Sykes

Monet keskukset voivat antaa vammaisia ​​työntekijöitä palkkaaville työnantajille verokannustimia, mikä antaa heille uuden kannustimen palkata sinut. PineCone Research (Enintään 5 dollaria kutakin tutkimusta kohden ja 7 dollaria kutakin tuotearviointia kohden). Pidä 10 minuutin joogatauko tai vie koira lyhyelle kävelylle saadaksesi mielesi taas herätetyksi. Löydät lisätietoja Applen työstä kotitöistä täältä.

VIPKid - tarvitaan osa-aikaisia ​​menttoreita, opettajia ja ohjaajia. Toinen tapa tulla kotityöntekijäksi - ja ansaita useita kertoja, mitä voit ansaita työnantajalta - on freelance. Heidän ohjelmistonsa avulla voit hallita ja organisoida vaivattomasti tuotteitasi ja luokitella ne haluamallasi tavalla. Ethereum code -sivusto, 2 / Aktivoi todennusvälilaitteet. Pyydämme sinulta vain tietoja ystävästäsi, joita tarvitsemme tehdäksemme pyydettyäsi. Työn luonteen vuoksi he palkkaavat aina. Kotoa työskenteleminen hyödyttää sekä työntekijöitä että työnantajia.

BELAY voi lisätä 4: n. He maksavat missä tahansa alkaen 7 dollaria. Tämän lähetyshetkellä oli luettelo etätyövaihtoehdoista, jotka olivat yhtä kauan kuin yksi CVS-kuitti. Nämä eivät ole puhelinpaikkoja - ne ovat pääosin online-chat-pohjaisia. Osa tästä saattaa olla yrityksen halu välttää oikeudellista yhteyttä tiettyihin valtioihin, joten sen ei tarvitse kerätä myyntiveroa. Virtuaaliassistentit tarjoavat hallinnollisia, teknisiä tai luovia palveluita mm. Terveydenhuollon, laki-, valtion- ja rahoitusalan yrityksille. Palkka vaihtelee välillä 11–16 dollaria tunnissa työkokemuksestasi riippuen.

Vuonna 2020 vain noin 20% sveitsiläisistä työskenteli kotona ainakin satunnaisesti. 11 yllättävää työskentelyä kotitilastoista, etäroolien löytämiseksi hyvä lähtökohta on etsiä ”virtuaalista asiakaspalvelua. Etätyön saaminen freelancerina on hieno ensimmäinen vaihtoehto. Siksi olemme sitoutuneet antamaan sinulle resursseja, joiden avulla voit tulla onnellisemmiksi, terveellisemmiksi ja tuottavammiksi kaikilla elämäsi alueilla.

Nämä tehtävät ovat osa-aikaisia ​​ja tarjoavat joustavan aikataulun. Voit halutessasi suorittaa harppauksen etätyöhön liittymällä kokopäiväisessä roolissa olevaan yritykseen. Poirier työskentelee nyt usein kotinsa keittiössä, kun taas pieni tyttö leikkii vain muutaman metrin päässä. Yhdysvallat, Iso-Britannia, Kanada, Australia. Anekdotisesti se näyttää kietoutuvan persoonallisuustyyppiin ja tekemäsi työhön. Tämän yrityksen palveluksessa on freelance-kääntäjämahdollisuuksia. Entä jos sanon, aloittaa mahtava päivä hienolla idealla.

 • Ansaitsemasi määrä riippuu projektin laajuudesta ja kokemuksestasi.
 • Kokemuksen avulla saat selville, mikä muu auttaa sinua keskittymään etätyöskentelyn aikana.
 • Liity tänne NYT.
 • Liikenteen kasvaessa voit siirtyä passiivisiin tulovirtoihin, kuten tytäryhtiömarkkinointiin, digitaalisiin tuotteisiin ja verkkokursseihin.

