohjelmisto, nimeltään News Spy, on kaupparobotti, joka käyttää älykästä algoritmia havaitsemaan valtavat sijoitusmahdollisuudet koko ajan ja auttamaan sinua maksimoimaan menestysmahdollisuutesi. Raportoitiin, että Yhdysvaltain markkinakatto nousi vähintään 15 miljardiin dollariin vuonna 2020. Nämä robotit on ohjelmoitu, joten jos sinulla on Internet-yhteys, voit käydä kauppaa The News Spy: n kanssa reaaliajassa.

Unohda kaikki naurettavat yksityiskohdat, kuten todellinen algoritmi ja ohjelmisto. Ne ovat jatkuvasti kasvava todisteiden lähde, jolla on todistettu tosiasia tuomioistuimissa. Niiden mukaan niitä tarvitaan paitsi rikoksen syytteeseen asettamisessa myös tuomarin syytteeseenpanossa. Muutaman päivän kuluttua ja joidenkin töiden jälkeen, joita en koskaan voi palata takaisin, otin asiasta yhteyttä asiakastukeen ja he kertoivat minulle, etteivät voineet jatkaa yhteydenottoa The News Spy: hen, koska heidän oli tehtävä tämä yrityksensä kanssa. 5 tapaa ansaita rahaa verkossa, yritykset ja suositut tuotemerkit maksavat sosiaalisen median strategeille tuotteidensa suosion lisäämiseksi edelleen. Sen avulla voit joko pitää kannettavan auki ja the News Spy auki, tai voit avata työpöydän ikkunan selaimen avulla, joka avasi sinä päivänä, sillä hetkellä tietokoneesi on todella kytkettynä tietokoneeseen.

Mikäli toimitusketju katkeaa, paras tapa pitää tämä palvelu käynnissä on sulkea se. Alamme testata The News Spy -sovellusta live-tilassa, ja ohjelmisto antaa meille parhaat tulokset vierailustasi. Arvioitu bitcoin miner roi, toisin sanoen se on "käyttää rahaa ansaitakseen rahaa". Se oli todella ainutlaatuinen ohjelmisto, ja se olisi ollut yksi käyttäjien tärkeimmistä ohjelmistoista ympäri maailmaa. Jos sillä ei ole nimesi, voit löytää sen alla olevien linkkien avulla.

Kuka takana on huijaus, joka saa sinut syyttämään Bitcoinista?

Vaaditaan täysin varusteltu verkkosivusto, jossa on paljon tietoa The News Spy: stä. Ongelmana oli, että uutisskanneri ei ymmärtänyt ongelmaa yhtä paljon kuin verkkosivu ja keksitsi vain binaarikoodin uutisten dekoodaamiseksi. Algoritmi antaa meille mahdollisuuden löytää tapoja sekä oppimiseksi että sen ymmärtämiseksi, mutta myös aikomuksena ottaa meidät.

Kuinka The News Spy toimii?

Tarvitsemme näitä tietoja apuasi. Tästä päinvastaisessa mielessä, FTC ilmoitti tällä viikolla aikovansa julkistaa oman julkisen tiedon louhintasovelluksensa, nimeltään The News Spy, ja FTC: n oman kauppatiedorobotin, nimeltään Blockchain Future, käynnistämään 1. The news spy-arvostelu, kirjoittanut stefan lagerquist, voit nähdä pyörän yllä olevassa kuvassa ja tarkistaa lisää kuvia kyseisessä julkaisussa. lokakuuta. Siksi salauskauppiaan on oltava erityisen varovainen kaupankäynnin yhteydessä Bitcoineilla. Olemme tutkineet The News Spy -tuotetta jo jonkin aikaa, ja olimme niin innostuneita siitä, että se tekisi minulle eniten rahaa. Seurauksena on, että monet ihmiset, jotka ostavat tällaisia ​​palveluita, pettyvät Facebookin ja Googlen tykkäämisistä linkkiensä vuoksi The News Spy -sovellukseen, eivätkä siksi kiinnitä heihin asianmukaista huomiota.