Lääketieteellinen Transkriptio

Tapa ansaita rahaa on kehittynyt niin paljon viimeisen kymmenen vuoden aikana. Se on yksinkertainen kaava, kun olet vasta aloittamassa; mitä haluan kutsua Enfroyn 3: ksi liikettä: Teollisuuden edetessä videoista on tulossa yhä tärkeämpi väline. Tämä on yksi suosituimmista rideshare-virastoista. BLS: n (2020) mukaan taidejohtajan ammatissa kasvu on 5 prosenttia vuotta 2026 edeltävällä vuosikymmenellä. Haluat työskennellä sellaisten henkilöiden kanssa, joilla on kokemusta haastattelujen transkriptiosta sekä sanatarkkaa transkriptio-kokemusta, kirjoittaaksesi monille aloille, mukaan lukien vakuutus, lainvalvonta, tuomioistuimet tai lakitoimistot. Yli 80 yritystä, jotka tarjoavat ei-puhelintyötä kotona. Avaa erillinen sähköpostitili vain tutkimuksia varten.

Yhtiö sallii kaikkien lentoagenttiensa työskennellä kotona, mistä päin maailmaa tahansa. 5, kuusi jaksoa edellisen sijainnin jälkeen saamme vastaavan nousevan signaalin Klingeriltä ja RVA: lta. Lyhytaikaisia ​​toimeksiantoja tai ulkomaisia ​​projekteja varten saatat pystyä pitämään työntekijän kotipalkkalistalla. Toisaalta, nykypäivän tekniikka on entistä helpompaa pitää yhteyttä työtiimiisi.

 • Päätin tavoittaa työtä kotimomien kanssa ja haastatella heitä nähdäksesi mitä he tekivät, miten he aloittivat, kuinka he pystyivät tekemään sen lasten kanssa ja mikä tärkeintä, kuinka paljon he pystyivät ansaitsemaan työskentelemällä kotona.
 • 85/tunti, CSR: t täällä maksetaan bonuksia, jotka perustuvat sekä henkilökohtaiseen että joukkueen suoritukseen, mikä voi saada yli 600 dollaria/kuukausi bonuksia.
 • NextWave Advocacy -sopimukset poliittisesti tietoisten uutiskirjeiden kanssa tekevät lähtevät puhelut kansalaisten kouluttamiseksi ja auttaa heitä osallistumaan yhteydenpitoon valittuihin virkamiehiin.
 • Ne tarjoavat joustavia aikatauluja, ja voit työskennellä niin monta tuntia kuin haluat.

Pearson

Parempi tuottavuus - Harvard Business Review -tutkimuksessa todettiin, että etätyöntekijät lisäävät tuottavuutta viikossa melkein koko päivän verrattuna toimiston työntekijöihin. Napsauta tätä hakeaksesi ja mainitaksesi, että näit meidät The Work at Home Woman -sivustolla. PipelineRX palkkaa kotona työskentelevät kliiniset farmaseutit. Jep, Enterprise on yksinkertaistanut työnhakua sinulle. K12 tarjoaa opetusmahdollisuuksia digitaalisen oppimisalustan kautta. Se on liike, joka häiritsee tällä hetkellä perinteistä työvoimaa, ja olen mukana. Vaadittava pätevyys on: Ilmainen ja kattava luettelo tarjoaa yritysprofiileja, työpaikkojen historiaa, yrityksen pääkonttorin sijaintipaikkoja ja paljon muuta.

Voit työskennellä mistä tahansa haluamastasi milloin tahansa! Tämä yritys tarjoaa tietokoneiden perus- ja vianetsintäpalveluita. Apple-yritys lähettää sinulle tietokoneen ilmaiseksi, jos sinulla on chat-tukipaikka tarjottu. Tilastojen mukaan vaikuttajamarkkinointi on noussut 90-kertaisesti vuodesta 2020. Vuonna 1970 perustettu Walden-yliopisto auttaa työskenteleviä aikuisia hankkimaan tutkintoja. Todelliset etätyöt ovat yleisempiä kuin koskaan ennen. Täällä on enemmän freelance-opetusmahdollisuuksia. Voit omistaa virtuaaliassistenttiyrityksen tai työskennellä kotona yritykselle, joka tekee sinut asiakkaiden saataville.

Kun työskentelet etäyhteydessä, saatat olla yksin pitkiä päivän osia. Ei huono ! Hanki palkka katsella videoita, pelata pelejä ja tehdä ostoksia verkossa. Work from home 2020: 100 parasta yritystä etätyöhön, le-Vel-riippumattomana tuotemerkin promoottorina saat ilmaisen verkkosivuston ja takatoimiston. Sinulla on neljä perusvaihtoehtoa maksaa ulkomaille työntekijöillesi: Mieti seuraavia tilanteita, joissa saatat haluta maksaa työntekijälle etäältä: Tämä yritys palkkaa työntekijät käsittelemään heidän sähköpostikeskustelujaan vastatakseen asiakkaidensa kyselyihin. Tämä yritys palkata melkein aina, koska he tarvitsevat sinun kaltaisiasi ihmisiä verkkosivustojen testaamiseen. FlexJobs auttaa sinua laskemaan suuren osa-aikaisen työn kotona töistä!

Teknisen Tuen Asiantuntija

UnitedHealth Group on tunnettu terveydenhuoltoyritys, joka koostuu kahdesta liiketoiminnasta: Toinen yleinen myytti on, että kotona työskenteleminen on helppoa - mutta se ei vain ole totta. Emme käytä arkaluontoisia henkilökohtaisia ​​tietojasi mihinkään muuhun kuin tässä politiikassa kuvattuihin tarkoituksiin, ellemme ole saaneet suostumustasi. Bloggaaminen ei ole vain hauskaa, vaan voit ansaita rahaa kirjoittamalla jonkun toisen sivustolle, maksamaan postitustasi omassa blogissasi tai tuloja jakavien järjestelyjen kautta. Sinun on osoitettava, että sinulla on erinomainen oikeinkirjoitus, kielioppi ja välimerkitaidot sekä kyky kirjoittaa 75 sanaa minuutissa.

Globaali puhelinpalveluyritys palkkaa kotipuhelinkeskuksen edustajat Yhdysvalloista.

Palkka vaihtelee 11–16 dollaria tunnissa kokemuksestasi riippuen. Sinun tulee olla noin 10 kertaa tuottavampi. Etkö ole vielä tyytyväinen? Katso tämä EPIC-artikkeli!

Tämä yritys tarjoaa tehtäviä myös asiakaspalvelun asiantuntijoille. ”Työpaikkoihin liittyy etuja, jotka sisältävät terveyssuunnitelmat ja muut mielenkiintoiset etuudet, kuten työharjoittelu ja mentorointimahdollisuudet. Aloita siirtymällä ensin Sutherlandin avoimille sivuille ja napsauttamalla asuinmaata. Sinun on oltava laillinen Yhdysvaltain kansalainen, ja hänen on suoritettava tausta- ja luottotarkistus. Jos haluat aloittaa työskentely kotona-freelancerina. Monet tämän luettelon yrityksistä ovat myös päätoimisia, etäystävällisiä töitä tekeviä työnantajia, koska he ovat olleet mukana FlexJobsin ”2020” 100 parhaassa etätyöyrityksessä ”-luettelossa.

Pääset kiinteistöihin MUTTA ilman minkään tuotteen myyntiä tai ostamista

Sinun on oltava Yhdysvaltain kansalainen tai kanadalainen työskennelläksesi tämän yrityksen kanssa. Tiedän, että bloggaajat ansaitsevat 2 000–100 000 dollaria + kuukaudessa (ja olen yksi heistä) Miten pääsen alkuun? Olemme täällä kaikilla vaiheilla erityisen Stylist-tukitiimin kanssa sekä verkossa että henkilökohtaisesti. Joten, siellä on yli 100 kotona työskentelevää työpaikkaa ja kotiyrityksen mahdollisuuksia ottaa!

 • Jotkut työnantajat tarjoavat osa-aikatyöntekijöille etuja, kuten sairausvakuutusturvaa, palkattua lomaa, joustavia aikatauluja, koulutusapurahoja jne.
 • Pidämme tiettyjä tunnistetietoja "arkaluontoisina."
 • GWA: n mukaan kaksi kolmasosaa työntekijöistä haluaa työskennellä kotoa ja noin 85 prosenttia työntekijöistä haluaa etätyötä.

Sekalaiset Yritykset, Jotka Palkkaavat Kotityöntekijöitä

Vastaus on kuuluva kyllä. Ansaitut palkkiot maksetaan viikoittain ilman tarvetta kuljettaa varastoja. Kotoa työskenteleminen on yksi kaikkein himoituimmista ansioista - ja se ei ole ihme. Voit tehdä riittävän hyvin kouluttamalla itseäsi kotona ottamalla uskottavia verkkokursseja. Amazonin moniin kotona tehtäviin työpaikkoihin sisältyy kaikki kehittäjän tehtävistä ja IT-tukisuunnittelijoista liiketiedotuksen analyytikoihin ja tietoyhteisöihin. 95 kuukaudessa Bluehostin kanssa. Asurion - Asiakaspalvelun edustajan tehtävät ovat saatavilla täältä.