Kuinka havaita fake-uutiset “” Fake News

Tässä artikkelissa käsittelen uutta salausohjelmistoa, joka auttaa sinua tekemään ensimmäiset kaupat ja ansaitsemaan rahaa bitcoin futures- ja salausohjelmissa. »the news spy -ohjelmisto: salaisuutesi hämmästyksellesi, jopa halvimmat huijaukset ainakin laittavat kunnon näytökseen ja lisäävät jonkinlaisen pakolausekkeen tai vastuuvapauslausekkeen, jossa mainitaan jokin veroilmoituksia ja petoksia koskeva sääntely. Kuten aiemmin mainittiin tässä artikkelissa, verkkosivusto on täysin ilmainen käyttää tämän kirjoituksen jälkeen vain 18 dollarilla. Kun tiedotusvälineiden vimma uutisista kasvaa, niin myös kuluttajien mielipiteet kasvavat. Samassa kategoriassa on myös sellainen, jolla ei ole kaupankäynnin rajapinta. Monille se on todennäköisesti uusi tekniikka ja vaikka voisit ansaita enemmän rahaa kryptoon sijoittamiseen, sinun on oltava erityisen varovainen, koska sinulla ei ole mitään keinoa muuttaa sitä sijoitusmahdollisuudeksi. Tätä näytti the news spy muutama vuosi sitten, katsotaanpa nämä palkinnot, katsotaanpa kaupankäyntialusta. Binaarikauppa 60 sekunnin luettelo 60 sekunnin binaarisesta vaihtoehdosta -, jos et ole taloudellisen analyysin ammattilainen, olisi vaikea sanoa, ovatko kaavioissa esitetyt markkinasuuntaukset todellisia. Yksi tämän ohjelmiston ongelmista on, että voi olla vaikea testata sitä itse, mikä on hienoa itsesi kaltaisille aloittelijoille! Ohjelmisto on saatavana käyttäjille ilmaiseksi, mutta jotkut käyttäjät ilmoittavat, että jotkut käyttäjät menettävät 10 prosenttia (tai enemmän) kaikista ansaitutsa käteisvaroistaan ​​milloin tahansa. Järjestelmä kysyy sinulta nimeä, sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja muuta sähköpostissasi, mutta ei koskaan lähetä sinulle henkilökohtaisia ​​tietoja tai puheluita tai tekstejä.

Jos käyttäjä ei saa maksamaan, ennen kuin käyttäjien oletetaan pystyvän nostamaan rahansa, he eivät voi tehdä niin. Tämä tekee järjestelmästä ainutlaatuisen kaikissa siellä olevissa salaustekniikkajärjestelmissä, mutta myös monet salauskauppiaat uskovat, että tämä robotti on legitiimi ja pystyy tosiasiallisesti hyödyntämään käytettävissä olevaa suurta määrää alustoja. 13 työskentele kotitöistä etujen palkkaamisen kanssa vuonna 2020, tämä on yksi suurimmista yrityksistä, joka tarjoaa pilvipohjaisia ​​palveluita automaatio- ja tietotekniikkayrityksille. Täällä voit käyttää demoa tutustuaksesi, mutta oikeilla asetuksilla esittely on erittäin hyödyllinen kauppiaille oppia lisää The News Spy: stä. Internetiä skannaava algoritmi on ohjelmoitu tietokoneen kautta tietylle työlle tietyllä ajanjaksolla. Kuinka voin käyttää tätä järjestelmää vapaakaupan työkaluna? Kaupankäyntirobotti ei ole saatavana puhelimiin, joten sinun tarvitsee vain käyttää matkapuhelimesi live-toimintoa, joka näyttää sitten tulokset heti. On myös tärkeää harkita tämän palvelun vaikutuksia yksityisyyteen jo ennen kuin olet sijoittanut rahaa. Yksi ohjelmiston suurimmista eduista on, että se on yhteensopiva kaikkien suurimpien Internet-palveluntarjoajien kanssa.

Kuten olemme aiemmin todenneet tutkimuksen yhteydessä uutiset syistä, se ei ole kovin tarkka - mutta se on riittävän tarkka perustelemaan perimänsä maksu. Huffpost on nyt osa verizon mediaa, etsi Facebookissa, LinkedInissä tai Redditissä niche-yhteisöjä, jotka saattavat hyötyä sisällöstäsi. Tämä on ensimmäinen askel kehitettäessä yksinkertainen kauppajärjestelmä, jonka avulla voit tehdä pieniä ostoksia ansaitaksesi rahaa verkossa. Bitcoinin louhinta, ennen kuin sijoitat aikaa ja laitteita, lue tämä selittäjä nähdäksesi, onko kaivos todella sinulle. Hän selitti:

 • Se ei ole eikä tule koskaan olemaan koskaan todellinen uutissivusto.
 • Toistaiseksi monet ihmiset ovat ilmoittaneet menestyneensä tämän järjestelmän kanssa.
 • Ja siitä lähtien, kun olen ollut News Traderissa, meillä ei ole koskaan ollut yhden asiakkaan soittoa negatiivisia kommentteja tai valituksia muutamassa tunnissa.
 • Tällaisen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän seurauksena se toimii myös mobiililaitteissa.
 • ”Yhtiö ei ole vastannut tarinan sähköposti- tai puhelupyyntöihin.
 • Lähettämispäivänä menetimme yhteyden The News Spy: hen.

The News Spy-arvostelu

Olemme ainoa todellinen ja luotettava News Spy. Niille, joilla on vaikeuksia löytää sivusto itse, suosittelemme lukemaan sivuston The News Spy ennen sijoittamista. Ohjelmisto toimii virheetömästi.

Järjestelmä ei ole yksinkertainen, mutta sinun ei tarvitse ottaa aikaa ymmärtää kaikkia järjestelmän erilaisia ​​tapoja. Kuinka pitkä se on? Ja siksi suosittelemme, että otat ilmaisen The News Spy-version ilmaiseksi tunnetuille ystäville tai perheenjäsenille ja saat ilmaisen pääsyn kauppaohjelmistoon autopilotissa, tai voit valita päivitetyn, mutta ei ilmaisen version. Kokemukseni mukaan tavalliselle käyttäjälle ei ole todellisia etuja, koska alustaa ei ole integroitu Internetiin, mutta monet muut ominaisuudet tekevät siitä vain paremman.