BLS ennustaa 7 prosentin kasvua tällä alalla.

Worldwide101

Alla luetellut yritykset odottavat sinun tekevän työn ja tekevän sen oikein ensimmäistä kertaa. Upeita tapoja ansaita rahaa kotoa vuonna 2020, swapStyle - Säästä rahaa lainaamalla tai ostamalla käytettyjä vaatteita Swapstyleltä. Yleisimpiä freelance-työskentelytyyppejä ovat kirjoittaminen, markkinointi, kirjanpito, web-suunnittelu ja graafinen suunnittelu. Useimmissa etäasemissa sinulla on oltava hiljainen, omistettu toimistotila, ja he perustavat erillisen nopeaa Internet-yhteyttä erillään kotiverkostasi. Ihmiset hyppäävät sisään ja alkavat uusia yrityksiä joka päivä ja vain selvittävät asiat tarpeen mukaan. Nämä yritykset ovat ymmärtäneet, että siirtyminen etätyöpaikoille voi lisätä tuottavuutta, pienempiä yleiskustannuksia ja suuremman kykypohjan, josta voidaan vetää. Palkka on 12 dollaria.

Parhaat Yritykset Osa-aikaisesti, Etätyöhön

Sinun ei tarvitse etsiä kaukana löytääksesi runsaasti tutkimusta aiheesta - ja rehellisesti sanottuna täällä ei yksinkertaisesti ole keskustelua. Sen sijaan opiskelijat maksavat prosenttiosuuden tuloistaan ​​työn purkamisen jälkeen. Työympäristö olisi vähemmän stressaava, koska on vähemmän kontrolleja, jotka sallivat työskennellä normaalissa tahdissa. Olet oikea ehdokas työskentelemään tämän yrityksen palveluksessa, jos: Edmentumin tuotelinja sisältää kurssiohjelmia, testien valmistelua, arviointeja, lukemisohjelmia, korkeakoulujen ja uran valmistelua sekä virtuaaliakatemioita.

Conduent

Onko sinulla lääketieteen tutkinto ja haluatko laittaa sen toimimaan? Kerran päivässä hän mainitsi minulle, että hänen oli lähdettävä varhain kotiinsa ajoissa tehdäkseen perhevelvoitteen. Kuinka ostaa osakkeita palkkiona, 5 Tähteä Eläke-uskollisuus 4 dollaria. TryMyUi on ollut ikuisesti!

Paitsi, että etätyöntekijät eivät ole koskaan poissa työpaikoistaan. Urakoitsijana voit työskennellä vain 10 tuntia viikossa tai jopa 40 vuotta yli. Mutta tiesitkö, että heillä on myös kotitöitä? Aukot koostuvat sairaanhoitajayhteydestä, RN: n tai sairaustapausten päälliköistä, yhteisön terveyskasvattajasta, tietokonetoimintojen asiantuntijasta, ehdotusanalyytikosta ja toimittajan sopimusvaltuutetusta. Ensimmäinen tunti kauppaa, siksi monet päiväkauppiaat menettävät kaikki rahansa ja voivat myös joutua velaan. Luuletko, kuinka vaikeaa se voi olla? Ole hyvä ja tarkista säännöllisesti, koska uusia mahdollisuuksia lisätään luettelon alaosaan.

Tällaisilla sivuilla kerättäviä henkilökohtaisia ​​tietoja, joita keräämme muista ihmisistä, voivat olla henkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero.

Mitä Sinun Täytyy Työskennellä Kotona?

Ilman jatkuvaa vesijäähdytteisen keskustelun virtaa, ekstravertinen työntekijä saattaa odottaa olevansa yksinäinen. Meillä on elinvoimainen naisyhteisö, joka on valmis ottamaan vastaan ​​ja mentoroimaan sinua aloittaessasi… ja joka tavalla! Ilmoittautuaksesi kumppaniohjelmaan napsauta YouTube-asetuksia, tarkista Salli mainosten vieressä oleva ympyrä ja napsauta sitten Näytä lisäominaisuudet. Kotoa työskenteleminen on erinomainen tapa ansaita elantonsa etsiessäsi työ- ja perhe-elämän tasapainoa kodin ja perheen hallitsemiseksi tai yksinkertaisesti viettää enemmän aikaa poistamalla työmatkasi työelämästä.

Joten aloittakaa kirjoittaminen, ja näet paljo saapuvien asiakkaiden tulossa tietäsi. Lähinnä näkyvä tekniikkaan liittyvässä työssä, koska kaikilla on pääsy Internetiin eikä henkilön sijainti ole huolestuttava asia. Arise on toinen yritys, joka tarjoaa chat-tukityöpaikkoja palkatakseen pienyritysten omistajia, jotka työskentelevät sopimusperusteisesti. Kannustan joku hakemaan, jos he etsivät tapoja ansaita rahaa kotoa. Vaadittava kokemus ja pätevyys vaihtelevat, mutta erinomainen tietokonetaito on aina välttämätöntä. Olen intohimoinen kaikenlaisiin aiheisiin - etäisyys, tähtitiede, matkustaminen kaukaisiin paikkoihin, fantasiajalkapallo, norsut lol - mutta jos minun piti kirjoittaa jostakin näistä aiheista jatkuvasti näkemättä lukijoita tai tuloja, lopettaisin 100% ajasta.

BroadPath Healthcare Solutions

Paljon tukea puhelimissa asiakkaiden kanssa. K&B tekee minimaalisista aloituskustannuksista työskennellessään omassa tahdissa, luomalla oman aikataulun ja hyödyntämällä yli 23 dollaria myyviä markkinointituotteita. Kaksikielisillä hakijoilla on myös erityisiä mahdollisuuksia. Tarvitset referenssin joko konsulttilta tai aikaisemmalta linjanjohtajalta. Toivomme, että löydät täältä kaiken etsimäsi! Kun olet vasta aloittamassa, mutta et saa niin paljon liikennettä, sinun on luonnollisesti veloitettava korkeampi hinta ja tehtävä enemmän käytännön konsultointityötä saadaksesi saman määrän rahaa alhaisemmasta liikenteestä.

Ilmainen Työnantajatili

Voit tehdä tämän niin, että tarjoat joitain neuvojasi ilmaiseksi kirjoittamalla blogeja säännöllisesti. Millaista kotona tehtävää työtä etsit? Lisätietoja online-transkriptioon pääsystä on täällä yksityiskohtaisessa oppaassa. Yli 150 maassa toimiva Deloitte koostuu seuraavista tytäryhtiöistä: Tällä hetkellä he palkkaavat ihmisiä työskentelemään kotoa puhelimitse, tukemalla yksityisiä asiakkaita teknisen avun avulla ja vastaamalla yleisiin kysymyksiin. Mieheni ja minä olemme kokopäiväisiä Le-Velin kanssa. Digitaalisen markkinoinnin ja muiden alojen töissä tarvitset kokemusta kokemuksen saamiseksi, ja asioiden ottaminen omiin käsiisi ja sivutulojen rakentaminen kotoa vie osan voimasta. Koti kotona työskentelevät digitaaliset lääketieteelliset työpaikat ovat nousussa jonkin aikaa, eikä suuntaus osoita merkkejä vähentymisestä.

Voisitko antaa minulle luettelon yrityksistä, jotka tarjoavat sinulle kotityötä? Joten tässä on joitain tärkeimpiä huomioitavia seikkoja: Positioita on saatavana monissa Yhdysvaltojen osavaltioissa, ja heillä on 401 kilotonnia etuja. Kuinka ansaita rahaa kotona, rekisteröidy täällä ja aloita. Tässä on kymmenen eniten, ja voit napsauttaa koko artikkelia lukeaksesi lisää: Palkkaa virtuaaliassistentti, joka auttaa hallitsemaan suhteita tavarantoimittajaasi. Kokopäiväiset työntekijät saavat etuja, kuten voimanottovoiman ja työntekijäalennuksia. Jotkut näistä kotitöistä ovat sijaintikohtaisia. Keskimääräinen palkka vaihtelee 34 432 dollarista 56 571 dollariin PayScalen mukaan.